ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Είμαστε ΟΛΟΙ μέσα! Συνεχιζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Αυριο το μεσημερι σου στελνω και PM με την ημερομηνια αγορας και τα στοιχεία μου...

(παρεπιπτοντως, το ονομα μου στην λιστα ειναι tromb1 και οχι tomb)

Δεν θα μας περασουν αυτοι για μ....ες ! Θα το βρουμε το δικιο μας όπως και να χει!!!

Και παλι συγχαρητηρια για τον κοπο και την προσπαθεια να μας εκπροσωπησεις ολους!:a0210:

Θερμή παράκληση, στην επίσκεψή μου σε γνωστό κατάστημα του χώρου (Plais...Αγ. Παρασκευής) την περασμένη εβδομάδα όλες οι τηλεοράσεις έπαιζαν ένα demo της Sony για την αξία και ικανότητα της 200 Hz επεξεργασίας. Πολλές μάρκες τα πήγαιναν καλά (η Sony καλύτερα από όλες...) άλλες πάλι έδειχναν τις ατέλειες τους. Και δεν μιλάω για τα ενγενώς 200 Hz μοντέλα αλλά και αυτά των 100 Hz. Εκεί είδα και τις δυσκολίες των Samsung B650 σχετικά με την κίνηση. Το ζητούμενο είναι άλλο, μπορεί κανείς να μου βρεί αυτό το δισκάκι (μάλλον BD) με αυτό το video ή έστω μια κόπια του (αφού και το αρχείο να βρώ δεν έχω BD recorder), που είναι από ότι κατάλαβα ιδανικά φτιαγμένο να δείχνει αν μια τηλεόραση τα καταφέρνει ή όχι. Περιέχει γυρίσματα σε λιμάνια και αντικείμενα από κοντά με την κάμερα να κινείται γρήγορα στον οριζόντιο άξονα (πανάρισμα κοινώς). Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν όπλο προς το servive της LG γιατί προβλέπεται μάχη... Και να το αγοράσω αν χρειαστεί. Πιστεύω ότι είναι ο αδιάψευτος τρόπος να αποδείξουμε και με κοινά κονσουμεράδικα μέσα (BD player) ότι η LG τα πάει χάλια στο τομέα της κίνησης. Επί προσθέτως δεν θα μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει.
Φιλικά,
Γιάννης

Θερμή παράκληση, στην επίσκεψή μου σε γνωστό κατάστημα του χώρου (Plais...Αγ. Παρασκευής) την περασμένη εβδομάδα όλες οι τηλεοράσεις έπαιζαν ένα demo της Sony για την αξία και ικανότητα της 200 Hz επεξεργασίας. Πολλές μάρκες τα πήγαιναν καλά (η Sony καλύτερα από όλες...) άλλες πάλι έδειχναν τις ατέλειες τους. Και δεν μιλάω για τα ενγενώς 200 Hz μοντέλα αλλά και αυτά των 100 Hz. Εκεί είδα και τις δυσκολίες των Samsung B650 σχετικά με την κίνηση. Το ζητούμενο είναι άλλο, μπορεί κανείς να μου βρεί αυτό το δισκάκι (μάλλον BD) με αυτό το video ή έστω μια κόπια του (αφού και το αρχείο να βρώ δεν έχω BD recorder), που είναι από ότι κατάλαβα ιδανικά φτιαγμένο να δείχνει αν μια τηλεόραση τα καταφέρνει ή όχι. Περιέχει γυρίσματα σε λιμάνια και αντικείμενα από κοντά με την κάμερα να κινείται γρήγορα στον οριζόντιο άξονα (πανάρισμα κοινώς). Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν όπλο προς το servive της LG γιατί προβλέπεται μάχη... Και να το αγοράσω αν χρειαστεί. Πιστεύω ότι είναι ο αδιάψευτος τρόπος να αποδείξουμε και με κοινά κονσουμεράδικα μέσα (BD player) ότι η LG τα πάει χάλια στο τομέα της κίνησης. Επί προσθέτως δεν θα μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει.
Φιλικά,
Γιάννης

Τι ακριβως εδειχνε?

Λιμάνια, μικρά καράβια, ποταμόπλοια με ανοικτά με ανθρώπους να κοινούνται κατά μήκος του ποταμού με την κάμερα σταθερή στην όχθη, κοντινές λήψεις από αντικείμενα σε τραπέζι κουζίνας, τοίχους πετρόχτιστους με κίνηση της κάμερας πολύ κοντά τους για τις λεπτομέρειες, μικρούς κύβους από πολύχρωμα πανιά με πολλά κεντημένα σχήματα, ΚΟΛΛΑΣΗ για τις τηλεοράσεις!
Περίπου 10 λεπτά...

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

...οπότε Neo το πήρες το μήνυμα, κατάλαβες τι θα κάνεις (rapidshare - premium user - hackerάδες ενωθείτε κλπ.) :flipout:

Μόνο ρε παιδιά προσέξτε λίγο τα διπλο-ποσταρίσματα. Ή στο ένα νήμα γράψτε ή στο άλλο. Τα dvdιά που ψάχνετε π.χ. είναι για το άλλο νήμα (μόνο).
Πέρα δώθε πάμε. Ζαλίστηκα :driver:

Έχουμε κανενα νεο απο την υπεύθυνη της LG ???:grandpa:

Οχι! Δεν εμφανίζεται, ούτε με παίρνει τηλέφωνο!!!!
Πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε αύριο; Από που θέλετε ν' αρχίσω;
Αφήστε που θα κάνω και ντού στην LG!!!
Υπέυθυνη του σέρβις είναι....
Καταγγελίες, εξώδικο ή ξαναπροσπαθώ στα τηλέφωνα αύριο;
Περιμένω....

Άκόμα μια προσπάθεια... Η LG Ελλάς δεν έχει e-mail? Στείλε της λοιπόν ένα τελευταίο, υπ' όψιν της κας Υπευθύνου πως αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν βγει στο τηλέφωνο ή δεν επικοινωνήσει μαζί σου θα κινηθείς όπως αναφέρεις, δικαστικά. Το ίδιο θα πεις και σε όποιον σου απαντήσει στο τηλέφωνο. Να είσαι σίγουρος ότι θα της μεταφέρουν το μύνημά σου αμέσως. Κατά πόσο θα θορυβηθεί και θα σου απαντήσει είναι άλλο θέμα.
Φιλικά,
Γιάννης

Αν και είναι αντιεπαγγελματικό από την πλευρά της υπευθύνου λέω
να προσπαθήσεις φίλε dikemon και αυρίο για να αποκλείσουμε καθαρά
ανθρώπινους λόγους (πχ να έχασε το τηλ., ασθένεια κλπ) μετα κινήσου όπως εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας......
Φίλε Ζαφείρη μη αποδεκτή η παραίτηση
Ρε neof1z μην ανάβεις φωτιές . . . .

Last edited by a moderator:
Άντε! Αλλη μια ευκαιρια ακομα μεχρι αυριο!
Αμεσως μετα ξεκιναει η δράση! ΔΕΝ μπορουν να παίζουν με τόσα άτομα!
Αρκει να ειμαστε όλοι ενωμένοι....:grandpa:

Οτιδήποτε άσχετο με το θέμα (ειδικά αν περιέχει προσωπικές αντιπαραθέσεις) θα διαγράφεται.

Φίλε sakisaa από το μήνυμα σου διέγραψα αντίστοιχο κομμάτι και θα παρακαλέσω στο μέλλον να επικεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις κατηγορίες στην άκρη.

Συγνώμη και από τους spalam, vragias που διέγραψα τα μηνύματα/απαντήσεις τους.

@jpaudio: Μήπως το demo ήταν αυτό ?

Last edited:
Οτιδήποτε άσχετο με το θέμα (ειδικά αν περιέχει προσωπικές αντιπαραθέσεις) θα διαγράφεται.

Φίλε sakisaa από το μήνυμα σου διέγραψα αντίστοιχο κομμάτι και θα παρακαλέσω στο μέλλον να επικεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις κατηγορίες στην άκρη.
Συγνώμη και από τους spalam, vragias που διέγραψα τα μηνύματα/απαντήσεις τους.

@jpaudio: Μήπως το demo ήταν αυτό ?

Αυτό πρεπει να ειναι το demo που λεει και ο Γιώργος παιδιά!
Θυμαμαι καποιες σκηνες που εχει, γιατι το ειχα δει κι εγω στο πλαισιο καποια στιγμη που έπαιζε...:grandpa:
(και εχει και τεστς απο 200hz) ....

Σήμερα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους μερα διορίας ! χεχε.....
Αν δεν επικοινωνησουν μαζί μας, ξεκινάμε δράση !!!

Πάντως όπως μου είπαν και από την Lg η Κα Υπέυθυνη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου χθες αλλά το κινητό μου πράγματι ήταν κλειστό.
Περιμένω όμως και σήμερα από 4-6μ.μ.
Εξήγησα ότι ο jpaudio έκανε δοκιμή το νέο firm αλλά δεν υπάρχει καμμία βελτίωση στα προβλήματά μας... και γι' αυτό δεν επιθυμούμε την αποστολή των TV σε κανένα σέρβις... Αναμονή...

Τι λέτε για μια μεταξύ μας συνομιλία live με το msn messenger????
Να δώσω ανοιχτά το e-mail μου?
Και συμφωνείτε από πιά ώρα και μετά?