Η διαδικασία είναι σχεδόν έτσι.Δημήτρη σιδερένιος!
Μα καλά, δεν διαβάζετε τα προηγούμενα posts; Το έχω γράψει ούτε θυμάμαι πόσες φορές,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝEΙΤE ΜΕ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑ VIDEO (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΕΤΕ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΟ SERVICE ΜΕ ΤΟ DVD ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η LG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΔΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ. ΚΕΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ H LG ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΚΕΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ "ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..." ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Συγχωρέστε μου το έντονο ύφος στο γράψιμό μου αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνουν μερικοί...
Η διαδικασία είναι σχεδόν έτσι.
Εγώ δεν πήγα καθόλου την TV στο σέρβις, ήρθαν (2 φορές στο σπίτι μου), αναβάθμισαν (2 φορές), είδαν (ότι το avi με τα πλακάκια) και απήλθαν (για αντικατάσταση). Το σέρβις και εγώ πήραμε τηλ. στην LG και είπαμε ότι δεν παίζει και μέσα σε 3 μέρες με πήραν τηλέφωνο για το πιστωτικό (δηλ. επιστροφή της Tv στο μαγαζί που αγόρασα την TV και αγορά οποιουδήποτε άλλου προιόντος με το ίδιο χρηματικό ποσό που είχα αγοράσει την TV).
Κατ' αρχάς την Δευτέρα Θα ξεκαθαρίσω τα εξής:
1) Γιατί καθυστερούν να δώσουν πιστωτικά
2) Γιατί, ενώ κάναμε όλοι τις αναβαθμίσεις δεν έχουν δώσει ακόμη πιστωτικά (εφόσον γνωρίζουν ότι η Tv εξακολουθεί να είναι ένα ελαττωματικό προιόν)
3) Τι ψάχνουν με την πλακέτα, αφού πάλι δεν λειτουργεί...
4)κ.λ.π. να τελειώσουμε την Δευτέρα.
και εμας μας στελνουν συνεχεια για αναβαθμισεις.
μαλλλον σε φοβηθηκαν εσενα και μονο.
αλλα σου ειπα τι θα τους κανω. εαν δεν εχω πιστωτικο μεχρι την Τριτη και με ταλαιπωρησουν κι αλλο την Τριτη ή την Τεταρτη το πολυ θα μαθουν ολα τα Χανια τι θα πει LG.......
Σιδερένιος Δημήτρη και περαστικά. Λοιπόν και εγώ περιμένω να με πάνε απο το 3.24 στο 3.27, θα διαπιστώσουμε με τον τεχνικό την αστοχία της ΤιΒι, αλλά δεν τους την δίνω μέχρι να ολοκληρώσουμε την διαδικασία του πιστωτικού. (Πάντως το πρόβλημα είναι εντονότατο....)
καλημέρα. πάλι τώρα πηρα την lg μετα απο 2 φορες που εχουν ερθει και παλι τα ιδια, να ερθουν να την ελεγξουν σπιτι ή να την πάρουν στο service. Δεν βλέπω να βγαίνει άκρη με την όλη φάση. θα τους πώ να την πάρουν και από εκεί και πέρα...?
Mε πήραν σήμερα από το τόπικο service και μου είπαν ότι έχει βγεί καινούργιο
firmware (δεν ξέρω πιό) που λύνει τα προβλήματα.
Θα είναι η πρώτη TV μου είπαν που θα περαστεί.
Αντε να δούμε . . .
Ελπίζω σ' αυτό επειδή δεν έχω καμιά όρεξη να τραβιέμαι για τα 24p μ' αυτά που βλέπω. Κουράζομαι μόνο που διαβάζω τη διαδικασία, τι να λέμε τώρα;
Και χωρίς να έχω καν (ή να σκοπεύω ν' αγοράσω στο άμεσο μέλλον) blu ray player, δεν νομίζω να αξίζει να τραβήξω τέτοιο λούκι...
Συμφωνώ, είναι η τακτική της εταιρείας. Απο εξυπηρέτηση και χρόνους ανταπόκρισης είναι άψογη σαν εταιρεία. Τώρα στο θέμα μας, μάλλον ακολουθούν κάποιες διαδικασίες. Μένει να παραδεχτούν το πρόβλημα το συγκεκριμένο για να τελείωσουμε όλοι μας...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.