Ποιον HD δέκτη έχετε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD δέκτη έχετε?

Εγω και εδω και ενα μηνα δεν το εχω χορτασει ακομα!
-bye-
..και ακόμα δεν σου ήρθε η διάθεση να μοιραστείς τη χαρά σου μαζί μας?
Ποια κανάλια βλέπεις και ποιες οι εντυπώσεις σου απο τον δέκτη? Είναι όντως κλειστού τύπου, δηλαδή βλέπεις μόνο τα κανάλια του πακέτου και τίποτα άλλο? Βλέπει άλλους δορυφόρους?
Οταν έχεις διάθεση ξεκίνα ένα νέο θέμα με τις εντυπώσεις σου. Σίγουρα ενδιαφέρουν πολλούς!

Humax hdci 2000.
Το μοτέρ κόβει βόλτες καθημερινά,είτε για μουσική είτε για ποδόσφαιρο που σαφώς δεν είναι πάντα HD αλλά είναι τσάμπα.Έτσι δε πληρώνω την ακατανόμαστη και βλεπω και ματσάκια σε σαφώς καλύτερη ποιότητα από την ΕΡΤ!!

Μπράβο Λευτέρη.
Απο πότε και απο που και πόσο? Μήπως τον καιρό που έλειπα τον έκανες παρουσίαση?
Αν όχι καν' το τώρα!
Διαφέρει σε κάτι απο τον Humax HDCI 2000?

Φρεσκότατος , σήμερα παρελήφθη.
Ακόμα τον ρυθμίζω , μήπως να τον κάνουμε κανά τεστ από κοντά και να τον παρουσιάσεις σαν ειδικός και αφού έχεις δει και τον humax 2000.
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις .:afro:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD δέκτη έχετε?

Παιδια σας εχω πει ηδη αρκετα σε αλλο thread αλλα αν θελετε να με ρωτησετε κατι συγκεκριμενο με χαρα μου να σας απαντησω!
Λιγα πραγματα ετσι γενικα. Βέπω ταινιες και ντοκυμοντερ. Εχω τον HD δεκτη τους και απο εικονα φυσαει. Στα HD καναλια παιδια ειναι ολα τα λεφτα με πρωταγωνιστεσ στην ποιοτητα τα History channelHD, National geographicHD & Discovery channelHD. Βεβαια οσοι ειχαμε humax2000HD και μοτερ ειχαμε παρει μια πολυ καλη ιδεα απο την ποιοτητα εικονας του Discovery channel HD του Turksat. Απο ταινιες εχει βασικα 12 καναλια ταινιων + 2 καναλια σε HD + ακομα 2 οπως το film4 &film4+1 τα οποια ομως δεν πιανουμε λογω μεγαλης απαιτησης σε πιατο. Το δικο μου ειναι 1,20 σταθερο αποκλειστικα για 28Ε.
Τωρα καταλαβα τι σημαινει EPG και ποσο καλα δουλευει.
Λογω του σκληρου δισκου εχεις λειτουργιες οπως pause tv και φυσικα εγγραφες τοσο σε HD οσο και σε SD. Απο το HDMI περναει στερεοφωνικο ηχο οποτε αν θελεις να εχεις DD πρεπει να συνδεσεις το box με ενισχυτη μεσω οπτικης ινας.
Ολες οι ταινιες προβαλλονται σε 16:9 και οι περισσοτερες με ηχο DD5.1
To συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους αγαπουν τις ταινιες και τα ντοκυμοντερ. Η ποιοτητα εικονας ειναι εκπληκτικη ακομα και στα SD καναλια επειδη προφανως δεν φορτωνουν τους transponders τους με μεγαλο φορτιο σε αριθμο καναλιων.
Σπανια πια χρησιμοποιψ το κινητο πιατο παρα μονο για NOVA η καμμια extra ταινια απο τα taquilla.
Στη ρυθμιση της συσκευης δεν κανεις τιποτα ουτε περνας τιποτα ολα κατεβαινουν αυτοματα απο τον astra2 ακομα και το λογισμικο οταν αυτο απαιτειται. Μοναδικο μειονεκτημα που του βρισκω ειναι οτι πρεπει να εχει ενα πιατο συνεχως δικο του. Εχει 2 εισοδους lnb οποτε ειτε μπορεις να γραφεις ταυτοχρονα 2 καναλια ειτε να βλεπεις ενα και να γραφεις δευτερο η να βλεπεις κατι απο το δισκο σου και να γραφεις αλλα 2 καναλια. Η ποιοτητα εγγραφης στο δισκο δεν ελεγχεται αλλα γραφει παντα σε HQ τοσο τα HD οσο και τα SD καναλια. Απλα σε εγγραφες HD πιανει πολυ περισσοτερο χωρο.
Αυτα τα λιγα προς το παρον ειμαι στη διαθεση σας για οποιες αποριες σας η διευκρινισεις.:ears:
Νικος

