ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Κατεβασα το video, έκανα συνδεση με το pc.Το πρόβλημα είναι εμφανές. Μου κανει και κατι αλλο. Αν αλλαξω το input απο HDMI1 σε Tv tuner και παλι πίσω λέει 'Συνδεση...' και μετα 'Χωρίς σημα'. Πρεπει να κάνεις disabled/enabled το display απο το PC για να επανέλθει.
Αν βάλω το 3.24 χάνω την εγγύηση?

Αφού βλέπεις το πρόβλημα, κάλεσε την LG, ανάφερέ το και περίμενε να έρθει τεχνικός. Θα βάλει το 3.26, θα του δείξεις ότι και πάλι δεν παίζει σωστά και θα επιμείνεις να πάρει την TV στο service για να μην κουβαλάς το μπαούλο μόνος σου και να σου δώσουν πιστωτικό

Καλημέρα σε όλους, πριν λίγο με πήραν απο LG και μου είπαν ότι θα έρθουν σήμερα με καινούργιο firm που τους ηρθε χθες και φτιάχνει το πρόβλημα. Τι να πώ πια?

Καλημέρα σε όλους, πριν λίγο με πήραν απο LG και μου είπαν ότι θα έρθουν σήμερα με καινούργιο firm που τους ηρθε χθες και φτιάχνει το πρόβλημα. Τι να πώ πια?

Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν; Πάρε τηλέφωνο τον Dikemon πριν έρθουν για να σου πει τι να κάνεις.

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 6-3-09 αναβάθμιση από 3.22 σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, τα παιδιά από το service (Θεσσαλονίκη) την παρέλαβαν σήμερα
3)GEORGEDEPPY 37LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
10) sakisaa 42 lg7000: αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό;;;; (αν και η λίστα του κου Κέμου έλεγε πιστωτικό, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
13) stefanoszis 37lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist)
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
18)VIRTUS ....47 LG7000: Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''.... ΟΚ
19)msym: Αλλαγή πλακέτας με το 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
20)Tomb1 47lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό;;; (ακόμα δεν το έχει πάρει το κατάστημα. επικοινωνεί κάθε μέρα 10 φορές με την LG και συνέχεια του λένε σε λίγο)

Τελικά μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Επικοινώνησα μα το κατάστημα και δεν ήξερε τίποτα για πιστωτικό. Πήρε ο ίδιος την LG και του είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μετά πήρα εγώ την LG και μου είπαν ότι πρέπει να ξαναέρθει τεχνικός στο σπίτι να κάνει τεχνική αναφορά και μετά θα ενημερώσουν για το τι πρέπει να γίνει.

Last edited:
Τελικά μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Επικοινώνησα μα το κατάστημα και δεν ήξερε τίποτα για πιστωτικό. Πήρε ο ίδιος την LG και του είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μετά πήρα εγώ την LG και μου είπαν ότι πρέπει να ξαναέρθει τεχνικός στο σπίτι να κάνει τεχνική αναφορά και μετά θα ενημερώσουν για το τι πρέπει να γίνει.

Yπομονη Βαγγελακο μου υπομονη.......Για φαντασου να περιμενες 2 μηνες ακριβως για μια ασυρματη κολοκαρτα δικτυου.......χαχαχαχαχαχαχα:flipout::flipout::flipout::flipout:

Εχθες περασα σε αποσταση αναπνοης απο το μαγαζι σου (απ εξω δηλαδη) αλλα δεν ειχα χρονο ουτε για να κλασω και δεν σταματησα.
Αν προλαβω σημερα θα ερθω να το παρω το ρημαδι γιατι αυριο φευγω για Athens .........κατι ακουσα οτι στο Ολυμπιακο παιζουνε οι AC/DC:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από το τοπικό service και με ρώτησαν πότε να ξαναρθούνε για να ξαναελέγξουν την τηλεόραση. Τους είπα για αύριο το απόγευμα για να έχουμε χρόνο να συνενοηθούμε. Δημήτρη τι κάνουμε;

Εμένα τελικά δεν θα μου την απονείμουν ΣΗΜΕΡΑ την "τιμητική πλακέτα", αν και η μαμα εταιρεία είχε ενημερώσει τον Κ. Κέμο ότι σήμερα θα γινόταν η αντικατάσταση......

Εμένα τελικά δεν θα μου την απονείμουν ΣΗΜΕΡΑ την "τιμητική πλακέτα", αν και η μαμα εταιρεία είχε ενημερώσει τον Κ. Κέμο ότι σήμερα θα γινόταν η αντικατάσταση......

Απ' ότι φαίνεται η λίστα που του έδωσαν δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Είναι απλά ακόμα ένας ελιγμός της LG για να κερδίζει χρόνο.

πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι κάνει αυτό το firm, που μου είπε ο άνθρωπος από το service ότι το δοκιμάσανε χτές σε TV και έλυσε το πρόβλημα. Να το δώ και να μην το πιστεύω. Λογικά θα σας ενημερώσω για αυτό σε μερικές ώρες. Τους περιμένω να έρθουν οπου να'ναι

Mηπως εισαι αντιΑC/DCκος??????:flipout::flipout::flipout:

Όχι δεν έχω πρόβλημα ούτε με το εναλλασσόμενο (εκτός βέβαια αν έχει μεγάλες μεταβολές και μου καίει τις συσκευές), ούτε με το συνεχές ρεύμα, αρκεί να μην .... με χτυπάει!!!:guitarist::guitarist::guitarist:

πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι κάνει αυτό το firm, που μου είπε ο άνθρωπος από το service ότι το δοκιμάσανε χτές σε TV και έλυσε το πρόβλημα. Να το δώ και να μην το πιστεύω. Λογικά θα σας ενημερώσω για αυτό σε μερικές ώρες. Τους περιμένω να έρθουν οπου να'ναι

Ότι έκαναν και τα προηγούμενα. Και για εκείνα τα ίδια έλεγαν.

μόλις έφυγε ο τεχνικός χωρίς να γίνει τίποτα απολύτος. του είχαν πει να βαλει το 3.24 (είχα το 3.26), μετα έβαλε το 3.27, τπτ και ξανα εβαλε και αφησε οπως του ειχαν πει το 3.24. Σαν διακιολογια μου ειπε οτι το δειχνω video απο pc που ειναι απο το internet και μπορει να μην ειναι συμβατο. Αυτοι το δοκιμάζουν με blu ray. Του είπα οτι με το ιδιο laptop σε samsung έπεζε κανονικα και πάλι έλεγε για συμβατότητες ανα μάρκα κτλ.

Δεν τους βλέπω πάντως να θελουν να μας τις αλλαξουν. κανουν οτι μπορουνε για να καλυψουνε το θεμα μου φαινεται. ας μας πει η LG τοτε πως γινεται να δουμε σωστη εικονα στα 100Hz. Αμα ειναι να παιζει σωστα μονο με συγκεκριμενο μοντελο Blu ray LG και μονο με αυτό. τοτε να το ξερω να μην ξαναπαρω (καλα αυτο ειναι σιγουρο) αφου υστερει σε σχεση με τις αλλες μαρκες που εχουν σωστό παιξιμο με όλα τα video και με καθε συσκευη που τα παιζει.

Δεν τους βλέπω πάντως να θελουν να μας τις αλλαξουν. κανουν οτι μπορουνε για να καλυψουνε το θεμα μου φαινεται. ας μας πει η LG τοτε πως γινεται να δουμε σωστη εικονα στα 100Hz. Αμα ειναι να παιζει σωστα μονο με συγκεκριμενο μοντελο Blu ray LG και μονο με αυτό. τοτε να το ξερω να μην ξαναπαρω (καλα αυτο ειναι σιγουρο) αφου υστερει σε σχεση με τις αλλες μαρκες που εχουν σωστό παιξιμο με όλα τα video και με καθε συσκευη που τα παιζει.

Σιγά μην παίζει έστω και με αυτό. Αν έπαιζε να είσαι σίγουρος ότι θα κουβαλούσαν ένα μαζί τους και θα στο έδειχναν και δεν θα μπορούσες να πεις και κουβέντα.