Ποιον av προενισχυτη για μουσικη?

ege1

New member
23 November 2008
85
Ειμαι μεταξυ marantz av20 και anthem avm70 σε συνδεση με καποιο ενεργο ηχειο ,genelec κλπ 70/30 μουσικη,
ποιον προτινετε?

• Like
Reactions: Panoramix
Δεν εχω ακουσει κάποιον, αλλα με δεδομένο το Dirac art, λογικα προς Marantz θα κοιτ

Δεν εχω ακουσει κάποιον, αλλα με δεδομένο το Dirac art, λογικα προς Marantz θα κοιτούσα.
Πιστευεις οτι σαν προενισχυτης θα ειχε ακουστικη διαφορα ενας marantz av30 παντα ως επι το πλειστον σε ακροαση μουσικης?

Χάνεις την ισοστάθμιση.

Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov.

• Like
Reactions: ege1 and billpeppas
Χάνεις την ισοστάθμιση.

Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov.

Η απόλυτη λύση όταν έχουμε δικάναλο με subs ή συνδυασμό ταινιών και μουσικής σε ένα σύστημα δίχως 100 components και περισσότερες παραχωρήσεις :)

• Like
Reactions: ege1 and Panoramix
Χάνεις την ισοστάθμιση.

Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov
Χάνεις την ισοστάθμιση.

Και με ποια ηχεια ? Για ενα χωρο 25τμ και θεση ακροασης στα 4μ. Υπαρχουν προσιτες λυσεις εως 2000 ευρο/ηχειο για ενεργο?

Και με ποια ηχεια ? Για ενα χωρο 25τμ και θεση ακροασης στα 4μ. Υπαρχουν προσιτες λυσεις εως 2000 ευρο/ηχειο για ενεργο?

Δες τελικούς με δυνατότητες γεφύρωσης καναλιών. πολυκάναλους και μη. Γλιτώνεις και τα μισά καλώδια έτσι σε σχέση με τα ενεργα. Τώρα στην κατηγορία των 2000 ευρώ, υπάρχουν μεγάλα παθητικά ηχεία που σε καλύπτoυν για την απόσταση. Και πιο οικονομικά ακόμη εάν πας να φτιάξεις σύστημα με περισσότερα από 5 κανάλια, που μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνεις.

Για πόσα κανάλια μιλάμε το τελικό setup?