Δεν εχω ακουσει κάποιον, αλλα με δεδομένο το Dirac art, λογικα προς Marantz θα κοιτ
Πιστευεις οτι σαν προενισχυτης θα ειχε ακουστικη διαφορα ενας marantz av30 παντα ως επι το πλειστον σε ακροαση μουσικης?Δεν εχω ακουσει κάποιον, αλλα με δεδομένο το Dirac art, λογικα προς Marantz θα κοιτούσα.
Χάνεις την ισοστάθμιση.
Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov.
Χάνεις την ισοστάθμιση.
Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov
Χάνεις την ισοστάθμιση.
Εγώ με τα μυαλά που κουβαλάω θα πήγαινα σε Trinnov altitude ci με (μαλλον) eversolo dac z10 και ενισχυτικά purify για τα μπροστά κανάλια. Ίσα που χωρας και 6 subs για το waveforming απο τις αναλογικές του trinnov.
Και με ποια ηχεια ? Για ενα χωρο 25τμ και θεση ακροασης στα 4μ. Υπαρχουν προσιτες λυσεις εως 2000 ευρο/ηχειο για ενεργο?
Νομιζω για αυτα τα τετραγωνικα ειναι οκ 7,2,4 απλα θα το χτισω σιγα σιγα λογο κοστους ,γιαυτο λεω να ξεκινησω πρωτα με το προενισχυτη.
Κοιταζω καποιον που να εχει xlr γιατι τα μηκη των καλωδιων νομιζω ειναι μεγαλα,και γιαυτο τον λογο σκεφτομαι ενεργο ηχειο ,οπως πιστευω ειναι ποιο value ενα ενεργο καθως δεν χρειαζεται τεριασμα με τον ενισχυτη ,επισης κοιταω να ειναι ολα ιδια .Αυτες ειναι οι σκεψεις μου μπορει να κανω και λαθος.
Θα πρέπει να κάνεις ένα σωστό και δομημένο πλάνο.Νομιζω για αυτα τα τετραγωνικα ειναι οκ 7,2,4 απλα θα το χτισω σιγα σιγα λογο κοστους ,γιαυτο λεω να ξεκινησω πρωτα με το προενισχυτη.
Κοιταζω καποιον που να εχει xlr γιατι τα μηκη των καλωδιων νομιζω ειναι μεγαλα,και γιαυτο τον λογο σκεφτομαι ενεργο ηχειο ,οπως πιστευω ειναι ποιο value ενα ενεργο καθως δεν χρειαζεται τεριασμα με τον ενισχυτη ,επισης κοιταω να ειναι ολα ιδια .Αυτες ειναι οι σκεψεις μου μπορει να κανω και λαθος.
Θα πρέπει να κάνεις ένα σωστό και δομημένο πλάνο.
Να αποφασίσεις συνολικό (τελικό) budget, τι ήχο γουστάρεις, και να γίνουν οι κατάλληλες δαπάνες και επιλογές.
Τον χώρο σου δεν έχουμε "δει".
Ναι ο χωρος θα ανεβει καποια στιγμη,τωρα για το κοστος δεν εχω κατασταλαξει γιατι ειμαι ακομα στην ερευνα ,υπολογιζα απο 1500-2000 ευρω ανα καναλι ενισχυτικων με το ηχειο,στην περιπτωση που ηταν ολα τα ηχεια ιδια.Εκτος εαν παμε σε ποιο καλη τριαδα μπροστα και τα πισω πιο υποδιεστερα της ιδιας σειρας.Ομως επειδη εχω διαφορα ενισχυτικα και ηχεια στην κατοχη μου δεν καιγομαι να τα αλλαξω αμεσα ,Ισως και με διαφορετικο κοστος εαν δω κατι που μου κανει,γιαυτο ξεκιναω με προενισχυτη και στην συνεχεια αναβαθμιζω.Θα πρέπει να κάνεις ένα σωστό και δομημένο πλάνο.
Να αποφασίσεις συνολικό (τελικό) budget, τι ήχο γουστάρεις, και να γίνουν οι κατάλληλες δαπάνες και επιλογές.
Τον χώρο σου δεν έχουμε "δει".
Συμφωνω αλλα για να καταλαβω ,γιατι στα στουντιο χρησιμοπιουν ενεργα midfield ?Νομίζω ότι τα μεγάλα μήκη XLR τα κοιτάς γιατί σκέφτεσαι ενεργά ηχεία.
Κατά τη γνώμη μου ξέχνα τα. Τους τελικούς με τον προ σε ένα rack και από κει ένα καλώδιο ηχείου για κάθε ηχείο. Τα σοβαρά Home Cinema σε dedicated room έτσι είναι.
Όταν μιλάμε για ενισχυτές, κυρίως μιλάμε για σοβαρούς εγκαταστατικούς πολυκαναλικούς. Όχι μόνο δεν τίθεται θέμα οδήγησης, αλλά εξαερώνουν οποιαδήποτε σαβουρομοντούλα υπάρχει εντός οποιουδήποτε ενεργού ηχείου. Ας μην τα μπερδεύουμε. Εκτός αν θες να χτυπάς limiter κάθε φορά που το πρόγραμμα έχει απαιτήσεις, μην κοιτάξεις καθόλου ενεργά ηχεία για αυτό που θέλεις να φτιάξεις.
Συμφωνω αλλα για να καταλαβω ,γιατι στα στουντιο χρησιμοπιουν ενεργα midfield ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.