Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε ?

ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Forthnet.

Οι κύριοι είναι απατεώνες. Μπαίνω με μέγιστη ταχύτητα τα 3Mbit (ενώ γείτοντες μου πιάνουν μέχρι και 14). Το upload δε, κυμαίνεται σε τραγικά επίπεδα, ενώ κάθε μέρα έχω 5-6 αποσυνδέσεις.
Εδώ και 8 μήνες περιμένω τηλεφωνο τους για να λύσουν το πρόβλημα μου, εδώ και 4 μήνες σταμάτησα να παίρνω κι εγώ, καθώς το να περιμένω κάθε απόγευμα μία ώρα στο τηλεφωνο να πιάσω γραμμή ήταν μια διαδικασία που με αποσπούσε απο τις υποχρεώσεις μου.

Τώρα, προσπαθώντας να σκεφτομαι θετικά (θα μπορούσα να μην είχα ούτε 3Mbit...) απλά περιμένω να τελειώσει η συνδρομή μου, και μετά δεν πρόκειται να με ξαναδούν ούτε περαστικό.
Δεν ψηφίζω για να μην τους δώσω την ικανοποίηση μιας παραπάνω ψήφου, ακόμα και σε μια τέτοια ατυπη έρευνα....

Last edited:
σε λιγο με τα ασυρματα δικτυα (και απο τωρα) τα προβληματα καλωδιων θαναι παρελθον...

νομιζω με οτε πιανεις με 30 ευρα το μηνα ασυρματα εως 7 mbit.

και ασε τους αλλους να σκαβουν και να τσακωνονται μεταξυ τους ποιος φταιει....

αστα διαλα πολυ ασχοληθηκαμε με τους ανικανους.

στο γραφειο εχω οτενετ 1 και στο σπιτι μου forthnet μεχρι 24μβ αλλα πιανω αλοτε 4μβ και αλοτε 1μβ ,το upload οντως τραγικο και τους επιασα στο τηλεφωνο μετα απο πολλες προσπαθιες καπου τα μεσανυχτα και ενω στο site τους με τα διαφορα τεστ που μου εκαναν το upload πηγαινε σφαιρα σε ολα τα υπολοιπα σερνοταν με λιγα λογια το upload του οτενετ 1μβ ειναι τριπλασιο απο το upload της forthnet στα μεχρι 24μβ
ξεχασα να πω οτι οι ρυθμισεις στο ρουτερ ειναι σωστες.
την ψηφο την εριξα στη forthnet καθως νομιζα οτι θα ειχα δυο επιλογες-bye-

σε μιά προσπάθεια να βελτιώσουμε την ποιότητα της ανταπόκρισης του avclub ως site θα θέλαμε από όλους (όσον το δυνατόν περισσότερους) να μας πείτε ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε

1. otenet
2. forthnet
3. hol
4. tellas
5. vivodi
6. άλλον

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Καλή κίνηση, μακάρι να βγεί κάτι.-bye-

Vivodi εδώ και ένα χρόνο περίπου (cable TV). Σε γενικές γραμμές η τηλεφωνική υποστήριξη είναι καλή (τουλάχιστον βρίσκεις κάποιον να μιλήσεις σχετικά γρήγορα). Τυχαίες διακοπές συμβαίνουν 1-2 φορές το μήνα, αλλά μικρής διάρκειας (μέχρι να κάνει Reset ο router...)

Διευκρινίζω ότι το thread σχετίζεται με την απόκριση του avclub, όχι γενικά τις εμπειρίες σας από την πλοήγηση στο δίκτυο!

Απάντηση: Re: Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε ?

Forthnet.

Οι κύριοι είναι απατεώνες. Μπαίνω με μέγιστη ταχύτητα τα 3Mbit (ενώ γείτοντες μου πιάνουν μέχρι και 14). Το upload δε, κυμαίνεται σε τραγικά επίπεδα, ενώ κάθε μέρα έχω 5-6 αποσυνδέσεις.
Εδώ και 8 μήνες περιμένω τηλεφωνο τους για να λύσουν το πρόβλημα μου, εδώ και 4 μήνες σταμάτησα να παίρνω κι εγώ, καθώς το να περιμένω κάθε απόγευμα μία ώρα στο τηλεφωνο να πιάσω γραμμή ήταν μια διαδικασία που με αποσπούσε απο τις υποχρεώσεις μου.

Τώρα, προσπαθώντας να σκεφτομαι θετικά (θα μπορούσα να μην είχα ούτε 3Mbit...) απλά περιμένω να τελειώσει η συνδρομή μου, και μετά δεν πρόκειται να με ξαναδούν ούτε περαστικό.
Δεν ψηφίζω για να μην τους δώσω την ικανοποίηση μιας παραπάνω ψήφου, ακόμα και σε μια τέτοια ατυπη έρευνα....

στελνε τους καθε μερα καμια 10αρια μειλ,εγω ετσι εκανα και αναγκαστηκαν να μου λυσουν τελικα το προβλημα,θυμισου,τα γραπτα μενουν οποτε δεν ειχαν καμια δικαιολογια..;)

OTE στα 2Mb,η πλοήγηση στο AVClub είναι μια χαρά αλλά παρατήρησα σε σπάνια χρονικά διαστήματα να έχει μια σημαντική καθυστέρηση. Ελπίζω να διορθωθούν τα προβλήματα.

σε μιά προσπάθεια να βελτιώσουμε την ποιότητα της ανταπόκρισης του avclub ως site θα θέλαμε από όλους (όσον το δυνατόν περισσότερους) να μας πείτε ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε

1. otenet
2. forthnet
3. hol
4. tellas
5. vivodi
6. άλλον

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Οτενετ.

θα ακολουθησει και καποιο αλλο poll ?

Tωρα δεν βγαινει καποιο συμπερασμα αν δεν δηλωσουν και ποιοι απο αυτους που ψηφισαν εχουν προβληματα ...

Εκτος αν διευκρνηστηκε καπου οτι ψηφιζουν μονοι αυτοι ..

Φιλικα...-bye-

το συμπέρασμα που θέλουμε είναι:
αν το πρόβλημα υπάρχει με συγκεκριμένο πάροχο, τι ποσοστό μελών επηρεάζει...