Από αύριο μπορεί να γίνει...Έχουν πάρει κάποιοι της ομάδας μας πιστωτικά από την LG; Ποιοι είναι αυτοί; Μήπως πρέπει να συμπληρώνουμε στη γνωστή λίστα ένας-ένας που παίρνει πιστωτικό για να ξέρουμε που βρισκόμαστε;
Ναι εγώ ξέρω......
Από αύριο μπορεί να γίνει...Έχουν πάρει κάποιοι της ομάδας μας πιστωτικά από την LG; Ποιοι είναι αυτοί; Μήπως πρέπει να συμπληρώνουμε στη γνωστή λίστα ένας-ένας που παίρνει πιστωτικό για να ξέρουμε που βρισκόμαστε;
Ωραία λοιπόν , από αύριο όποιος έχει πάρει πιστωτικό να το συμπληρώσει στη λίστα και όσοι παίρνουν σιγά-σιγά να το συπληρώνουν, Έτσι θα μπορείς κι εσύ να έχεις τον έλεγχο και αν καθυστερήσει σε κάποιους, τότε να επέμβεις. Και φυσικά όταν συμπληρωθεί η λίστα να ευχαριστήσουμε και δημόσια την LG.Από αύριο μπορεί να γίνει...
Ναι εγώ ξέρω......
Ωραία λοιπόν , από αύριο όποιος έχει πάρει πιστωτικό να το συμπληρώσει στη λίστα και όσοι παίρνουν σιγά-σιγά να το συπληρώνουν, Έτσι θα μπορείς κι εσύ να έχεις τον έλεγχο και αν καθυστερήσει σε κάποιους, τότε να επέμβεις. Και φυσικά όταν συμπληρωθεί η λίστα να ευχαριστήσουμε και δημόσια την LG.
Μέσααααα!!!!! Όχι ένα, αλλά δύο. (ένα στη Βορεία Ελλάδα και ένα στη Νότια!!!)Και ένα τσιμπούσι .... για να τιμήσουμε τον Δικηγόρο μας
Αμάν τα καθάρματα....... (χαχαχα)...Και ένα τσιμπούσι .... για να τιμήσουμε τον Δικηγόρο μας
Εάν πήρα εγώ το πιστωτικό ( ο άσχετος...) τότε το τσιμπούσι σας θα το κάνουμε σίγουρα.... Ευχαριστώ για την πρόταση!!!!Και ένα τσιμπούσι .... για να τιμήσουμε τον Δικηγόρο μας
Σου έστειλα δείγμα για να καταλάβεις...Ωραία λοιπόν , από αύριο όποιος έχει πάρει πιστωτικό να το συμπληρώσει στη λίστα και όσοι παίρνουν σιγά-σιγά να το συπληρώνουν, Έτσι θα μπορείς κι εσύ να έχεις τον έλεγχο και αν καθυστερήσει σε κάποιους, τότε να επέμβεις. Και φυσικά όταν συμπληρωθεί η λίστα να ευχαριστήσουμε και δημόσια την LG.
Αύριο θα φουλάρω περισσότερο για λήξει το θέμα μας μέσα στην εβδομάδα...Πάντως έρχονται και άλλοι....Μέσααααα!!!!! Όχι ένα, αλλά δύο. (ένα στη Βορεία Ελλάδα και ένα στη Νότια!!!)
Σου έστειλα δείγμα για να καταλάβεις...
Βρήκες TV για νέα αγορά (κάνε πρόταση...σε μένα)
Θα σε πάρει τηλ. η lg!!!και το πιστοτηκο πως θα το παρουμε; θα μας παρουν τηλ. απο τα σερβις μας;
Το έχω σημειωμένο για αύριο....Εμείς που πήραμε την TV με courier τι κάνουμε....?
![]()
![]()
![]()
To να την πάω στο τοπικό service είναι έυκολο,
αν όμως έιναι να σταλεί Αθήνα τότε δυσκολέυουν τα πράγματα.
Φίλε dikemon αν μιλήσεις με LG θέσε τους σε παρακαλώ το ζήτημα.
Θα τα στείλω αύριο......Υπαρχει χρονος να μπω και εγω μέσα και αν ναί πώς?
Εχω 47LG7000, αγορά 13/11/2008. Δέν έχω σετάρισμα αυτη την στιγμή με HDMI αλλά πιστεύω αυτά πού αναφέρετε.
Ποιά είναι η διαδικασία. Ξέρω οτι εσείς έχετε προχωρήσει πολύ και είμαι χρονικά πίσω αλλά πέστε μου αν γίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.