Ποιον Ενισχυτή για τα B&W 805s?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Ειναι μεν, αλλα που να το βρεις ενταυθα προς...πιστοποιηση;;
Σχολιο: "Out at the frequency extremes there is good extension: bass could possibly use a little more tunefulness and the treble isn't always quite the sweetest around, but they are both more than creditable."

Βαγγελη, το χω ακουσει το πακετακι, δε στο λεω τυχαια. Ο ηχος του ειναι ζεστος, τσεκαρε τι γραφει ο Σταμ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τε

Βαγγελη, το χω ακουσει το πακετακι, δε στο λεω τυχαια. Ο ηχος του ειναι ζεστος, τσεκαρε τι γραφει ο Σταμ.
Tα εχω διαβασει, αλλα να τα ακουσω αδυνατω...

Λογικά στο Λάϊο αλλά και η ηχοέκφραση διαθέτει, τουλάχιστον στην ιστοσελίδα της, μεγάλη γκάμα των προϊόντων της NAD.
Αυτό το σετάκι φαίνεται σαν το αντίστοιχο του ολοκληρωμένου 375BEE.

http://www.ihoekfrasi.gr/products.asp?catID=10

Ειναι μια καλυτερη κατασκευαστικα υλοποιηση του 375 και αυτο φαινεται στ' οτι μετραει καλυτερα, δειτε damping factor 340 αντι 200 του ολοκληρωμενου και την ισχυ. Μαλλον εχει και τα διπλασια τρανζιστορ εξοδου ανα καναλι. Ειναι και ανοιχτο σε προοπτικη αναβαθμισης, με αλλον ενα τελικο κανεις οτι θες, διπλοενισχυση, γεφυρωμα σε μονομπλοκ.

Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Aκουσα αποψε (στο σπιτι αυτη τη φορα) τον Unico 100. Πολυ καλο μηχανημα, ακρως μουσικο, αλλα επειδη, μαλλον, δεν χρωματιζει, ελειπαν λιγο τα χαμηλα απο τα 805 (που τα ειχε με τον Vincent 236). Αυτο ισως δεν ειναι κακο (λογω χωρου) αλλα...:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

180 watts δεν είναι αυτός; Και νομίζω ότι διπλασιάζει στα 4. Πρέπει να τα οδηγούσε μια χαρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

180 watts δεν είναι αυτός; Και νομίζω ότι διπλασιάζει στα 4. Πρέπει να τα οδηγούσε μια χαρά.

Με τερματισμο στο 10, πανω απο 2,7 δεν ανεβηκα - τι να λεμε τωρα! Αλλα τα ηχεια ...

Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Aκουσα αποψε (στο σπιτι αυτη τη φορα) τον Unico 100. Πολυ καλο μηχανημα, ακρως μουσικο, αλλα επειδη, μαλλον, δεν χρωματιζει, ελειπαν λιγο τα χαμηλα απο τα 805 (που τα ειχε με τον Vincent 236). Αυτο ισως δεν ειναι κακο (λογω χωρου) αλλα...:chinscratch:

Ισα ισα που χρωματιζει οντας προς το πιο γλυκοηχο. Ολοι οι Unico εχουν αυτο το χαρακτηριστικο, εχουν βαρυ και αργο χαμηλο και οχι γρηγορο και ατακαδορικο.

Ισα ισα που χρωματιζει οντας προς το πιο γλυκοηχο. Ολοι οι Unico εχουν αυτο το χαρακτηριστικο, εχουν βαρυ και αργο χαμηλο και οχι γρηγορο και ατακαδορικο.

Ακριβως! Αρα...:(

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Ακριβως! Αρα...:(

To παχυ και αργο χαμηλο θα ηταν σοβαρο μειονεκτημα σε ενα αργο και πλαδαρο μεγαλο ηχειο δαπεδου, το ηχειο σου μια χαρα ειναι σε ατακα και ταχυτητα οποτε σε μαγαλο τον αντισταθμιζει τον ενισχυτη μιας και απο τη φυση του δεν πλατιαζει.. Δεν μπορεις να τα χεις ολα Βαγγελη, διαλεγεις και παιρνεις και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα του ο 100 ειναι πολυ καλος.

Απάντηση: Re: Από προενισχυτή ολοκληρωμένου προς άλλον τελικό.

Eιναι! και σε καλη τιμη...

Τελικα σημερα "εκλεισε" ο Unico 100!

Πολύ καλή επιλογή! Έχω ακούσει κάποια προσιτότερα μοντέλα της εταιρείας και μου είχαν αρέσει πολύ. Και από μουσικότητα σφύζει. Η λάμπα κάνει αισθητή την παρουσία της.
Καλοάκουστος!