Επί τέλους, τέλος (ή αρχή)! Από το απόγευμα σήμερα στο σπίτι μου βρίσκεται μια 46W5500, στο κουτί ακόμα, αλλά προσεχώς και στο έπιπλο. Να ευχαριστήσω από αυτό εδώ το forum τον κ. Κέμο για την υποστήριξή του (αν και εγώ είχα κινηθεί νωρίτερα) τον φίλο Παναγιώτη, το service της LG που συνενοηθήκαμε σαν τεχνικοί, την LG φυσικά και το μαγαζί που είχα ψωνήσει που δεν άρχισε τις ανούσιες συζητήσεις περί αντικατάστασης με ίδιας μάρκας τηλεόραση και όλες αυτές τις παπαρ...ς. Εντυπώσεις από τη Sony στις προσεχείς ημέρες. Να ξαναθυμίσω την τυπική μάλλον διαδικασία της εμπλοκής του service, της απόδειξης επί τόπου ότι δεν διορθώνεται τίποτα με οποιοδήποτε firmware, της αποστολής της τηλεόρασης εκεί, την επιστροφή της σαν "ανεπισκεύαστη" πίσω και την επιστροφή της στο μαγαζί που αγοράστηκε ύστερα από το πολυπόθητο fax από την LG για την πίστωση. Μικρές παραλαγές μπορεί να υπάρξουν αλλά η ραχοκοκαλία της διαδικασίας παραμένει η ίδια. Ελπίζω και για τους υπόλοιπους να υπάρξει αίσιο "πιστωτικό" τέλος και να μην ξανασυμβεί περιστατικό σαν και αυτό που όλοι περάσαμε.
Καλό κουράγιο και φυσικά εδώ θα είμαι για οπιαδήποτε διευκρίνηση, βοήθεια και πληροφορία.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Π Περαστικά στον κ. Κέμο και από μένα.
Καλημέρα σ' όλους σας!
Να πω ένα μεγάλο συγνώμη που σας άφησα για 3 μέρες!!
ΤΟ ΑΓΧΟΣ με έριξε για ιατρικές εξατάσεις και τελικά στο κρεβάτι... του Νοσοκομείου! Τέλος Πάντων. ΟΛΑ καλά στο τέλος, και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!
Δεν απαντώ σε καθέναν ξεχωριστά γιατί ακόμη δεν συνήλθα...καλά.
Τώρα, την Δευτέρα το πρωί θα είμαι στην Αθήνα και θα προσπαθήσω(με κάθε τρόπο, αν και δεν είναι εύκολο!) να έχω συνάντηση με την Υπεύθυνη!!
Ελπίζω να έχω άμεσα νέα (θα τα μάθετε μόνο Τρίτη βράδυ όταν επιστρέψω..)!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να βάλω "ταφόπλακα" στο πρόβλημά μας. Τι άλλο να πω.. ΑΡΚΕΤΑ!
Σε 2 μέρες θα έχεις το πιστωτικό (τηλ σε σένα και fax στο κατάστημα..). Ακόμη ??????Σήμερα ξαναπήγαν και από τον ξάδελφό μου (Τραϊανός Βαγγέλης) και αφού έκαναν κάποιες ρυθμίσεις και είδαν ότι και πάλι κάνει σπασίματα, πήραν την TV στο service και του είπαν να περιμένει τηλέφωνο από τη "μαμά" LG για την έκδοση του πιστωτικού. Μάλιστα τηλεφώνησαν από το σπίτι του στο τοπικό service και είπαν ότι η τηλεόραση συνεχίζει να κάνει σπασίματα και ότι το προβλημα φαίνεται έντονα. Μπράβο στα παλικάρια του service. Το πράγμα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, αρκεί να μην μας καθυστερήσουν άλλο και να μας εκδόσουν γρήγορα το πιστωτικό.
Ευχαριστώ! Περάστε ήρεμα το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα πιστεύω να βρω internet για να σας απαντήσω.Σιδερενιος!
Τις διαδικασίες πρέπει να τις κάνει ο καθένας μόνος του! Το πρόβλημα το έχουμε αναδείξει όλοι μας (και κυρίως οι τρεις πρώτοι!). Και ο Γιάννης θα είχε τα προβλήματα τα δικά σας εάν δεν φωνάζαμε όλοι μας, έστω και από εδώ!@ jpaudio
... (μάλλον από μόνος του ο καθένας ξεμπερδεύει πιο γρήγορα...)
Ευχαριστώ!!! Τι έγινε?? Έκαναν το κορόϊδο μέχρι σήμερα στην περίπτωσή σου????Σιδερενιος Δημητριε!!!!
Τις διαδικασίες πρέπει να τις κάνει ο καθένας μόνος του! Το πρόβλημα το έχουμε αναδείξει όλοι μας (και κυρίως οι τρεις πρώτοι!). Και ο Γιάννης θα είχε τα προβλήματα τα δικά σας εάν δεν φωνάζαμε όλοι μας, έστω και από εδώ!
Μην ξεχνάς ότι, και η LG θέλει τον τεχνικό της!!!!
Οι πρώτοι που έλαβαν πιστωτικό, εκτός λίστας...Ναι το neof1z.....
Ποιούς εννοείς άραγε?...
"Το πρόβλημα το έχουμε αναδείξει όλοι μας (και κυρίως οι τρεις πρώτοι!)"
Μην το συζητάς!! Θέλω να σε διαβάζω....για να τους τα πω...αλλο ενα pm σου εστειλα dikemon!!
σε εχω ζαλισει!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.