ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Περιμένετε ακόμη μην πάει κανένας στο σέρβις!
Η Υπεύθυνη είναι σε meeting. Θα κάνει διάλλειμα και θα μιλήσουμε...
Αναμονή.
Ευχαριστώ τον Κο Ζαφειρίδη για την προσφορά του. Την εκτιμώ δεόντως.. και θα το προτείνω...
Κυκλοφορεί και ένα εμπιστευτικό προς τους αντιπροσώπους e-mail (το οποίο πιθανόν να το έχω το απόγευμα..) της lg με την αναφορά της στο πρόβλημα το οποίο δεν διορθώνεται παρά την εγκατάσταση του firm (όπως όλοι μας ξέρουμε). Αναμονή και θα δούμε....σήμερα

Κυκλοφορεί και ένα εμπιστευτικό προς τους αντιπροσώπους e-mail (το οποίο πιθανόν να το έχω το απόγευμα..) της lg με την αναφορά της στο πρόβλημα το οποίο δεν διορθώνεται παρά την εγκατάσταση του firm (όπως όλοι μας ξέρουμε). Αναμονή και θα δούμε....σήμερα
Πολύ σημαντικό αυτό!
Ειναι η αποδειξη οτι και η ιδια η εταιρια παραδεχεται το πρόβλημα!
Πρεπει να το εχουμε οπωσδήποτε! :a0210:

Είναι αυτό που πέρασαν σε εμένα την περασμένη Πέμπτη. ΔΕΝ διορθώνει ΤΙΠΟΤΑ! Αν αυτό είναι το κρυφό τους χαρτί για το σημάζεμα της τηλεόρασης τότε δεν χρειάζεται να γίνει δοκιμή σε κάποιον άλλο, έγινε σε μένα με απόλυτη αποτυχία!(το διαπίστωσε πρώτος ο τεχνικός που έκανε την αναβάθμιση). Αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο φίλος dikemon στην συζήτησή του με την υπεύθυνο της LG.
Φιλικά,
Γιάννης

Last edited:
Δεν κατόρθωσε σήμερα η υπεύθυνη να επικοινωνήσουμε...
Δείξτε υπομονή ακόμη μια μέρα (μέχρι αύριο)! Κοντεύουμε σύμφωνα με τα παραπάνω....αρκεί να επικοινωνήσω (πάνω από 5 φορές προσπάθησα).
Οι δουλειές αυτές θέλουν και υπομονή (αν και εξάπτομαι εύκολα με τις ηλιθιότητες...) για να μην εμπλακούμε σε δικαστικές διαμάχες κ.λ.π. προς συμφέρον όλων (ακόμη και της lg).

σημερα ηταν να ερθουν απο το σερβις να δουν την tv.
ομως ειχα πολυ δουλεια και δεν μπορεσα να παω σπιτι ωστε να ερθουν και να δουν την tv.να δουν μονο γιατι μου ειπαν οτι firm και κτλπ πρεπει να παει η tv στο σερβις.ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.τι να πεις........

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Δεν κατόρθωσε σήμερα η υπεύθυνη να επικοινωνήσουμε...
Δείξτε υπομονή ακόμη μια μέρα (μέχρι αύριο)! Κοντεύουμε σύμφωνα με τα παραπάνω....αρκεί να επικοινωνήσω (πάνω από 5 φορές προσπάθησα).
Οι δουλειές αυτές θέλουν και υπομονή (αν και εξάπτομαι εύκολα με τις ηλιθιότητες...) για να μην εμπλακούμε σε δικαστικές διαμάχες κ.λ.π. προς συμφέρον όλων (ακόμη και της lg).

Μην αγχώνεσαι φίλε dikemon κάνε τις σωστές κινήσεις και είμαστε στην αναμονή...

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Μην αγχώνεσαι φίλε dikemon κάνε τις σωστές κινήσεις και είμαστε στην αναμονή...
Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο. Το έχω ανάγκη (πέρασα το 3/μερο ταξινομώντας τα στοιχεία μας, γράφοντας κ.λ.π.). Μόνο μην να μας τεστάρουν, αλλά και εάν έτσι το θέλουν "ας πατήσουν το κουμπί" και τότε θα δουν..... εκπληξούλες. Ας μην λέμε πολλά!
Αύριο (μεταξύ των διαλλειμάτων μου στα δικαστήρια) θα ασχοληθώ επίσης έντονα (για να δω συνεχίζεται ακόμη το meeting... ή θα με πάρουν τηλ. πρωί - πρωί, όπως μου υποσχέθηκαν) και με το ζήτημά μας.

