ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Δεν νομίζω.....Εχω μια διαίσθηση ότι ο "ΝΟΜΙΚΟΣ" μας, θα μας προστατέψει.....

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

και 3.27, μετα η 3.28... κ.τ.λ. μεχρι να βαρεθουμε παιδια. αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Το έχουμε ξαναπεί, αλλάζει μόνο το όνομα και τίποτα άλλο.

Δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική της εταιρίας,
σε κάποιους έδωσε πιστωτικό, σε άλλους αλλάζει συνέχως firmware,
σε άλλους αλλάξει πλακέτα...
άλλους (όπως εγώ) τους έχει στο περίμενε...
Κύριοι της LG μιλάμε για την ΙΔΙΑ τηλεόραση με τα ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε ΟΛΟΥΣ
Τί συμβαίνει επιτέλους ?
Φίλε dikemon νομίζώ ότι στην επόμενη σου επαφή με την υπεύθυνη πρέπει
να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε.

Όντως κ. Δημήτρη τι κάνουμε από εδώ και περα? έχουν έρθει σε μένα 2 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Όλη την ώρα το τρενάρουν λέγοντας ότι έχουν κάτι καινούργιο που διορθώνει το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Μην είσαι τόσο απόλυτος ...

... πριν 20 μέρες η τηλεόραση έπαιζε εκπληκτικά με το BD390 (που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ;))
και ειμαι υποχρεωμενος να παρω το BD390 για να εχω αυτα που λεει η tv (100hz, 24p...);;;

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

και ειμαι υποχρεωμενος να παρω το BD390 για να εχω αυτα που λεει η tv (100hz, 24p...);;;

Αν χειρίζεται σωστά τα 24p και τα 100Hz θα το κάνει ανεξάρτητα από την συσκευή που τα στέλνει. Τα περί ασυμβατότητας συσκευών είναι αστεία, άλλωστε είστε τόσα άτομα με τόσες διαφορετικές πηγές.

Αστείο ήταν και το προηγούμενο μήνυμα μου ;)

Μην είσαι τόσο απόλυτος ...

... πριν 20 μέρες η τηλεόραση έπαιζε εκπληκτικά με το BD390 (που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ;))

Χαχαχα σωστος ο Γιωργης........

Παιδια προσοχη ......παιζει σωστα εως αψογα οτιδηποτε ειναι με 30 καρε......σηνηθως 30 καρε ειναι τα demo των εταιριων:grandpa:

Σε υλικο με 30 καρε ειτε ανοιχτο το truemotion ειτε κλειστο παιζει αψογα.

τετοιο υλικο ομως δυστηχως ειναι σχεδον μονο αυτα που προανεφερα.

παιδια.........πιεστε τους ανθρωπους στα σερβις.......κατι που ειναι χαλασμενο ,ειναι χαλασμενο παει και τελειωσε,και δεν πα να λενε οτι θελουν.......μην το αφηνετε.......οσοι τις εχετε σε σερβις πατε εκει με το υλικο σας και δειξτε τους ανθρωπους να καταλαβουν τι προβλημα υπαρχει.

Σας ανεβασα υλικο σε μορφη vob για να μην μπορει κανεις να πει τιποτα......εξαγωγη απο ντεμο δισκακι γνωστης εταιριας.
Δεν ειναι ολοι πυργκαυλοι και μπορει να πιστευουν οτι παιζει σωστα........ο Πυργκαυλος ομως οταν πληρωνει 100ΗΖ τα θελει κιολας.

Last edited:
Παιδιά επικοινώνησε κανείς χθες με τον dikemon; Τι κάνουμε από δω και στο εξής;
Δημήτρη να τους αφήσω να έρθουν σήμερα το απόγευμα ξανά στο σπίτι μου;

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Δημήτρη να τους αφήσω να έρθουν σήμερα το απόγευμα ξανά στο σπίτι μου;

+1

Eχτες πηγα να τη σπασω! Δεν μπορουσα να δω τον τελικο! Τοσο αισχος εικονα ειχε.

Να ευχηθουμε περαστικα και καλη αναρρωση στον κ. ΚΕΜΟ.

Πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο και ηταν στο Νοσοκομειο.

ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και να επιστρεψετε ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ :a0210:

Τι έπαθε; Έμαθες αν είναι κάτι σοβαρό; Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.
Παιδιά ας μην τον ενοχλήσει κανείς άλλος στο τηλέφωνο μέχρι να μας δώσει το ΟΚ μέσα από το forum. Ας τον αφήσουμε στην ησυχία του να αναρρώσει. Θα πάει η υπόθεσή μας λίγο πίσω, αλλά μπροστά στην υγεία, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.

Θα μας αρρωστήσει όλους αυτή η LG ρε παιδιά.
Περαστικά Δημήτρη . . .

Περαστικά και καλη ανάρρωση........

Σήμερα 3.30 θα μου απονείμουν την τιμητική '' πλακέτα''.... Ευλόγησον

Eχτες πηγα να τη σπασω! Δεν μπορουσα να δω τον τελικο! Τοσο αισχος εικονα ειχε.

Άσχετο αυτό...
Και μένα στον τελικό του CHL τρελάθηκε στο ghosting!
Με χάλασε αφάνταστα.
Μην τα ρίχνουμε όλα στην tv όμως, η ΝΕΤ έδινε πολύ χάλια εικόνα.
Για τι hd να μιλάμε στην Ελλάδα ρε παιδιά, εκατό χρόνια πίσω είμαστε! Πήραμε Φεράρι για να τρέχουμε σε κατσικόδρομους.
Προσωπικά μετάνιωσα για την 7000 όχι για τα 24p, αλλά γιατί έπρεπε να πάρω ένα χαμηλότερων δυνατοτήτων (και άλλου προσανατολισμού) μοντέλο, ας πούμε κάποιο της σειράς 3000 ή καμιά plasma.
Ο κατσικόδρομος τζιπάκι θέλει και μεις εδώ ψάχνουμε τα καρέ να είναι 23 και με τρία δεκαδικά από πίσω, ενώ οι περισσότεροι από μας χρησιμοποιούν κατά τα 4/5 την τηλεόραση με το άθλιο τηλεοπτικό μας σήμα...
Τέλος πάντων, τα 'χουμε ξαναπεί...

Mα, ειναι λογικο να μην μπορεις να ξεχωρισεις τους παιχτες απο το κανονικο-μακρινο πλανο?

Παιδιά ας μην τον ενοχλήσει κανείς άλλος στο τηλέφωνο μέχρι να μας δώσει το ΟΚ μέσα από το forum. Ας τον αφήσουμε στην ησυχία του να αναρρώσει. Θα πάει η υπόθεσή μας λίγο πίσω, αλλά μπροστά στην υγεία, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.

+1

Περαστικά κ. Δημήτρη

Οχι, δεν ρωτησα, γιατι κι εγω ψιλοεπαθα ΣΟΚ μολις το ακουσα. Απλα ευχηθηκα καλη αναρρωση.

Για τι hd να μιλάμε στην Ελλάδα ρε παιδιά, εκατό χρόνια πίσω είμαστε! Πήραμε Φεράρι για να τρέχουμε σε κατσικόδρομους.

Χαχαχαχαχαχα καλο!!!:flipout:Συμφωνω μαζι σου που η ΝΕΤ εδειχνε χειροτερη εικονα αλλα μην ξεχναμε οτι η nova και η Νετ δεν βαζουν χρονομετρο και σκορ στους αγωνες του Champions League!!!:tdown: