Σιφη εγω ηλεκτρολογος ειμαι και κατασκευαζω και πινακες ανελκιστηρων, σε οτι αφορα τα υπολοιπα που εγραψες, επειδη ασχολουμε και με πολα forum που σχετιζονται με την αυτοκινηση, θα διαπιστωσεις και εκει κατι παρομοιο.
Εκει μαλιστα οι πελατες του καθε βελτιοτη χωριζονται σε στρατοπεδα και διαδιδουν φιμες για επιδοσεις και αξιπιστια ωστε να προσελκισουν πελατεια... μεγαλη πικρα...
Εγω εδω μεσα εδω και 1,5 μηνα δεν εχω σταματισει να διαβαζω αυτο το forum και μαλον δεν θα σταματισω μεχρι να αρχισω να καταλαβαινω την επιδραση ολων αυτον των μηχανημετων μεταξυ τους, αλλα και σε σχεση με το κοστος.
Παντος πρεπει να αναλογιστεις και οτι γραφει ο καθενας καλυπτεται παντα απο ενα υποκυμενικο πρισμα το οποιο ειναι πολυ δυσκολο να καταβαλει ειδικα αν εχει μεγαλο εγωισμο.
Επισης πολλα μελοι εδω ειναι πολυ επιτυχιμενοι οικονομικα και δεν τους κανουν αισθηση τα 3-4000 euro που κοστιζει ενα μηχανιμα αν αντιθεση με αλλους που θελουν 5 μισθους για να τα αποκτισουν, για αυτο και δεν θα ασχολιθουν ποτε σωστα με ενα λιγοτερο ακριβο μηχανιμα εστω και αν παιζει καλυτερα (προσωπικη εκτιμηση για μερικα μελοι).
Βεβαια η ανοθεν συμπεριφορα συμβαινει και στα αυτοκινητιστηκα foroum οπου καποιος με απλες λυσεις και οικονομικες μπορει να φταξει (βελτιωσει) ενα αυτοκινητο αλλα ποτε δεν θα εχει την εκτιμηση απο καποιον που τα εχει, τα σκαει, και αγοραζει ενα ετοιμο κιτ, εστω και αν το ετοιμο ειναι υποδεεστερο.
Βεβαια μπορει να παμε και στο αλλο ακρο με την πολυ ''βελτιοση'' να φτιαξουμε κατι χειροτερο αν το παρακανουμε!
Εγω παντος ευχαριστω οσους αφιερωνων χρονο και γνωσεις ωστε να μαθαινουμε ολοι μας πραγματα που ισως και στα βιβλια να μην βρησκαμε.
Γρηγορης.