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο. Το έχω ανάγκη (πέρασα το 3/μερο ταξινομώντας τα στοιχεία μας, γράφοντας κ.λ.π.). Μόνο μην να μας τεστάρουν, αλλά και εάν έτσι το θέλουν "ας πατήσουν το κουμπί" και τότε θα δουν..... εκπληξούλες. Ας μην λέμε πολλά!
Αύριο (μεταξύ των διαλλειμάτων μου στα δικαστήρια) θα ασχοληθώ επίσης έντονα (για να δω συνεχίζεται ακόμη το meeting... ή θα με πάρουν τηλ. πρωί - πρωί, όπως μου υποσχέθηκαν) και με το ζήτημά μας.
Δημητρη, να μην ξεχασεις να κανεις focus στην αδυναμια του truemotion να δουλεψει σωστα ακομα και στην θεση low, οπου και εκει κανει σπασιματακια, ξεκαθαρα ορατα, ακομα και απο το πιο ανυποψιαστο ζευγαρι ματια.
Καλη επιτυχια φιλε-bye-

Δημητρη, να μην ξεχασεις να κανεις focus στην αδυναμια του truemotion να δουλεψει σωστα ακομα και στην θεση low, οπου και εκει κανει σπασιματακια, ξεκαθαρα ορατα, ακομα και απο το πιο ανυποψιαστο ζευγαρι ματια.
Καλη επιτυχια φιλε-bye-
Τέτοια τσακάλια (να είχα για μάρτυρες-βοηθούς στα Δικαστήρια) όπως είναι 5-6 από εμάς, δεν θα έχανα ποτέ μου καμία δικη (έστω και αυτές τις μηδαμινές...), όπως βεβαίως, δεν θα επιστρέψω να συμβεί και εδώ στην δική μας περίπτωση, αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Θα το θυμηθω για αύριο!
Σ' ευχαριστώ - Καληνύχτα!

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000(ΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ)
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 3-3-09
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000.
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000
13) stefanoszis 37lg7000
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist)
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000
18)VIRTUS ....47 LG7000
19)msym....
20)Tomb1 47lg7000
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000

Καλη τυχη παιδες και καλα να περνατε......Τους λογους τους εξηγησα στο αλλο νημα με τα προβληματα.

Αφού είμαστε ....ομάδα, θα πω ότι λένε και οι πρόεδροι των ομάδων στους προπονητές σε αντίστοιχες περιπτώσεις: "Η παραίτησή σου δεν γίνεται αποδεκτή. Πρέπει να συνεχίσεις να προπονείς την ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν και το κυριότερο μέχρι την επίτευξη του στόχου"

Έλεγα χθες να είμαστε ενωμένοι και όχι....
Τι έγινε τώρα??
Ξαφνικά η TV του Ζαφείρη διορθώθηκε με το νεο firm!!!!
Εάν φύγει αυτός φεύγω και εγώ!!! Και εμένα η δική μου διορθώθηκε όσο και του Ζαφείρη!!!

Δημήτρη προχώρα, όλοι εδώ είμαστε. Η παραίτηση του Ζαφείρη δεν έγινε δεκτή οπότε εξακολουθεί. Όσο για την απουσία-υπεκφυγή της υπεύθυνου κυρίας, ακολουθεί την πάγια τακτική σπασίματος νεύρων που ακολούθησε και με τους προηγούμενους φίλους που τελικά όμως δικαιώθηκαν. Δεν μασάμε!
Φιλικά,
Γιάννης

Δημήτρη προχώρα, όλοι εδώ είμαστε. Η παραίτηση του Ζαφείρη δεν έγινε δεκτή οπότε εξακολουθεί. Όσο για την απουσία-υπεκφυγή της υπεύθυνου κυρίας, ακολουθεί την πάγια τακτική σπασίματος νεύρων που ακολούθησε και με τους προηγούμενους φίλους που τελικά όμως δικαιώθηκαν. Δεν μασάμε!
Φιλικά,
Γιάννης
Να δούμε ποιός θα σπάσει τα .... του άλλου (αν και εκείνη δεν έχει!!!).
Εάν σήμερα έπαιρνα κάθε 2 ώρες τηλέφωνο, αύριο θα γίνει κάθε μισή ώρα κ.ο.κ!!!
Κάποτε θα εμφανιστεί η ωραία κοιμωμένη!!!!!
Είμαστε όμως όλοι εδώ; Και εγώ δεν κάνω δεκτή την παραίτησή του!!!
Ζαφείρη κάνε και εσύ σαν τον Παυλίδη που δεν παρατήθηκε!! Και εγώ αστειεύομαι... μην τα βάλεις μαζί μου... και εσύ από αστειάκια άρχισες..και να που καταλήξαμε.. Θυμάσαι που σας έλεγα να σοβαρευτούμε;;;;

συνεχιζουμε ολοι κανονικα. μην τα χαλασουμε στο τελος. εχουμε και εναν αθρωπο (dikemon) που αγωνιζετε μερες τωρα.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

συνεχιζουμε ολοι κανονικα. μην τα χαλασουμε στο τελος. εχουμε και εναν αθρωπο (dikemon) που αγωνιζετε μερες τωρα.

:a0210::a0210::a0210: