ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Τα ίδια και μένα η 5 εργασιμή ήταν την Πέμπτη επικοινώνησα Παρασκευή και σήμερα και μου είπαν
¨ Όντως εχουν περάσει πολλές μέρες θα ενημερώσω το αρμόδιο τμήμα και θα σας πάρουν αυτοί...¨

ακόμα περιμένω . . .
αυριο θα ξαναπάρω . . .

μη μου λες τετοια! θα ξαναπαρω αυριο εγω γιατι δεν θελω να περιμενω αλλο. βαρεθηκα!

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Κι εμενα στο "περιμενε" με εχουν.

TO ΙΔΙΟ...................................

Η LG με ενημέρωσε ότι έχω ηδη ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ. Θα ενημερωθεί το κατάστημα, το ΣΕΡΒΙΣ θα πρέπει να μου την επιστρέψει σπίτι και εγώ θα την επιστρέψω με την σειρά μου στον προμηθευτή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην LG για την αξιοπρεπή συμπεριφορά της και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν καθώς και στον Κο Κέμο.

μιλησα παλι με LG και μου ειπαν πως καπου εχει κολλησει το θεμα και να περιμενω μεχρι αυριο τηλ. θα ξαναπαρω φυσικα εγω δεν θα περιμενω.

Η LG με ενημέρωσε ότι έχω ηδη ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ. Θα ενημερωθεί το κατάστημα, το ΣΕΡΒΙΣ θα πρέπει να μου την επιστρέψει σπίτι και εγώ θα την επιστρέψω με την σειρά μου στον προμηθευτή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην LG για την αξιοπρεπή συμπεριφορά της και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν καθώς και στον Κο Κέμο.

Άντε μπράβο γιατί εσύ ταλαιπωρήθηκες αρκετά. Σου εύχομαι να κάνεις καλή επιλογή στη νέα σου tv.

Έτσι τώρα η λίστα διαμορφώθηκε ως εξής:
1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό

3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : Πιστωτικό
13)VIRTUS ....47 LG7000: Πιστωτικό
14)GEORGEDEPPY 37LG7000:
15)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
16)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000:
17) sakisaa 42 lg7000:
18) stefanoszis 37lg7000:
19)msym:
20)Tromb1 47lg7000:
21)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Μ' αρέσει που αρχιζει να μωβίζει σιγά-σιγά. Άντε ακόμα 8 και τελειώσαμε. Και όταν με το καλό γίνει όλη η λίστα μωβ, θα συμπληρώσουμε από δίπλα τι τηλεόραση πήρε ο καθένας.

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

...θα συμπληρώσουμε από δίπλα τι τηλεόραση πήρε ο καθένας.

Είμαι πολύ περίεργος!!!

Πάντως θα μπορούσατε να το έχετε ήδη ξεκινήσει σε νέο θέμα, για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι.

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Είμαι πολύ περίεργος!!!

Πάντως θα μπορούσατε να το έχετε ήδη ξεκινήσει σε νέο θέμα, για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι.
Καλό είναι να ανοιχτει το νεο θεμα! Να παρουμε ολοι μια αποψη, ειδικα οσοι μενουμε εκτος Αθηνων, και ΔΕΝ εχουμε την ευκαιρια να δουμε απο κοντα πολλα μοντελα με τα ματια μας....

Το Σαββατο που περασε εστειλε ο τεχνικος της περιοχης μου την αναφορα στην LG και σημερα με πηραν απο τα κεντρικά να μου πουν ότι αρχισαν να μετρανε οι 5 εργασιμες μερες πριν την αλλαγή....:2thumb22sup:

Πρωτα ο Θεος αν ολα πανε καλα, σκεφτομαι για την 46Β650 ... Τι λέτε?

Καλημερα φιλοι μου! Προτεινω να μην αρχισουμε να μιλαμε στο νημα αυτο, για την επομενη αγορα μας, οσπου να τελειωσει ολη η ομαδα με τα πιστωτικα.
Βλεπω παντως οτι προχωραμε σωστα και αυτο εχει σημασια. Φανταζομαι πως για ολους εχει δρομολογηθει το θεμα, ετσι? Υπαρχει κανεις που δεν εχει προχωρησει?

