ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Μόλις δοκίμασα την τηλεόραση μετά τη σούπερ αναβάθμιση με το καταπληκτικό νέο f/w έκδοση 3.26 που μου έκαναν σήμερα το πρωί. Έπαθα σοκ με το πόσο καλή δουλειά έκαναν στην LG.

Κάτι τέτοιο θα ήθελαν να γράψουμε οι φίλοι μας της LG, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να μας υπνωτίσουν και όχι να μας κάνουν αναβάθμιση f/w. Το νέο λοιπόν f/w δεν κάνει απολύτως τίποτα. Δεν είδα ούτε μια διαφορά. Αν μάλιστα δεν φταίει η απογοήτευση μου, τότε ίσως και να χειροτέρεψαν λίγο τα πράγματα. Κύριοι της LG, εδώ δεν μπορείτε με το f/w να διορθώσετε μικροπροβλήματα, όπως η καθυστέρηση του ήχου στην αλλαγή καναλιού και η καθυστέρηση ενεργοποίησης του teletext που ανοίγει περίπου μισό δευτερόλεπτο μετά το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου, και πιστεύετε ότι θα διορθώσετε τα σημαντικά;;;
Προσέξτε καλά γιατί αρχίζουμε να χάνουμε την υπομονή μας.

Περίμενα μέχρι σήμερα για να δω εάν όλοι έχουμε επικοινωνήσει με το σέρβις προκειμένου να κάνουμε την αναβάθμιση που μας ζήτησε η LG!!!
Το κάναμε όλοι μας; Εάν ΝΑΙ τότε ... άφησα επίτηδες και μια επιπλέον ημέρα για να την ενημερώσουν οι τεχνικοί της ότι το νέο Firm απέτυχε στην TV μας (Εξάλλου το ήξεραν, αλλα τέλος πάντων).
Ρωτώ και πάλι είμαστε όλοι κακοαναβαθμισμένοι;; Τότε..
Αύριο είμαι έτοιμος να επικοινωνήσω με την Υπεύθυνη προκειμένου να υλοποιήσει την υπόσχεσή της (εντός δύο ημερών θα ενημερώσει με e-mail τα καταστήματα αγοράς του καθενός μας, για την έκδοση πιστωτικού). Εάν γίνει αυτό ή δεν γίνει,
Μένει να κάνουμε δυο πράγματα:
1) Δημόσια συγχαρητήρια στο σέρβις και την Υπεύθυνη της LG
ή
2) Άμεση νομική κίνηση μας και δημοσιοποίηση του θέματος μας προς άπαντες... και το εννοώ!!!
Παρακαλώ δεν επιθυμώ σχόλια για το παραπάνω κείμενό μου, αλλά μόνο απαντήσεις ως προς το σέβις (από εμάς του ενδιαφερόμενους) μας.

Τη να πω με αυτους στην LG.Αυριο θα προσπαθησω να παρω και να ανεβασω το f/w 3.26 για οσους δεν το εχουν λογο δουλειας και αποφασιζεται μετα σε ποσο μεγαλο ταμπλο θα παιξετε.

Περίμενα μέχρι σήμερα για να δω εάν όλοι έχουμε επικοινωνήσει με το σέρβις προκειμένου να κάνουμε την αναβάθμιση που μας ζήτησε η LG!!!
Το κάναμε όλοι μας; Εάν ΝΑΙ τότε ... άφησα επίτηδες και μια επιπλέον ημέρα για να την ενημερώσουν οι τεχνικοί της ότι το νέο Firm απέτυχε στην TV μας (Εξάλλου το ήξεραν, αλλα τέλος πάντων).
Ρωτώ και πάλι είμαστε όλοι κακοαναβαθμισμένοι;; Τότε..
Αύριο είμαι έτοιμος να επικοινωνήσω με την Υπεύθυνη προκειμένου να υλοποιήσει την υπόσχεσή της (εντός δύο ημερών θα ενημερώσει με e-mail τα καταστήματα αγοράς του καθενός μας, για την έκδοση πιστωτικού). Εάν γίνει αυτό ή δεν γίνει,
Μένει να κάνουμε δυο πράγματα:
1) Δημόσια συγχαρητήρια στο σέρβις και την Υπεύθυνη της LG
ή
2) Άμεση νομική κίνηση μας και δημοσιοποίηση του θέματος μας προς άπαντες... και το εννοώ!!!
Παρακαλώ δεν επιθυμώ σχόλια για το παραπάνω κείμενό μου, αλλά μόνο απαντήσεις ως προς το σέβις (από εμάς του ενδιαφερόμενους) μας.

Εγώ το ανέφερα και πρηγουμένως.
1)Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα
2)Τραϊανός Βαγγέλης αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα.
3)Σινάκος Γιάννης: θα πάνε αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση.

Παρακαλώ συμπληρώστε και όλοι οι υπόλοιποι για να δούμε που βρισκόμαστε και να μπορέσει ο dikemon να κάνει τις επόμενες κινήσεις

1) Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα
2) Τραϊανός Βαγγέλης αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα.
3) Σινάκος Γιάννης: θα πάνε αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση.
4) sakisaa : αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα

5)stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα

5)stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα[/quote]
6)VIRTUS :θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση.

Last edited:
1) Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα
2) Τραϊανός Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα.
5)stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα
6)VIRTUS :θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση

εγώ τους περιμένω αύριο ή μεθάυριο να έρθουν. πάντως πριν από λίγο δοκίμασα στην TV (SAMSUNG UE46B6000) ενός φίλου που αγόρασε σήμερα με το ίδιο laptop που βλέπω και στην δικιά μου, τα ίδια video και καμία σχέση, τα 100Hz εκεί παίζουν κανονικά έχοντας απλά το laptop στα 1920X1080@60Hz. Η κίνηση είναι ομαλή και ρεαλιστική όπως θα έπρεπε. Ήθελα να δω πως παίζει μια άλλη TV με τα μάτια μου για να μην έχω καμία αμφιβολία και σιγουρεύτικα. Αυτό το αναφέρω για να μην πιστέψει κανένας έστω και στο παραμικρό ότι μπορεί να δουλεύει σωστά η TV μας.

εγώ τους περιμένω αύριο ή μεθάυριο να έρθουν. πάντως πριν από λίγο δοκίμασα στην TV (SAMSUNG UE46B6000) ενός φίλου που αγόρασε σήμερα με το ίδιο laptop που βλέπω και στην δικιά μου, τα ίδια video και καμία σχέση, τα 100Hz εκεί παίζουν κανονικά έχοντας απλά το laptop στα 1920X1080@60Hz. Η κίνηση είναι ομαλή και ρεαλιστική όπως θα έπρεπε. Ήθελα να δω πως παίζει μια άλλη TV με τα μάτια μου για να μην έχω καμία αμφιβολία και σιγουρεύτικα. Αυτό το αναφέρω για να μην πιστέψει κανένας έστω και στο παραμικρό ότι μπορεί να δουλεύει σωστά η TV μας.
Ακριβώς έτσι ! :grandpa:

5) stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα
6) VIRTUS :θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση
7) Tromb1 : αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Αυριο θα ξαναερθει ο τεχνικος να περασει το 3.26 ...

7) Tromb1 : αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Αυριο θα ξαναερθει ο τεχνικος να περασει το 3.26 ...
8) dikemon : αναβάθμιση σε firm 3.24 χωρίς αποτέλεσμα.

Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ χθες το βράδυ με την SONY 40W4500 του πεθερού μου και έπαιξε μια χαρά. Καμιά σχέση με την LG

Καλημερα σε ολους. Καθως με το service της LG εχω ξανασυνεργαστει για pc monitors, θα ηθελα να αναφερω οτι μου εχουν φερθει με τον καλυτερο τροπο. Μου εχουν αντικαταστησει, απλα με ενα τηλεφωνημα, οτιδηποτε ειχε προβληματικη λειτουργία, στο χωρο μου. Τους εμπιστεύομαι λοιπον, ανεξαρτητα με την αστοχια του προιοντος, και πιστευω οτι θα μας ικανοποιησουν με τον καλυτερο τροπο ολους μας. Αυτα τα λεω για να "κουλαρουμε" και να το απολαυσουμε..:flipout:.
Ας περασουμε ολοι απο το σταδιο του service, και βλεπουμε τις επομενες κινησεις μας. Ο Κεμος ειναι αλυσοδεμενος σε ατσαλινο κλουβι και δεν κρατιεται:flipout:

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

1)Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα
9) petros_m : θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση

Last edited:
1)Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα
9) petros_m : θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση
10) sagonas : θα έρθουν αύριο για αναβάθμιση

Παρακαλώ τελειώστε όλοι σύντομα με το σέρβις...Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου σήμερα η Υπεύθυνη! Έχει ειδοποιηθεί!!
Τι λέτε για πρότασή μας προς την LG για Ομαδική Αγορά της σειράς 5000 LG
Ήρεμα με την προτάσή μου... Ναι ή Οχι!!
Οι "ειδικοί" μας τι λένε;;; Είπα ήσυχα.. πάνω σ' αυτό που σας ρωτάω να απαντάτε...