Ποιον Ενισχυτή για τα B&W 805s?

Ποια η γνώμη σας για ταίριασμα με ένα ολοκληρωμένο Nuforce (IA7-V2, 2x100, 338W peak, class D); Εχει προταθεί στο Βαγγέλη αλλά δεν έχει καταφέρει να τον ακούσει ακόμη. Αφού γίνεται τόση κουβέντα για τόσους και τόσους ενισχυτές θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όλων όσοι έχουν εμπειρία από αυτόν τον ενισχυτή.

Ποια η γνώμη σας για ταίριασμα με ένα ολοκληρωμένο Nuforce (IA7-V2, 2x100, 338W peak, class D); Εχει προταθεί στο Βαγγέλη αλλά δεν έχει καταφέρει να τον ακούσει ακόμη. Αφού γίνεται τόση κουβέντα για τόσους και τόσους ενισχυτές θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όλων όσοι έχουν εμπειρία από αυτόν τον ενισχυτή.

τον έχω ακούσει εγώ όταν είχα τα 805s
τα οδηγεί μεν , αλλά στα χρήματα που κινείται ( περίπου 1500 ευρω αν θυμάμαι καλά ) υπάρχουν καλύτερες προτάσεις

τον έχω ακούσει εγώ όταν είχα τα 805s
τα οδηγεί μεν , αλλά στα χρήματα που κινείται ( περίπου 1500 ευρω αν θυμάμαι καλά ) υπάρχουν καλύτερες προτάσεις

δηλαδή αν κάνει 600 ευρώ είναι ΟΚ;

ο καλύτερος class d που έχω ακούσει ήταν ο Ps Audio GCC 500
αυτός βρίσκεται σήμερα με περίπου 2000 ευρώ ( πωλείται ο demo από πολύ γνωστό κατάστημα στην αθηνα )

ΑΛΛΑ δεν μπορώ να τον προτείνω στον βαγγελη γιατί είναι χειρουργικό εργαλείο ενώ ο βαγγελης θέλει μέλια και ηχόχρωμα

Απάντηση: Re: Ποιον Ενισχυτή για τα B&W 805s?

ο καλύτερος class d που έχω ακούσει ήταν ο Ps Audio GCC 500
αυτός βρίσκεται σήμερα με περίπου 2000 ευρώ ( πωλείται ο demo από πολύ γνωστό κατάστημα στην αθηνα )

ΑΛΛΑ δεν μπορώ να τον προτείνω στον βαγγελη γιατί είναι χειρουργικό εργαλείο ενώ ο βαγγελης θέλει μέλια και ηχόχρωμα

Οι εχοντες (http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=49&prID=2135) δεν απαντουν στα ημεηλ - αντρεπονται;:). Τι θα πει "χειρ. εργαλειο"; να βγαζει ο,τι του δινεις; συμφωνουμε (ας μη το παρακανουμε με τα μελια!), Μια αναφορα εδω:http://www.stereophile.com/integratedamps/106ps/index.html. Οταν ομως καινουργιο ειχε 2800$ (δηλ 2000 τοτε) και μεταχειρισμενο/εκθεσιακο μετα απο 5 χρονια στα 2200 , ειναι καπως...σαν αποταμιευση, ε;

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιον Ενισχυτή για τα B&W 805s?

για μενα asr emmiter δαγκωτο ...
ζητα να τον ακουσεις .
αλλιως πας για hegel ...
τον οποιο μπορεις και αυτον να ακουσεις .

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο Hegel 100 δεν θα τα βγαλει περα; να δοκιμασω, επιμενεις ε;...

Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Διορθωση περι της τιμης του Ps Audio GCC 500: αυτη ειναι του 100αρη (2X100w), αρα αστοχο το σχολιο!

ο διακοσάρης ο hegel βγαίνει εκτός?
Ε...ξεφευγει λογω moneys, αλλιως...!

Υπάρχει κι ο Teac ai-3000. Για βάλτον στη λίστα σου.
Φοβαμαι οτι δεν εχει μεγαλες ηχοχρωματικες διαφορες απο τον υπαρχοντα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιον Ενισχυτή για τα B&W 805s?

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο Hegel 100 δεν θα τα βγαλει περα; να δοκιμασω, επιμενεις ε;...

φυσικα και να δοκιμασεις !
μην ξεχνας οτι πρεπει να εχεις και ενα μετρο συγκρισης .
εαν δεν δοκιμασεις κατι μην το ξεγραφεις ...

Αποψε δοκιμαζω σπιτι (σε...ρεαλιστικες συνθηκες!) τον Unico 100 κι "κατσει"...

Παντελη, το σάητ του Λάιου ειναι εντελως...τζουφιο! τι το θελουν;

Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Αποψε δοκιμαζω σπιτι (σε...ρεαλιστικες συνθηκες!) τον Unico 100 κι "κατσει"...

Παντελη, το σάητ του Λάιου ειναι εντελως...τζουφιο! τι το θελουν;

Το ξερω, αλλα ουτε κι εμεις το χρειαζομαστε, υπαρχει της Nad το official που ειναι πληρες. Παντως το πακετακι προ τελικος ειναι ανεκδοτο στα χρηματα του. 8 τρανζιστορ ανα καναλι , 340 damping factor και 190 βατακια μετρημενα σε 0.003% thd, σε συνδυασμο με το ζεστο ηχοχρωμα της εταιριας, μοιαζει κελεπουρι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Το ξερω, αλλα ουτε κι εμεις το χρειαζομαστε, υπαρχει της Nad το official που ειναι πληρες. Παντως το πακετακι προ τελικος ειναι ανεκδοτο στα χρηματα του. 8 τρανζιστορ ανα καναλι , 340 damping factor και 190 βατακια μετρημενα σε 0.003% thd, σε συνδυασμο με το ζεστο ηχοχρωμα της εταιριας, μοιαζει κελεπουρι.

Ειναι μεν, αλλα που να το βρεις ενταυθα προς...πιστοποιηση;;
Σχολιο: "Out at the frequency extremes there is good extension: bass could possibly use a little more tunefulness and the treble isn't always quite the sweetest around, but they are both more than creditable."

Last edited: