Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

ρε συ δεν αναβαλλεις το γαμο για λιγους μηνες?
:guitarist:να ετοιμαστουμε καταλληλα:guitarist:

Eγραψες kosh!!

να ξεαγχωθουμε ρε παιδι μου λιγο!

Απάντηση: Re: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Οι δύο κιθαρίτσες είναι οι Κατσάμπα?:flipout:

σιγά που θα μου κουβαλήσεις τους αδελφούς Κατσάμπα, 34 χρονών είμαι όχι 64!!

Πρότεινα τον εθνικό στάρ, για να ρίξουμε γέλιο, αλλά δεν θέλει η νύφη!

όσο για την φωτογράφιση λόγω κωλύματος με το σπορ, θα ήθελα μόνο εγώ να βγάλω τις φωτό!!! αλλά δεν γίνεται!

Last edited:
Νοικιασε καμια 15αρια μηχανές και τοποθέτησε τες σε διαλεγμένα σημεία. Ρυθμισε απο πρίν έκθεση και εστίαση για κάθε μία και μετά βάλε δυο άτομα να γυρναν και να πατάν τα κουμπάκια όλη την ώρα. Αν τις βάλεις όλες σε ένα remote το έχεις και στο χερι και τις βγάζεις και μόνος σου!!!!

:damnyou::damnyou::damnyou:

Άσε που θα έχεις το εφφέ bullet-time α-λά matrix!!!

Καμμιά 20αριά nikonD3 με 11 fps, μνήμες 16GB,μούρλ(ι)α!!!!:joyman:

Νοικιασε καμια 15αρια μηχανές και τοποθέτησε τες σε διαλεγμένα σημεία. Ρυθμισε απο πρίν έκθεση και εστίαση για κάθε μία και μετά βάλε δυο άτομα να γυρναν και να πατάν τα κουμπάκια όλη την ώρα. Αν τις βάλεις όλες σε ένα remote το έχεις και στο χερι και τις βγάζεις και μόνος σου!!!!

:damnyou::damnyou::damnyou:

Γιαννη αυτο που προτεινει ο Αλεξης εχει βαση.....

αγορασε η νοικιασε καμμια 30ρια μηχανες ιδιες με νορμαλ φακο φωτεινο και στηστες για bullet time.

θασαι μακραν ο μονος γαμπρος με αυτην την τεχνικη στο γαμο του.

Τι HDR ,τι B&W και παπαρια μαντολες.......

walkthough_main.gif

stills_popup6.jpg

κοιτα εχει βαση....

στο Ησαια χορευε οι γυρωβολτες με τα ρυζια να πεφτουν θα ειναι κατι το απιστευτο....

δε ρωτας για κοστος?

Πάντως πέρα απο την πλάκα δεν ξέρω αν είδε κανένας το MAMMA MIA! που παίζεται στους κινηματογράφους αυτές τις μέρες αλλα και εκεί ο γάμος γίνεται σε νησί και σε ένα εκκλησάκι παρόμοιο με αυτό κου θα παντρευτεί και ο Neo ...εεε Γιάννης. Είναι πραγματικά ονειρικό σκηνικό...

Ο παππάς έχει το look.Μ' ένα μαύρο γυαλί...:flipout::flipout::flipout:

Εσύ μπορεί να το αποκτήσεις, εύκολο είναι...

Μένει η νύφη...

Απάντηση: Re: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Παει το παληκαρι....Εσεις θα τον σαλεψετε τελειως.:flipout::flipout:

Κοίτα, πρέπει να εισέλθει στον κόσμο των παντρεμένων με στυλ...
:idea:

Συγχώρεσε σε μου το θάρρος αλλα να προτείνω κάτι?
Ξέρω οτι προτιμάς να πάς σε μία μηχανή με καλά ψηλά iso αλλα σκέφτηκα κάτι που ίσως αξίζει τον κόπο να το δείς. Βέβαια καθώς η εμπειρία μου σε αυτά ειναι ...μηδενική μπορεί να λέω και αρλούμπες αλλα εγω θα τις πώ!

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να πας σε ένα setup με δύο (η τρία) εξωτερικά φλάς (είτε νοικιάζεις καλά η πάιρνεις τα παλία τα nikon sb που είναι εξαιρετικά) και να τα τοποθετήτείς σε συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με την φάση της τελετής. Αυτά θα σου δώσουν σίγουρα καλύτερο έλεγχο της εικόνας που θα παίρνεις και καλύτερο αποτέλεσμα απο τα όποια υψηλά iso καθώς θα φωτίσουν τον χώρο καλύτερα. Έκανα ένα σκετσάκι με βάση το τυπικό εκκλησάκι και κάποια σημεία για το φλάς ανάλογα με την τελετή.

attachment.php

Πχ. Πρίν την είσοδο μπορούν να βρίσκονται εναλάξ στις θέσεις 9,8,7,6 και να φωτίζουν για φωτογραφίες των καλεσμένων που περιμένουν οι των άδειων καρέκλων πριν καθήσουν.
Ή στην 3 και 6 για φωτό του γαμπρού όσο περιμένη την νύφη.

Στην 10,11 θα φωτίσουν την νύφη απο πλάγια όταν μπαινει στην εκκλησία και αν αφήσεις ένα στη 10 και το άλλο στην 4 έχεις στην ίδια φωτισμένους τον γαμπρο και την νύφη όπως μπαίνει.

Κατα την διάρκεια οι 1,2,3,4,5,6,7 φωτίζουν το μυστήριο φωτίζοντας κάθε συμετέχοντα ξεχωριστά. Δηλ ενώ το 5 φωτίζει το ζευγάρι το 6 τους κουμπάρους η τον παπά ανάλογα. Ωστε ο φωτογράφος που γυρναει γύρω γύρω έχει πάντα καθαρά φως στα πρώσωπα όλων. Καλυτερο απο αυτό που θα είχε χωρίς φλας.

Απλά θα θέλει δουλεία στην προετοιμασία των διάφορων θέσεων. Δλδ τους συνδιασμούς που θα χρησιμοποιείς κάθε φορά και κυρίως έτοιμες ρυθμίσεις για κάθε θέση. Σε άλλες θα ειναι πίο δυνατό, πιό εστιασμένο (zoom head), η σε θέση bounce ενώ στις κοντινές μπορείς να βάλεις και ένα diffuser που βρίσκεις έυκολα και φτηνά. Και το καλό είναι οτι το φώς θα είναι σταθερό και προκαθορισμένα και μόνο οι φωτογράφοι θα πρέπει να μετακινουνται οι ίδιοι και να βάζουν τα φλας στην κατάληλλη θέση κάθε φορά...
Ε?!

Attachments

• 12.jpg
    12.jpg
    15.7 KB · Views: 88