..και ακόμα δεν σου ήρθε η διάθεση να μοιραστείς τη χαρά σου μαζί μας?
Ποια κανάλια βλέπεις και ποιες οι εντυπώσεις σου απο τον δέκτη? Είναι όντως κλειστού τύπου, δηλαδή βλέπεις μόνο τα κανάλια του πακέτου και τίποτα άλλο? Βλέπει άλλους δορυφόρους?
Οταν έχεις διάθεση ξεκίνα ένα νέο θέμα με τις εντυπώσεις σου. Σίγουρα ενδιαφέρουν πολλούς!

Φρεσκότατος , σήμερα παρελήφθη.
Ακόμα τον ρυθμίζω , μήπως να τον κάνουμε κανά τεστ από κοντά και να τον παρουσιάσεις σαν ειδικός και αφού έχεις δει και τον humax 2000.
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις .:afro:
Πολύ ωραία. Θα επικοινωνήσουμε και απο βδομάδα μπορούμε να τον κάνουμε μια δοκιμή.

@ilise
Ευχαριστούμε για την αναφορά!
Η απορία μου παραμένει. Παίζει τα ελεύθερα κανάλια του Astra 2 ή είναι κλειδωμένος και "βλέπει" μόνο τα κανάλια του πακέτου?
Τι εννοείς όταν λες ότι θέλει ένα πιάτο μόνιμα στις 28 μοίρες?

είχε γράψει ο φίλος Ilise ότι αποσυντονίζεται ο δέκτης άμα χάνει την συχνότητα οπότε του χρεώνεις μόνιμα ενα πιάτο στης 28 και το αφήνεις και αν θες και το υπόλοιπο τόξο πρέπει να ανεβάσεις δεύτερο πιάτο

Re: Απάντηση: Ποιον HD δέκτη έχετε?

@ilise
Ευχαριστούμε για την αναφορά!
Η απορία μου παραμένει. Παίζει τα ελεύθερα κανάλια του Astra 2 ή είναι κλειδωμένος και "βλέπει" μόνο τα κανάλια του πακέτου?
Τι εννοείς όταν λες ότι θέλει ένα πιάτο μόνιμα στις 28 μοίρες?

Με προλαβε ο φιλος πιο κατω. Αν φύγει απο τις 28Ε το box αποσυντονιζεται και επειδη δεν εχει επικοινωνια με το δορυφορο δεν κανει τιποτα ουτε εγγραφες ουτε updates. Ετσι χρειαζεται ενα πιατο δικο του.
Τωρα βλεπει ολα τα καναλια του πακετου ενω για τα υπολοιπα καναλια που ειναι εκτος πακετου αλλα στις 28Ε μπορει να τα δει αλλα πρεπει να μπουν με εισαγωγη συχνοτητας ακριβως δηλαδη οπως κανουμε και στους αλλους δεκτες
Νικος-bye-

εχω μια ερωτηση κι ελπιζω να μην ειμαι off topic. υπαρχουν καναλια τα οποια μπορω να αξιοποιησω στις 28,2 με τον humax (free εννοειται sd και hd)ωστε να βαλω ενα πιατακι προς τα εκει (εως 1,40).