ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

με πηραν απο LG στις 12 παρα 20. ομως μιλουσα εκεινη την στιγμη και μου ηρθε sms οτι με καλεσαν. πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν πως θα με ξανακαλεσουν σημερα. τιποτα ακομα.

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : Πιστωτικό
13)VIRTUS ....47 LG7000: Πιστωτικό
14)GEORGEDEPPY 37LG7000: Πιστωτικό
15)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
16)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: Πιστωτικό
17) sakisaa 42 lg7000:
18) stefanoszis 37lg7000:
19)msym:
20)Tromb1 47lg7000:
21)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

επιτελους τελος! αυριο το απογευμα θα παω να δω τι TV θα αγορασω. δυσκολη η επιλογη. να ευχαριστησω την LG ς και βεβαια τον κ. Κεμο που ετρεξε και ξανα ετρεξε και αγχωθηκε για το θεμα αυτο.σ'ευχαριστω Δημητρη για οτι εκανες!!! να σαι παντα καλα!

αντε και στους υπολειπους με το καλο!

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : Πιστωτικό
13)VIRTUS ....47 LG7000: Πιστωτικό
14)GEORGEDEPPY 37LG7000: Πιστωτικό
15)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
16)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: Πιστωτικό
17) sakisaa 42 lg7000:
19)Tromb1 47lg7000:
20)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Συγχωρέστε με αλλά λόγω προσωπικών συνθηκών δεν έχω πιέσει για την αλλαγή και θα πρέπει να το αφήσω για τώρα. Oπότε και θα αποχωρήσω από την λίστα αύτη.

Ελπίζω όλοι να μείνετε ευχαριστημένοι με την όποια τηλεόραση και αν αγοράσετε μετά.

1) Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2) jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3) Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4) ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5) Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6) Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
9) petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10) Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11) ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό
12) Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : Πιστωτικό
13) VIRTUS ....47 LG7000: Πιστωτικό
14) GEORGEDEPPY 37LG7000: Πιστωτικό
15) Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: Πιστωτικό
16) sakisaa 42 lg7000: Πιστωτικό

17) jastapstar7 47LG7000 :
19) Tromb1 47lg7000:
20) socmaster:

Ενημερώθηκα και εγώ για έκδοση πιστωτικού.
Να ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου όσους βοήθησαν με οποιδήποτε τρόπο αυτήν την προσπάθεια.
Αξίζει ενά διπλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον dikemon γιατί αγωνίστηκε για όλους μας.
Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, ελπίζω να γίνουμε παράδειγμα και για άλλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα παρόμοια με μας.
Και κάποια στιγμή πρέπει οι αντιπροσωπείες να καταλάβουν ότι οι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση για αυτές.
Η στάση της LG ήταν πολύ αξιοπρεπής (αν και μας καθυστέρησε λιγάκι) και δικαιούται τον τίτλο του καλύτερου after sale service.

msym: δυο τηλεφωνήματα είναι η υπόθεση και μερικές μέρες υπομονή.

Και μια ερώτηση: (dikemon διαβάζεις)
Γίνεται να πάρουμε πίσω τα χρηματά μας ;

Last edited:
Kαθως η περιπέτεια για μενα εχει τελειωσει (ελπιζω συντομα για ολους) νιώθω την αναγκη να ευχαριστησω ολοψυχα τους:
Την 3αδα Neofiz, Kalergman, GARRET για την επιμονη τους στην αποδειξη των προβληματων της εν λογω TV, πραγμα που με παρεσυρε στο να διεκδικήσω, τα αυτονοητα δικαιωματα μου ως καταναλωτης.:SFGSFGSF:
Τον Δημητρη τον Κεμο φυσικα, ο οποιος σαν μεγαλος αδελφος, "καθαρισε" στεγνα την φαση, μας στηριξε, σε στιγμες που αμφισβητισαμε τον στοχο μας.:grinning-smiley-043
Και τελος, την LG Hellas, οπου τολμηρα θα ελεγα μας ικανοποίησε με τον σωστο τροπο.:grinning-smiley-043
Φυσικα ευχαριστω το LG service του κου Μανωλοπουλου, για τις αμεσες αντιδρασεις του στο "θεμα" μας.

Μπραβο σου Δημητρη :a0210:

ΥΓ προς Neof1z , ο Δημητρης δεν μπηκε στον σωστο δρομο να παρει το σωστο "εργαλειο" οποτε Neo τον βλεπω τις επομενες μερες να ανοιγει νημα
"Μπλα μπλα Β6^&% ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" και αμεσως μετα "Ποσοι μαζευομαστε με προβληματικες Μπλα μπλα Β6^&%" :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγώ λογω αυξημενων υποχρεωσεων στην εργασια μου δεν ειχα ασχοληθει..
Μου ειχε ζητηθει τηλεφωνικα απο το σέρβις της Λειβαδιάς να παω με το υλικο που διαθετω να τους υποδειξω τα προβλήματα της τηλεορασης.
Φυσικα κ δεν το έκανα.
Πήρα τηλεφωνο τα κεντρικά της LG χθες κ ζητησα να υπάρξει συννενοηση μεταξύ τους κ εν συνεχεία να μου τηλ η επίσημη LG,oxi to τοπικό σέρβις για την έκδοση του πιστωτικού.
Συμφώνησε μαζί μου ο κύριος που μιλούσα,και τώρα είμαι στην αναμονή.
Ξανά.

