ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Παρόλο που δεν με βαλατε στην ομαδα(??) απλα ενημερώνω οτι ειμαι στην φαση του 1 firmware (3.26) απο τον τεχνικο. Ο σκοπος θα έπρεπε να ηταν ενας απο την αρχή. Παραδοχή απο την LG του προβληματος και έκδοση πιστωτικού προς καθε ενδιαφερόμενο. Πώς? Ενας τρόπος θα ήταν π.χ. να πάμε ολοι στην LG, βαζει το τελευταιο firmware σε μια 7000, βαζει οτι πλακετες θελει και παιζει τα "πλακακια". Το ενας-ενας δεν έχει νοημα. Το κανει ο καθένας μονος του.

Καλημέρα φίλε socmaster. Αν εννοείς τη λίστα, απλά προσθέτεις μόνος σου το όνομά σου και τα στοιχεία σου μέσα. Δεν υπάρχει κάποιος που βάζει και βγάζει ονόματα. Ο κος Κέμος απ' ότι ξέρω θα σε έχει συμπεριλάβει στη λίστα του, αρκεί να του έστειλες pm. Τι εννοείς λοιπόν όταν λες ότι δεν σε βάλαμε στην ομάδα μας; Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν. Όπως σου έχω ξαναπεί είσαι ευπρόσδεκτος.

Kαλημερα σε ολους.
Ειναι κατανοητο, οτι εχουμε κουραστει απο αυτη τη διαδικασια, η οποια απο τη φυση της ειναι ψυχοφθορα. Ας κρατησουμε τους τονους χαμηλα, και ας εχουμε πιστη στον στοχο μας. Ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει αναβαθμισεις, η LG γνωριζει το θεμα καλα, οποτε η κινηση μας ειναι θα ελεγα επιτυχεις.
Ειναι λογικο και αναμενομενο, ο κος Κεμος, να ηταν απο τους πρωτους που θα λαβαιναν πιστωτικο λογω της θεσης του και μονο.
Σε καμια περιπτωση, ο κος Κεμος, με την σταση του δεν εδειξε οτι αυτο του ειναι αρκετο. Ειμαστε συνεχως σε επικοινωνια, ο ιδιος ειναι στη διαθεση ολων μας, και πιστευω οτι και μονο που εχει χωρεσει στο προγραμμα του αυτη την υποθεση, ειναι μαγκας, και για αυτο του εχω εμπιστοσυνη.
Αν ο Δημητρης, λεει οτι πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα, μεχρι να συννενωηθει με την υπευθυνη της LG, τοτε αυτο και θα κανουμε.
Ηρεμα λοιπον, για να γινουν τα πραγματα οπως πρεπει, και να περασουμε και μεις καλυτερα, γιατι αρκετα εχουμε ταλαιπορηθει.
Φιλικα Δημητρης

Και εγώ έχω πολλά να πω, αλλά δεν το κάνω σεβόμενος την προσπάθεια κάποιων να αντικαταστήσουν την προβληματική τους τηλεόραση. Αυτό είναι η προτεραιότητα και ο μοναδικός σκοπός ύπαρξης του νήματος. Όταν με το καλό τελειώσει η ιστορία ευχαρίστως να κάνουμε μια κουβεντούλα, αλλά όχι τώρα και όχι σε αυτό το νήμα βάζοντας το "εγώ" πάνω από το "εμείς"

Είναι η τελευταία φορά που αναγκάζομαι να σβήσω/τροποποιήσω μηνύματα χωρίς να υπάρχουν συνέπειες για όσους οδηγούν το νήμα αλλού.

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 6-3-09 αναβάθμιση από 3.22 σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, τα παιδιά από το service (Θεσσαλονίκη) την παρέλαβαν σήμερα
3)GEORGEDEPPY 37LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
10) sakisaa 42 lg7000: αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: παραλαβή από lg για πίστωση
13) stefanoszis 37lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist) αναβαθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, την παρέλαβαν σήμερα
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008 αναβαθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, την παρέλαβαν σήμερα
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
18)VIRTUS ....47 LG7000: Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''.... ΟΚ
19)msym: Αλλαγή πλακέτας με το 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
20)Tomb1 47lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό

Πριν από λίγο με ειδοποίησαν και μένα και πήρα το πιστωτικό. Επιτέλους τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κέμο για την πολύτιμη βοήθεια του και τον χρόνο που ξόδεξε και ακόμα ξοδεύει για εμάς στην ομάδα αφιλοκερδώς, όλους εσάς στην ομάδα για την συνεργασία, τον neof1z που μας άνοιξε το δρόμο, τον Ζαφείρη που άνοιξε συτό το νήμα και μας οργάνωσε, τον Γιώργο τον συντονιστή μας που δεν άφηνε τα πράγματα να ξεφύγουν και φυσικά την Ελληνική αντιπροσωπεία της LG που αναγνώρισε το κατασκευαστικό πρόβλημα και πίστωσε το προϊόν, όπως και το τοπικό service της Θεσσαλονίκης που ήταν εξυπηρετικότατοι, ευγενικότατοι και συνεπείς στα ραντεβού τους. Να ξέρετε ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ το νήμα και να συμετέχω σ' συτό μέχρι το τέλος. Όποιος χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια θα είμαι στη διάθεσή του.

Ελα....νατα και τα ευχαριστα.......μονο που αγχωθηκες αδικα.
Οι υπολοιποι πιεστε τα σερβις παιδια......ακολουθηστε τις οδηγιες του jpaudio και σαν υλικο χρησιμοποιηστε το vob αρχειακι καμενο σε dvd και συνδεμενο με ενα απλο σκαρτ......το προβλημα θα φανει αμεσως.

Βαγγελη αντε με το καλο η καινουρια,και οι υπολοιποι υπομονη.
Το ποτε θα παρετε το πιστωτικο θα εξαρτηθει απο το ποτε θα πεισετε το-τα σερβις ποιο ειναι το προβλημα.

Ετσι για την ιστορια πηρα μια φθηνη πλην τιμια 50PQ2000 μολις 799€ ....για το υπνοδωματιο.....και με τα ρεστα αφου εβαλα και κατιτις πανω πηρα μια 46Α756,περασμενο μοντελο αλλα ηταν η τιμη πολυ δελεαστικη.......συν οτι με ενδιεφερε και το lan που υποστηριζει.

Η ηρεμία, η προσοχή και η υπομονή είναι απαραίτητες σε αυτή εδώ την καμπή της προσπάθειας. Ο κ. Κέμος έχει κάνει πάρα πολλά, περισότερο από όσα θα έπρεπε. Εσείς όλοι οι υπόλοιποι τι έχετε κάνει; Πάρτε το service, επικαλεστείτε την συμφωνία του κ. Κέμου, επικαλεστείτε τα πιστωτικά που έχουν δοθεί μετά από τρίξιμο δοντιών (αυτό έκενα και εγώ όταν ο προϊστάμενος service άρχισε να μου λέει τα τρελά του για καλώδια, δισκάκια, και εξοπλισμό ενώ εγώ του είπα να μην μου βγάλει την Παναγία όπως στους προηγούμενους και να μιλήσει με την LG για το πιστωτικό) και να ενεργήσουν το συντομότερο. Και μια λεπτομέρεια, στη περίπτωσή μου όταν πήρα την LG για να ρωτήσω μετά από πέντε μέρες για την πρόοδο, μου είπαν ότι υπεύθυνη για τις επιστροφές δεν είναι η κ. Περιστεράκη αλλά κάποια άλλη κυρία (δεν θυμάμαι το όνομά της) και όταν με συνέδεσαν με αυτήν μου είπε ότι δεν ήξερε για την περίπτωσή μου αλλά θα μίλαγε με το service. Την επόμενη μέρα επικοινώνησε μαζί μου και μάλιστα στο κινητό μου και την ίδια μέρα έστειλαν fax με το πιστωτικό στο μαγαζί. Μήπως, λέω μήπως, το service κάνει την πάπια ή το κωλοβαράει; Μήπως υπάρχει πρόβλημα ενδοεπικοινωνίας στην LG;
Αλλά όλα τα παραπάνω τα μαθαίνει κανείς αν κουνηθεί και πάρει τηλέφωνο. Αν κάθεται μπροστά σε μια οθόνη και απλά γράφει μηνύματα τότε θα περιμένει, θα περιμένει, θα περιμένει.....
Φιλικά,
Γιάννης

