και 3.27, μετα η 3.28... κ.τ.λ. μεχρι να βαρεθουμε παιδια. αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
και ειμαι υποχρεωμενος να παρω το BD390 για να εχω αυτα που λεει η tv (100hz, 24p...);;;Μην είσαι τόσο απόλυτος ...
... πριν 20 μέρες η τηλεόραση έπαιζε εκπληκτικά με το BD390 (που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει)
και ειμαι υποχρεωμενος να παρω το BD390 για να εχω αυτα που λεει η tv (100hz, 24p...);;;
Μην είσαι τόσο απόλυτος ...
... πριν 20 μέρες η τηλεόραση έπαιζε εκπληκτικά με το BD390 (που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει)
Δημήτρη να τους αφήσω να έρθουν σήμερα το απόγευμα ξανά στο σπίτι μου;
Να ευχηθουμε περαστικα και καλη αναρρωση στον κ. ΚΕΜΟ.
Πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο και ηταν στο Νοσοκομειο.
ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και να επιστρεψετε ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ :a0210:
Να ευχηθουμε περαστικα και καλη αναρρωση στον κ. ΚΕΜΟ.
Πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο και ηταν στο Νοσοκομειο.
ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και να επιστρεψετε ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ :a0210:
Eχτες πηγα να τη σπασω! Δεν μπορουσα να δω τον τελικο! Τοσο αισχος εικονα ειχε.
Τι έπαθε; Έμαθες αν είναι κάτι σοβαρό; Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.
Παιδιά ας μην τον ενοχλήσει κανείς άλλος στο τηλέφωνο μέχρι να μας δώσει το ΟΚ μέσα από το forum. Ας τον αφήσουμε στην ησυχία του να αναρρώσει. Θα πάει η υπόθεσή μας λίγο πίσω, αλλά μπροστά στην υγεία, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.
Τι έπαθε; Έμαθες αν είναι κάτι σοβαρό; Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.
Παιδιά ας μην τον ενοχλήσει κανείς άλλος στο τηλέφωνο μέχρι να μας δώσει το ΟΚ μέσα από το forum. Ας τον αφήσουμε στην ησυχία του να αναρρώσει. Θα πάει η υπόθεσή μας λίγο πίσω, αλλά μπροστά στην υγεία, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.
Για τι hd να μιλάμε στην Ελλάδα ρε παιδιά, εκατό χρόνια πίσω είμαστε! Πήραμε Φεράρι για να τρέχουμε σε κατσικόδρομους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.