Και μια ερώτηση: (dikemon διαβάζεις)
Γίνεται να πάρουμε πίσω τα χρηματά μας ;
Σας διαβάζω συνεχώς και στις στιγμές που μπορώ....
Είμαι ακόμη εδώ...
Έχω απαντήσει αναλυτικά λίγο πιό πίσω. Ναι! αν περιμένεις 2 ακόμη μήνες...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Μπραβο σου Δημητρη :a0210:

ΥΓ προς Neof1z , ο Δημητρης δεν μπηκε στον σωστο δρομο να παρει το σωστο "εργαλειο" οποτε Neo τον βλεπω τις επομενες μερες να ανοιγει νημα
"Μπλα μπλα Β6^&% ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" και αμεσως μετα "Ποσοι μαζευομαστε με προβληματικες Μπλα μπλα Β6^&%" :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Εξ' αιτίας σου, άρχισα και πάλι να γράφω...ενώ δεν είχα σκοπό...για μπλα μπλα.... Σε πληροφορώ ότι:
1) Περιμένω να τελειώσουν όλοι!
2) Έχω αποφασίσει σίγουρα για tv! Θα ακολουθήσω 1000% την πρόταση του Lost και όχι του Ζαφείρη! Θα είμαι νομίζω σε άριστο δρόμο, ακολουθώντας τον!!
3) Έχω αποφασίσει και για Blu! Εδώ είμαι με τον Νeof1z. ΤΕΛΟΣ στα περιστασιακά λάθη! Γνώρισα ανθρώπους (και γιατί όχι και φίλους) με master .. Το δις εξ' αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού....βλέπε ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠ.

Εξ' αιτίας σου, άρχισα και πάλι να γράφω...ενώ δεν είχα σκοπό...για μπλα μπλα.... Σε πληροφορώ ότι:
1) Περιμένω να τελειώσουν όλοι!
2) Έχω αποφασίσει σίγουρα για tv! Θα ακολουθήσω 1000% την πρόταση του Lost και όχι του Ζαφείρη! Θα είμαι νομίζω σε άριστο δρόμο, ακολουθώντας τον!!
3) Έχω αποφασίσει και για Blu! Εδώ είμαι με τον Νeof1z. ΤΕΛΟΣ στα περιστασιακά λάθη! Γνώρισα ανθρώπους (και γιατί όχι και φίλους) με master .. Το δις εξ' αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού....βλέπε ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠ.

Θα χρειαστει νομικο οταν (εξω απο δω και μακρια) ανοιξει τα νεα νηματα που αναφερα,και αρχισει νεους αγωνες :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ Μπραβο σε ολους σας ,πετυχατε τον στοχο και δικαιωθηκατε ,το ευχαριστηριο ποστ του φιλου Δημητρη τα λεει ολα και με καλυπτει απολυτα

Σας διαβάζω συνεχώς και στις στιγμές που μπορώ....
Είμαι ακόμη εδώ...
Έχω απαντήσει αναλυτικά λίγο πιό πίσω. Ναι! αν περιμένεις 2 ακόμη μήνες...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Μπορεις να ξαναβαλεις link απο αυτο το post να το δουμε ?
Πρεπει να ειναι πολυ πισω και δεν το βρηκα...

ΑΝ δηλ. περιμενουμε 2 μηνες ακομα, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα παρουμε παλι χρηματα πισω???

Θα με βολευε κατι τετοιο, μιας και θα παω επαγγελματικο ταξιδι απο τωρα μεχρι το Σεπτεμβρη, οποτε θα μπορουσα να αγορασω κατι τοτε, που θα κυκλοφορουν και άλλα μοντελα στην αγορα...

