Δεν εχω ακουσει κάποιον, αλλα με δεδομένο το Dirac art, λογικα προς Marantz θα κοιτ
Πιστευεις οτι σαν προενισχυτης θα ειχε ακουστικη διαφορα ενας marantz av30 παντα ως επι το πλειστον σε ακροαση μουσικης?Δεν εχω ακουσει κάποιον, αλλα με δεδομένο το Dirac art, λογικα προς Marantz θα κοιτούσα.
Χάνεις την ισοστάθμιση.
Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov.
Χάνεις την ισοστάθμιση.
Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov
Χάνεις την ισοστάθμιση.
Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov.
Και με ποια ηχεια ? Για ενα χωρο 25τμ και θεση ακροασης στα 4μ. Υπαρχουν προσιτες λυσεις εως 2000 ευρο/ηχειο για ενεργο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.