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 6-3-09 αναβάθμιση από 3.22 σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, τα παιδιά από το service (Θεσσαλονίκη) την παρέλαβαν σήμερα
3)GEORGEDEPPY 37LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
10) sakisaa 42 lg7000: αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: παραλαβή από lg για πίστωση
13) stefanoszis 37lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist) αναβαθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, την παρέλαβαν σήμερα: Πιστωτικο
15)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008 αναβαθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, την παρέλαβαν σήμερα: Πιστωτικο
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
18)VIRTUS ....47 LG7000: Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''.... ΟΚ
19)msym: Αλλαγή πλακέτας με το 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
20)Tomb1 47lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό

Επιτελους ΤΕΛΟΣ!!! :party:
Σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο απο την LG και μου ειπαν για το πιστωτικο. Και για τον αδερφο μου το ιδιο.
Οποτε αλλα δυο πιστωτικα βγηκαν. :award:
Αυριο θα πρεπει να επιστρεψω την τηλεοραση στο καταστημα!!! Θα ηθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ:

1) Τον κ. ΚΕΜΟ :SFGSFGSF: για τις αμεριστη βοηθεια και για ολες τις προσπαθειες που εχει καταβαλει!!! Μακαρι να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που θα μπαινουν μπροστα για το συμφερον ολων. Πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ!!! :worshippy: :shakehands:

2) Ολους ΕΣΑΣ στο forum για την απαντηση σε καθε μου ερωτηση, και την βοηθεια που προσφερατε, τοσο στην αναγνωριση του προβληματος οσο και σε οποιεσδηποτε αλλες αποριες. :grinning-smiley-043

2) Την LG Hellas, γιατι απο την περασμενη Παρασκευη που πηραν την αναφορα του τεχνικου απο την Βεροια, ΣΗΜΕΡΑ μετα απο 3-4 εργασιμες ημερες με ενημερωσαν για το πιστωτικο. Μπραβο, ειναι πραγματι για εμενα η κορυφαια εταιρια σε τεχνικη υποστηριξη στην Ελλαδα. :a0210:

3) Τον συνεργατη της LG στην Βεροια,για την αψογη δουλεια που εκανε, και την αμεση αναγνωριση του προβληματος. :a0210:

Οτιδηποτε χρειαστει οποιοσδηποτε ειμαι στην διαθεση σας.

Καλο κουραγιο σε ολους και καλη συνεχεια στον αγωνα!!! Σιγουρα θα υπαρξει δικαιωση.:grandpa:

Πριν από λίγο με ειδοποίησαν και μένα και πήρα το πιστωτικό. Επιτέλους τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κέμο για την πολύτιμη βοήθεια του και τον χρόνο που ξόδεξε και ακόμα ξοδεύει για εμάς στην ομάδα αφιλοκερδώς, όλους εσάς στην ομάδα για την συνεργασία, τον neof1z που μας άνοιξε το δρόμο, τον Ζαφείρη που άνοιξε συτό το νήμα και μας οργάνωσε, τον Γιώργο τον συντονιστή μας που δεν άφηνε τα πράγματα να ξεφύγουν και φυσικά την Ελληνική αντιπροσωπεία της LG που αναγνώρισε το κατασκευαστικό πρόβλημα και πίστωσε το προϊόν, όπως και το τοπικό service της Θεσσαλονίκης που ήταν εξυπηρετικότατοι, ευγενικότατοι και συνεπείς στα ραντεβού τους. Να ξέρετε ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ το νήμα και να συμετέχω σ' συτό μέχρι το τέλος. Όποιος χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια θα είμαι στη διάθεσή του.
Μπράβο και συγχαρητήρια φίλε μου, γκρινιάρη.....και καλοθελητή του site μας. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Ακολουθούν Χανιά, Βέροια, Κοζάνη, Καβάλα, Λειβαδιά κ.λ.π.. Έσω έτοιμοι!!
Ακού τώρα τι σημαίνει πιστωτικό!
Το πιστωτικό είναι αρχικά μία εντολή που δίνει η LG προς κάθε κατάστημα αγοράς προκειμένου να έλθει η TV (είτε διαμέσου καταστήματος είτε διαμέσου σέρβις) σ' αυτήν. Στην συνέχεια και εντός 2 μηνών περίπου η LG αφού λάβει την TV στέλνει πιστωτικό χρημάτων στο κατάστημα από το οποίο ο καθένας μας, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή ακόμη και τα χρήματά του πίσω! Εάν συμφωνήσεις σε μια αγορά TV από το ίδιο το κατάστημα ο συμψηφισμός των χρημάτων σου θα γίνει άμεσα από το κατάστημα, αλλιώς υπομονή´, μέχρι να μπουν στην τσέπη σου για αγορά από άλλο κατάστημα και με άλλες τιμές! Καλή αγορά φιλαράκι και με μια Sumsung 750 τώρα...κατά Νeof, Lost κ.λ.π. καλών παιδιών....(όπως λέμε κατά ..... Ευαγγέλιο). Πάλι καλά που συμβάλλουν όλοι όπως μπορούν, και να είσαι πάντοτε κοντά μας.... σε χρειαζόμαστε ακόμη!!!

Last edited by a moderator:
Ετσι για την ιστορια πηρα μια φθηνη πλην τιμια 50PQ2000 μολις 799€ ....για το υπνοδωματιο.....και με τα ρεστα αφου εβαλα και κατιτις πανω πηρα μια 46Α756,περασμενο μοντελο αλλα ηταν η τιμη πολυ δελεαστικη.......συν οτι με ενδιεφερε και το lan που υποστηριζει.
Ρε συ Ζαφείρη, σαν να μου φαίνεται καλή η πρότασή σου για την 50/άρα!!! Αλλά αυτή την φορά δεν νομίζω να σε ακούσω (όχι ότι σ' ακουσα και την πρώτη μου φορά, γιατί από μόνος μου την διάλεξα..., δηλ. πάλι άλλοι μου την πρότειναν...για καλή)!!! Μάλλον θα προτιμήσω τον LOst σε συνδυασμό με τον Νεοf..... Καλή συνέχεια....

με πηραν τηλεφωνο απο την LG και μου ειπαν για το πιστωτικο. Και για τον αδερφο μου το ιδιο.
Οποτε αλλα δυο πιστωτικα βγηκαν. :award:
Αυριο θα πρεπει να επιστρεψω την τηλεοραση στο καταστημα!!! Θα ηθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ:

1) Τον κ. ΚΕΜΟ :SFGSFGSF: για τις αμεριστη βοηθεια και για ολες τις προσπαθειες που εχει καταβαλει!!! Μακαρι να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που θα μπαινουν μπροστα για το συμφερον ολων. Πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ!!! :worshippy: :shakehands:

2) Ολους ΕΣΑΣ στο forum για την απαντηση σε καθε μου ερωτηση, και την βοηθεια που προσφερατε, τοσο στην αναγνωριση του προβληματος οσο και σε οποιεσδηποτε αλλες αποριες. :grinning-smiley-043

Οτιδηποτε χρειαστει οποιοσδηποτε ειμαι στην διαθεση σας.

Καλο κουραγιο σε ολους και καλη συνεχεια στον αγωνα!!! Σιγουρα θα υπαρξει δικαιωση.:grandpa:
Να είσαι γερός και δυνατός και να χαίρεσαι τα αγαθά στην ζωή σου. Και οι επιστροφές (πιστωτικού) κόποις κτώνται!! ΠΡΟΣΟΧΗ στις επιστροφές (νέας TV ίδιας μάρκας) -καταστροφές!!
Μην χαθείς....

Ρε συ Ζαφείρη, σαν να μου φαίνεται καλή η πρότασή σου για την 50/άρα!!! Αλλά αυτή την φορά δεν νομίζω να σε ακούσω (όχι ότι σ' ακουσα και την πρώτη μου φορά, γιατί από μόνος μου την διάλεξα..., δηλ. πάλι άλλοι μου την πρότειναν...για καλή)!!! Μάλλον θα προτιμήσω τον LOst σε συνδυασμό με τον Νεοf..... Καλή συνέχεια....
Δημητρη και οι υπολοιποι......σε καμια περιπτωση δεν προτεινω την συγκεκριμενη τηλεοραση για αγορα , μιας και μιλαμε για χοιρινη τηλεοραση....αλλωστε στο υπνοδωματιο την εβαλα για να χαζευω κανα δεκαλεπτο μεχρι να κλεισουν τα στορια.:flipout:
Να φανταστεις ουτε καν full hd δεν ειναι.

