Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Kαλή τιμή αλλά οποσδήποτε να ζητήσεις και φλάς .
Αν πάς για την 40dθα δώσεις πολλά παραπάνω γιατί θα χρειαστείς και καλό φακό και φλάς , δηλαδή 2000+ ευρώ.

θα πάω για άφλασα με 1600 iso, είδα τέτοιου είδους φωτογραφίες γάμου και μου άρεσαν

Εάν χρησιμοποιήσεις μόνο τον υπάρχοντα φωτισμό της εκκλησίας ή του δειλινού, και στα 12.800 iso να τραβήξεις, θα απογοητευτείς. Δεν είναι θέμα έκθεσης, όσο ελέγχου του φωτισμού.

θα έχω μια ομπρελίτσα με συνεχόμενο φως και τους πολυελαίους! συν θα λάμπει ο γαμπρός απο ομορφιά!:smash:

εδώ παλιότερα είχα βγάλει με την fuji F31 με iso 800 και μου άρεσαν πολύ

Last edited:
φίλοι κοιτάξτε διαφορές φωτογραφιών χωρίς φλας με υψηλά iso και με iso 200 με φλας , για τα δικά μου μάτια η μέρα με την νύχτα,

Η πρώτη τραβηγμένη με την Fuji F31 χωρίς φλας και η δεύτερη με Nikon D200 με φλας. Προτιμώ την πρώτη. H fuji απο άσχετο με φωτογραφία καλεσμένο, η nikon απο τον επαγγελματία φωτογράφο

Attachments

• 2a.jpg
    2a.jpg
    62.7 KB · Views: 32
  • 2b.jpg
    2b.jpg
    56.5 KB · Views: 32
Last edited:
Θέμα θερμοκρασίας χρώματος είναι εδώ περισσότερο, και η πρώτη δεν είναι και ό,τι οξύτερο, μάλλον ήθελε μεγαλύτερη ταχύτητα, και φυσικά στα ψηλά iso η αποθορυβοποίηση αφαιρεί λεπτομέρεια.

στα ισο 200 το φόντο είναι ''μαύρο σκοτάδι μ'έφαγες''.
Μα περιμένεις σταθερό χέρι απο άσχετη στις φωτογραφίες; το πιθανότερο όταν τραβούσε μίλαγε ή γέλαγε

Όταν λέμε φλας, δεν εννοούμε μόνο ένα πάνω στη μηχανή, αλλά το όλο στήσιμο. Πέρα από αυτό, και η Nikon θα ήθελε τα 800.

τελικά σκέφτομαι να δανειστώ την 5d συν να αγοράσω τον 30mm f1.4 για την sd14. Θα βγάλω μετά την τελετή, δεν θα αντέξω να βγάζουν οι άλλοι φωτογραφίες και εγώ καμμία.

Αν δεν το έχει πεί κανένας μέχρι τώρα (δεν διάβασα όλα όσα γράφτικαν), σιγουρέψου κατ' αρχίν ότι όντως ο γάμος θα γίνει σε εξωτερικό χώρο. Εγώ παντρεύτικα πριν 10 μέρες σε νησί, πάνω στην θάλασσα και ενώ ήταν να γίνει ο γάμος έξω 3 μέρες πριν το γεγονός, με πήρε τηλ ο παπάς και μου είπε ότι θα γίνει μέσα. Είπε διάφορες δικαιολογίες και όσο τα θυμάμαι τσαντίζομαι, γιατί παρέπεμπαν στο "δεν σου πήρα αρκετά φράγκα", αλλά εκ των υστέρων έμαθα ότι έχουν απαγορευθεί οι γάμοι σε εξωτερικούς χώρους. Δεν ξέρω τί είναι αλήθεια απ' όλα αυτά, ψάξτο όμως πριν τα σκάσεις για εξοπλισμό....

Απάντηση: Re: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

...............εκ των υστέρων έμαθα ότι έχουν απαγορευθεί οι γάμοι σε εξωτερικούς χώρους. .

Αυτό είναι αλήθεια δυστυχώς! Γι αυτό να βεβαιωθείς από την αρχή για το χώρο

Re: Απάντηση: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Και κάτι άλλο: Την 5D ποιός θα την χειρίζεται?

Θα ήταν ενδιαφέρον να δοθεί με κλήρωση σε έναν τυχαίο καλεσμένο.

Μάι μπιγκ φατ γκρικ-άιλαντ φλου γουέντινγκ

:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

βρηκα να ενοικιάσω canon 5d με 24-70 φακό στα 170 ευρώ. Να την ενοικιάσω ή να δώσω κάτι παραπάνω να αγοράσω την canon 4d?

Όταν την νοικιάσεις, πες μας που βρήκες, κάτι λέγαμε σε άλλη συζήτηση πρόσφατα, τελικά όντως βρίσκει κανείς αν θέλει!

Μολις εγκαινιάσαμε τα engleek!!

Κάνεις και ασφαλή συνομιλία έτσι! Ποιό σύστημα παρακολούθησης/αποκρυπτογράφησης θα βγάλει νόημα; :flipout: