Πάρε με στο κινητό να σου τα πω....μετά τι θα κάνεις...πρέπει να έχω έτοιμο DVD μέ HDMI για να το τσεκάρουνε?? Αφού το ξέρουν το πρόβλημα τι να τσεκάρουνε? Μήπως γίνει κάποιο θαύμα?
Παρακαλώ ενημερώστε με
Πάρε με στο κινητό να σου τα πω....μετά τι θα κάνεις...πρέπει να έχω έτοιμο DVD μέ HDMI για να το τσεκάρουνε?? Αφού το ξέρουν το πρόβλημα τι να τσεκάρουνε? Μήπως γίνει κάποιο θαύμα?
Παρακαλώ ενημερώστε με
Υπαρχει χρονος να μπω και εγω μέσα και αν ναί πώς?
Εχω 47LG7000, αγορά 13/11/2008. Δέν έχω σετάρισμα αυτη την στιγμή με HDMI αλλά πιστεύω αυτά πού αναφέρετε.
Ποιά είναι η διαδικασία. Ξέρω οτι εσείς έχετε προχωρήσει πολύ και είμαι χρονικά πίσω αλλά πέστε μου αν γίνεται.
Έχω την επίσημη λίστα με τα προβλήματα του καθενός στα χέρια μου (απάντηση της LG)
Τι κάνω τώρα????? Νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα ο καθένας σας με εμένα τηλεφωνικά!!!
Ή ότι όποιον άλλο τρόπο επικοινωνίας θέλετε να διαλέξετε για να λυθεί το πρόβλημα του καθενός σας
Αρχίστε από τώρα με το κανονικό σας όνομα στο τηλ. μου.
Επέστρεψα και πάρε με...Παίρνω τηλ το Κ. Κέμο αλλά δεν απαντάει, προφανός έχει κάποια δουλειά ο άνθρωπος. Αν έχει κανεις κανα νέο ας γράψει.
Σωστό είναι, το πρωί αμέσως απάντησε. Ξαναπροσπάθησε και μετά συμπλήρωσε τη λίσταΤο τηλ. που έγραψε παραπάνω ο djvagelis ειναι σωστό? γιατι παίρνω και τπτ.
Έχεις δίκιο αλλα με ενοχλεί να εχω κατι προβληματικό. Είχα την εντύπωση ότι η LG έπαιρνε την tv στό service. Το «να επιστρέψεις την τηλεόραση μονος σου στο κατάστημα που την πήρες» με προβληματίζει πολύ. Πώς να κουβαλήσεις το θηρίο?Καλώς ήρθες στην ομάδα μας και μακάρι να προλάβεις (ας είναι καλά ο Δημήτρης) και να πάρεις κι εσύ πιστωτικό, μήπως είναι όμως λίγο μάταιο;
Έχεις την τελεόραση 6 μήνες, δεν έχεις δει τα προβλήματα και προφανώς μέχρι να διαβάσεις το forum θα είσουν και ευχαριστημένος με την επιλογή σου. Υπάρχει άραγε λόγος να μπεις στην διαδικασία να επικοινωνείς με την LG, να έρθουν τεχνικοί σπίτι σου, να πρέπει να τους αποδείξεις κάτι που εσύ δεν βλέπεις, να περιμένεις μετά τηλεφώνημα από την LG, να επιστρέψεις την τελεόραση μονος σου στο κατάστημα που την πήρες, να μείνεις κάποιες μέρες χωρίς TV μέχρι να πάρεις την καινούρια και ίσως να δώσεις και κάποια επιπλέον χρήματα για να την πάρεις;
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να μπεις στην ομάδα μας, ίσα-ίσα που όσο περισσότεροι αναφέρουν το πρόβλημα στην LG, τόσο το καλύτερο και για εμάς της ομάδας, αλλά και για κάποιους παραέξω που ίσως το ακούσουν και γλιτώσουν από μια λάθος αγορά. Το αναφέρω απλά μήπως και γλιτώσεις κάποια ταλαιπωρία, την οποία δεν θα είχες υποστεί αν δεν είχες διαβάσει το νήμα μας.
Αν παρόλα αυτά επιμένεις να θέλεις να μπεις στην ομάδα μας, είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς.
Έχεις δίκιο αλλα με ενοχλεί να εχω κατι προβληματικό. Είχα την εντύπωση ότι η LG έπαιρνε την tv στό service. Το «να επιστρέψεις την τηλεόραση μονος σου στο κατάστημα που την πήρες» με προβληματίζει πολύ. Πώς να κουβαλήσεις το θηρίο?
Εάν συνδέσω την TV με το PC μέσω DVI-HDMI θα μπορέσω να εντοπίσω το πρόβλημα?.
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το σκέπτομαι, αλλά πιστεύω οτι υπάρχει λάθος προσέγγιση απο την LG. To πρόβλημα είναι δεδομένο και δεν θα έπρεπε καθένας ξεχωριστά να προσπαθούσε να αποδείξει ένα υπαρκτό πρόβλημα.
Εχω ήδη στείλει λεπτομέρειες και θα δώ τι θα κάνω όταν επικοινωνήσει η LG μαζί μου.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Εχεις δικιο. Νομίζω οτι είμαστε πολύ μαλακοί με την LG.Η τηλεόρασεις της σειράς εχουν αποδεδειγμένο πρόβλημα και θά έπρεπε να δίνουν πιστωτικά χωρίς αυτή την ταλαιπωρία.Και ´γω στην αναμονή για τηλ. από την LG.
To πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να σταλέι η TV στην Αθήνα και το courier θέλει 75 Eυρώ.
Επίσης θα μείνω χωρίς TV (γιατί δεν έχω δέυτερη) για άγνωστο διάστημα.
Δεν είναι αδικό να ταλαιπωρούμαι και να επιβαρύνομαι
για κάτι που έσκασα 900 Ευρωπουλάκια και δεν φταίω ?
Και ´γω στην αναμονή για τηλ. από την LG.
To πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να σταλέι η TV στην Αθήνα και το courier θέλει 75 Eυρώ.
Επίσης θα μείνω χωρίς TV (γιατί δεν έχω δέυτερη) για άγνωστο διάστημα.
Δεν είναι αδικό να ταλαιπωρούμαι και να επιβαρύνομαι
για κάτι που έσκασα 900 Ευρωπουλάκια και δεν φταίω ?
ευχαριστώ, κατεβασα το Video, θα κανω την συνδεση και θα δώ το γινεται.Αν δεις σε προηγούμενες σε σελίδες υπάρχουν αρκετά βιντάκια που είναι κατάλληλα για να "δείξουν" το πρόβλημα. Το πιο famous είναι ένα βιντεάκι με μια κοπέλα που τρέχει ανάμεσα σε κολώνες και μετά σε πλακάκια (Philips_DNM_Demo). Αυτό το βίντεο κάνει πολλά σπασίματα. Είτε με pc, είτε ακόμα και με απλό dvd (αν και δεν το παραδέχεται η LG) θα δεις σίγουρα το πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.