Απλα επρεπε να παρω κατι σε lg (κανονας ηθικης) και προτιμησα το μεγεθος.-bye-

Δημητρη και οι υπολοιποι......σε καμια περιπτωση δεν προτεινω την συγκεκριμενη τηλεοραση για αγορα , μιας και μιλαμε για χοιρινη τηλεοραση....αλλωστε στο υπνοδωματιο την εβαλα για να χαζευω κανα δεκαλεπτο μεχρι να κλεισουν τα στορια.:flipout:
Να φανταστεις ουτε καν full hd δεν ειναι.

Απλα επρεπε να παρω κατι σε lg (κανονας ηθικης) και προτιμησα το μεγεθος.-bye-
Αυτή η ηθική σου με σκότωσε χθες...
Αστειευόμουν βεβαίως.... πάντως ο ανεψιός μου που εργάζεται σε κατάστημα ηλεκτρ -ικών, -ονικών (πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την κόρη του...μπλα μπλα) μου την είχε προτείνει για συμφέρουσα νέα αγορά υπνοδωματίου...λόγω μεγέθους!!! Μάλλον όμως ο Lost κέρδισε την καρδιά μου με την προτάσή του....
Να σε διαβάζουμε....μην εξαφανίζεσαι...

Last edited:
Ζαφ και οι υπόλοιποι κάντε μου μία πρόταση!!το PS3 να πάρω ή το νεο (3090)της LG ???

Last edited:
Άντε μπραβο ρε παιδιά, φαίνεται ότι η τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.
Πάντως εμείς που μείναμε να είστε σίγούροι ότι δεν είμαστε αδρανείς και γι´αυτό μας αφήσαν τελευταίους.
Δεν ξέρω αν φταίνε τα τοπικά service ή η ¨μαμά¨ το σίγουρό είναι πάντως είναι ότι κάναμε ότι και εσείς (επαφες, αναβαθμίσεις κλπ).
Τώρα τι ψάχνουν να βρούν σε μας δεν το ξέρω . . .

Last edited:
Την παρελαβαν. Αυριο θα παρω την LG και θα ζητησω το πιστωτικο. Ελπιζω να μην αργησει η διαδικασια.

Αστειευόμουν βεβαίως.... πάντως ο ανεψιός μου που εργάζεται σε κατάστημα ηλεκτρ -ικών, -ονικών (πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την κόρη του...μπλα μπλα) μου την είχε προτείνει για συμφέρουσα νέα αγορά υπνοδωματίου...λόγω μεγέθους!!! Μάλλον όμως ο Lost κέρδισε την καρδιά μου με την προτάσή του....
στο πρωτο σε εχασα λιγακι .....τι ενοεις?????
Στο δευτερο οκ.....εδω θα ειμαι

Οσο για το ερωτημα που θετεις εγω ειμαι υπερ του ρς3 λογω παιχνιδομηχανης.

η οποια προταση ειναι?????????

Ηρθαν και απο εδώ και την παρέλαβαν την Mis 47'' LG7000. Κούκλα την είχα, με τα πλαστικά της (στην ΤιΒι επάνω ακόμα και στην βάση), με τα όλα της. Ασχετα με την έκβαση, η ανταπόκριση της Εταιρείας είναι ΑΨΟΓΗ. Αναμένουμε...

Ενημερωνω οτι μολις με πηραν απο το service και μου ζητησαν να τους στειλω με fax την αποδειξη αγορας για αλλη μια φορα για να προχωρισουμε με πιστωτικο. Επιτελους το "ποιημα" με την πλακετα τελειωσε, απλα περιμενω να εκδοθει για να κανω τις ευχαριστιες μου.-bye-
Η προταση μου στον κο Κεμο για νεα TV ηταν η 46B750:grandpa:(yperion speaking)