Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

βρήκα φωτογράφο τελικά, μόνο για τα κλικ και με στήσιιμο φωτισμού. Επεξεργασία δικιά μου, συν φωτογραφίες με την sigma sd14.

Ευχαριστώ για όλα Βλάσση και όλους τους υπόλοιπους φίλους για τις πολύτιμες συμβουλές.

το μόνο που λείπει... ξέρετε κανά καλό μέρος για μπάτσελορ?

Οπουδήποτε είναι καλό μέρος για bachelor, αρκεί να είσαι με τους φίλους σου...

Μην το κάνεις τη μέρα πριν το γάμο!Άφησε τουλάχιστον 1 βδομάδα, για ευνόητους λόγους...

Δεν τολμώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του κάνω πλάκα: "άντε πού είναι τα δείγματα από το γάμο σου;;;"

Φαντάζεστε να έχει ανοιχτή ακρόαση;;;

ρε σεις μπας και τακανε μουσκεμα ο φωτογραφος πιανοντας πρωτη του φορα την SD14 ??

Αν δοκιμασε δε και καμμια κατα ριπας (που η buffer της αντεχει μονο ...6 ) στον Ησαια χορευε για να πιασει τις εκφρασεις .....το κοβω να την πεταξε σε κανα καδο....

Ρε παίζετε με τον πόνο του παλικαριού δεν ντρέπεστε!

Θα δείτε γάμο με hdr και πανοράματα και θα τρίβετε τους οφθαλμούς σας ζουλιάρηδες!

Ας του αφήσουμε λίγο χρόνο...

Είμαι σίγουρος ότι όλα πήγαν καλά, αν και είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα...

εδώ είμαι φίλοι μου, χθες βράδυ επέστρεψα από την Σκιάθο και μόλις επεξεργάστηκα 2 φωτογραφίες.
Ο γάμος τελικα δεν έγινε σε νησί, λόγω κακιάς πεθεράς... αλλά στην πλάκα.
Έχω πρόβλημα με το ρετους του εαυτού μου, είχα πάρει τελευταία παραπάνω κιλά και ειδικά το πρόσωπό μου φαίνεται σαν του... καραμανλή!
Ως τώρα ''έφτιαχνα'' σε φωτο γάμων και βαφτίσεων τις κοιλιές, τις περιφέρειες και τα μπούστα, αλλά ποτέ δεν έτυχε να σουλουπώσω πρόσωπα.

Attachments

• a 1.jpg
    a 1.jpg
    49.9 KB · Views: 57
  • a 2.jpg
    a 2.jpg
    69.8 KB · Views: 61
Last edited:
Γιαννη βλεπω τα φλας επεσαν βροχη......και ο καλλιτεχνης ακομα προσπαθει .

αντε βαλε κι αλλες μας εσκασες.....

Κατ'αρχήν, να ζήσετε!!Υγεία, ευτυχία και πολλούς απογόνους!

Μην στεναχωριέσαι, στο νησί θα πάτε ανεξάρτητοι και σαφώς λιγότερο αγχωμένοι.

ευχαριστώ πολύ!

δύο φωτό τραβηγμένες με την sigma sd14, φανερά τα χαρακτηριστικά του foveon αισθητήρα, ωραία χρώματα σαν του φιλμ, αλλά αυξημένος θόρυβος.

Attachments

• a 3.jpg
    a 3.jpg
    43.9 KB · Views: 50
  • a 4.jpg
    a 4.jpg
    107.5 KB · Views: 48
Καλώς τον....

εγώ περιμένω να δω καλές φωτογραφίες κι όχι τις δυνατότητες του αισθητήρα. Οι δυο πρώτες´ήταν καλές. Αυτές όχι. Συνέχισε..

Πάντως βλέπω φωτογραφία στα Αναφιώτικα, εάν δεν κάνω λάθος. Άρα νησιώτικη περίπου η εικόνα, με μπονους την Ακρόπολη στο φόντο.