Σε ευχαριστώ! :ernaehrung004:
(αν θες μπορεις να μου στειλεις και pm με τις λεπτομερειες... )

Μπράβο και συγχαρητήρια φίλε μου, γκρινιάρη.....και καλοθελητή του site μας. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Ακολουθούν Χανιά, Βέροια, Κοζάνη, Καβάλα, Λειβαδιά κ.λ.π.. Έσω έτοιμοι!!
Ακού τώρα τι σημαίνει πιστωτικό!
Το πιστωτικό είναι αρχικά μία εντολή που δίνει η LG προς κάθε κατάστημα αγοράς προκειμένου να έλθει η TV (είτε διαμέσου καταστήματος είτε διαμέσου σέρβις) σ' αυτήν. Στην συνέχεια και εντός 2 μηνών περίπου η LG αφού λάβει την TV στέλνει πιστωτικό χρημάτων στο κατάστημα από το οποίο ο καθένας μας, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή ακόμη και τα χρήματά του πίσω! Εάν συμφωνήσεις σε μια αγορά TV από το ίδιο το κατάστημα ο συμψηφισμός των χρημάτων σου θα γίνει άμεσα από το κατάστημα, αλλιώς υπομονή´, μέχρι να μπουν στην τσέπη σου για αγορά από άλλο κατάστημα και με άλλες τιμές! Καλή αγορά φιλαράκι και με μια Sumsung 750 τώρα...κατά Νeof, Lost κ.λ.π. καλών παιδιών....(όπως λέμε κατά ..... Ευαγγέλιο). Πάλι καλά που συμβάλλουν όλοι όπως μπορούν, και να είσαι πάντοτε κοντά μας.... σε χρειαζόμαστε ακόμη!!!
Εδώ είναι σελ. 69!!!!!!!!

Μπορεις να ξαναβαλεις link απο αυτο το post να το δουμε ?
Πρεπει να ειναι πολυ πισω και δεν το βρηκα...

ΑΝ δηλ. περιμενουμε 2 μηνες ακομα, ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα παρουμε παλι χρηματα πισω???

Θα με βολευε κατι τετοιο, μιας και θα παω επαγγελματικο ταξιδι απο τωρα μεχρι το Σεπτεμβρη, οποτε θα μπορουσα να αγορασω κατι τοτε, που θα κυκλοφορουν και άλλα μοντελα στην αγορα...

Σε ευχαριστώ! :ernaehrung004:
(αν θες μπορεις να μου στειλεις και pm με τις λεπτομερειες... )
Αν περιμένεις και βγει το νέο μοντέλο (850 Touch Screen) τότε από Σεπτέμβριο ίσως είναι και φτηνότερη και τελικά βγεις κερδισμένος....λιγάκι!!!

Kαθως η περιπέτεια για μενα εχει τελειωσει (ελπιζω συντομα για ολους) νιώθω την αναγκη να ευχαριστησω ολοψυχα τους:
Την 3αδα Neofiz, Kalergman, GARRET για την επιμονη τους στην αποδειξη των προβληματων της εν λογω TV, πραγμα που με παρεσυρε στο να διεκδικήσω, τα αυτονοητα δικαιωματα μου ως καταναλωτης.:SFGSFGSF:
Τον Δημητρη τον Κεμο φυσικα, ο οποιος σαν μεγαλος αδελφος, "καθαρισε" στεγνα την φαση, μας στηριξε, σε στιγμες που αμφισβητισαμε τον στοχο μας.:grinning-smiley-043
Και τελος, την LG Hellas, οπου τολμηρα θα ελεγα μας ικανοποίησε με τον σωστο τροπο.:grinning-smiley-043
Φυσικα ευχαριστω το LG service του κου Μανωλοπουλου, για τις αμεσες αντιδρασεις του στο "θεμα" μας.
Ευχαριστώ για τα κaλά σου λόγια, αλλά την "..." την έκανες (πάντως καλορίζικη!!!). Γιατί δεν πήρες την 750??????????????????????

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

επιτελους τελος! αυριο το απογευμα θα παω να δω τι TV θα αγορασω. δυσκολη η επιλογη. να ευχαριστησω την LG ς και βεβαια τον κ. Κεμο που ετρεξε και ξανα ετρεξε και αγχωθηκε για το θεμα αυτο.σ'ευχαριστω Δημητρη για οτι εκανες!!! να σαι παντα καλα!

αντε και στους υπολειπους με το καλο!
Ευχαριστώ την μεγαλόκαρδη Κρήτη. Έπρεπε να ήσουν απ' τους πρώτους και με το πιστωτικό στο χέρι... αλλά τέλος πάντων. Όλα καλά, αν και εσείς εκεί κάτω γνωρίζετε από φουρτούνες και κύματα...
Καλορίζικο το νέο σου καμάρι, καλοθέατη...και καλές διακοπές (ρε συ, δεν την βάζεις μέσα στο σκάφος σου.....για πραγματικές καλές διακοπές με δορυφορική σύνδεση....χαχα). Μην σε χάσουμε....

Η LG με ενημέρωσε ότι έχω ηδη ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ. Θα ενημερωθεί το κατάστημα, το ΣΕΡΒΙΣ θα πρέπει να μου την επιστρέψει σπίτι και εγώ θα την επιστρέψω με την σειρά μου στον προμηθευτή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην LG για την αξιοπρεπή συμπεριφορά της και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν καθώς και στον Κο Κέμο.
Ευχαριστώ και νάσαι πάντα δυνατός....