Καλημερα φιλοι μου! Προτεινω να μην αρχισουμε να μιλαμε στο νημα αυτο, για την επομενη αγορα μας, οσπου να τελειωσει ολη η ομαδα με τα πιστωτικα.

+1

Εγώ απλά είπα, αφού πάρουν όλοι πιστωτικό, μετά να συμπληρώσουμε στη λίστα τι τηλεόραση θα πάρει ο καθένας. Οι συζητήσεις για την επιλογή πρέπει να γίνουν σε άλλο νήμα και υπάρχουν ήδη αρκετά ανοιχτά νήματα που μπορούν να βοηθήσουν.

Τηλεφωνώ κάθε μέρα και μου λένε οτι η υπόθεση μου είναι στο ¨αρμόδιο τμήμα¨.
Όταν του ζητάω να με συνδέσουν με το ¨αρμόδιο τμήμα¨, το αρνούνται.
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά η υπόθεση έχει πάρει πάνω από 1μιση μήνα και αρχίζω ν´αλλάζω άποψη για το service.
Ούτε θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση βλάβης που δεν θα έπαιζε η TV και θα ήμουνα χωρίς TV

Η λίστα διαμορφώθηκε ως εξής:

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό

3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : Πιστωτικό
13)VIRTUS ....47 LG7000: Πιστωτικό
14)GEORGEDEPPY 37LG7000:
15)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
16)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: Πιστωτικό
17) sakisaa 42 lg7000:
18) stefanoszis 37lg7000:
19)msym:
20)Tromb1 47lg7000:
21)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημήτρη Κέμο για το χρόνο που αφιέρωσε για την επίλυση του προβλήματος.

Eγω μαλλον καθαρισα. Με ειδοποιησαν να παω στο μαγαζι να ψωνισω. Μενει να διαλεξω τι να παρω τωρα, πραγμα που δε δειχνει και τοσο ευκολο...

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Eγω μαλλον καθαρισα. Με ειδοποιησαν να παω στο μαγαζι να ψωνισω. Μενει να διαλεξω τι να παρω τωρα, πραγμα που δε δειχνει και τοσο ευκολο...
Μπες στο αναλογο thread για τις samsung B650 και Σονυ W5500 να δεις....

Μακαρι να καθαρισουμε και οι υπόλοιποι γρήγορα, και να συζητησουμε ολοι μαζι απο κοινου την συνεχεια....:music-smiley-005:

Πάντως, οφειλω να ομολογησω ότι μεχρι στιγμης η LG μας έχει αποδείξει ΟΝΤΩΣ ότι έχει το καλύτερο service αυτη τη στιγμή, που θα έπρεπε ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες να το ζηλεύουν....:Banane0:

ΕΥΓΕ LG !!!!

Και εκτός από το θέμα των τηλεοράσεων που μας τα έκαναν λίγο μαντάρα, όποιο άλλο προϊόν LG έχω πάρει, με έχει αφήσει πολυ ικανοποιημένο.... (laptop,dvd player,hi-fi, οθονες υπολογιστή, κλπ.... )

Eιδα απο κοντα την B650 και δε με επεισε καθολου. Δοκιμασα επανω της το βιντακι της Phillips και εκανε σχεδον τα ιδια σπασιματα με την LG. Θα δοκιμασω κι αλλες ομως.

Eιδα απο κοντα την B650 και δε με επεισε καθολου. Δοκιμασα επανω της το βιντακι της Phillips και εκανε σχεδον τα ιδια σπασιματα με την LG. Θα δοκιμασω κι αλλες ομως.
και γω δοκιμασα το videακι της Phillips στην Β650 και επαιζε τελεια. εσενα γιατι οχι;

και γω δοκιμασα το videακι της Phillips στην Β650 και επαιζε τελεια. εσενα γιατι οχι;

Αντε!!!!!!!! Το δοκιμασα με σκαρτ συνδεση αλλα και με HDMI!!!!!! Ποιο μεγεθος της Β650 δοκιμασες? Εγω τις 55".

Last edited: