Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD δέκτη έχετε?
Παιδια σας εχω πει ηδη αρκετα σε αλλο thread αλλα αν θελετε να με ρωτησετε κατι συγκεκριμενο με χαρα μου να σας απαντησω!
Λιγα πραγματα ετσι γενικα. Βέπω ταινιες και ντοκυμοντερ. Εχω τον HD δεκτη τους και απο εικονα φυσαει. Στα HD καναλια παιδια ειναι ολα τα λεφτα με πρωταγωνιστεσ στην ποιοτητα τα History channelHD, National geographicHD & Discovery channelHD. Βεβαια οσοι ειχαμε humax2000HD και μοτερ ειχαμε παρει μια πολυ καλη ιδεα απο την ποιοτητα εικονας του Discovery channel HD του Turksat. Απο ταινιες εχει βασικα 12 καναλια ταινιων + 2 καναλια σε HD + ακομα 2 οπως το film4 &film4+1 τα οποια ομως δεν πιανουμε λογω μεγαλης απαιτησης σε πιατο. Το δικο μου ειναι 1,20 σταθερο αποκλειστικα για 28Ε.
Τωρα καταλαβα τι σημαινει EPG και ποσο καλα δουλευει.
Λογω του σκληρου δισκου εχεις λειτουργιες οπως pause tv και φυσικα εγγραφες τοσο σε HD οσο και σε SD. Απο το HDMI περναει στερεοφωνικο ηχο οποτε αν θελεις να εχεις DD πρεπει να συνδεσεις το box με ενισχυτη μεσω οπτικης ινας.
Ολες οι ταινιες προβαλλονται σε 16:9 και οι περισσοτερες με ηχο DD5.1
To συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους αγαπουν τις ταινιες και τα ντοκυμοντερ. Η ποιοτητα εικονας ειναι εκπληκτικη ακομα και στα SD καναλια επειδη προφανως δεν φορτωνουν τους transponders τους με μεγαλο φορτιο σε αριθμο καναλιων.
Σπανια πια χρησιμοποιψ το κινητο πιατο παρα μονο για NOVA η καμμια extra ταινια απο τα taquilla.
Στη ρυθμιση της συσκευης δεν κανεις τιποτα ουτε περνας τιποτα ολα κατεβαινουν αυτοματα απο τον astra2 ακομα και το λογισμικο οταν αυτο απαιτειται. Μοναδικο μειονεκτημα που του βρισκω ειναι οτι πρεπει να εχει ενα πιατο συνεχως δικο του. Εχει 2 εισοδους lnb οποτε ειτε μπορεις να γραφεις ταυτοχρονα 2 καναλια ειτε να βλεπεις ενα και να γραφεις δευτερο η να βλεπεις κατι απο το δισκο σου και να γραφεις αλλα 2 καναλια. Η ποιοτητα εγγραφης στο δισκο δεν ελεγχεται αλλα γραφει παντα σε HQ τοσο τα HD οσο και τα SD καναλια. Απλα σε εγγραφες HD πιανει πολυ περισσοτερο χωρο.
Αυτα τα λιγα προς το παρον ειμαι στη διαθεση σας για οποιες αποριες σας η διευκρινισεις.:ears:
Νικος
..και ακόμα δεν σου ήρθε η διάθεση να μοιραστείς τη χαρά σου μαζί μας?
Ποια κανάλια βλέπεις και ποιες οι εντυπώσεις σου απο τον δέκτη? Είναι όντως κλειστού τύπου, δηλαδή βλέπεις μόνο τα κανάλια του πακέτου και τίποτα άλλο? Βλέπει άλλους δορυφόρους?
Οταν έχεις διάθεση ξεκίνα ένα νέο θέμα με τις εντυπώσεις σου. Σίγουρα ενδιαφέρουν πολλούς!