Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε ?

ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε

• Total voters
    0
  • Poll closed .
[FONT=&quot]DSL[/FONT][FONT=&quot]Access[/FONT][FONT=&quot]Home[/FONT][FONT=&quot]2000 25,30 ευρο [/FONT][FONT=&quot]NetRunner[/FONT][FONT=&quot]Home[/FONT][FONT=&quot]2000 18,40 ευρο = 43.70[/FONT]
[FONT=&quot]N[/FONT][FONT=&quot]έες τιμές που θα ισχύσουν από τον Δεκέμβριο. [/FONT]

Plus πάγιο τηλεφωνικής γραμμής 16 ευρο.

Σύνολο 59.90 ευρο.

Δίχως να υπολογίζω cytavision 21,85 + 41,17 συνδρομητίκα κανάλια LTV - ALFA & LTV Sports 1-2 & LTV 2-3

Άλλα 63.02 ευρο

Σύνολο 122.92 ευρο

Το αντίστοιχο προιόν στο ΟΤΕ και στην cyta πόσα στοιχίζει? Δηλαδή 2 mbit + πάγιο?

[FONT=&quot]DSL[/FONT][FONT=&quot]Access[/FONT][FONT=&quot]Home[/FONT][FONT=&quot]2000 25,30 ευρο [/FONT][FONT=&quot]NetRunner[/FONT][FONT=&quot]Home[/FONT][FONT=&quot]2000 18,40 ευρο = 43.70[/FONT]
[FONT=&quot]N[/FONT][FONT=&quot]έες τιμές που θα ισχύσουν από τον Δεκέμβριο. [/FONT]

Plus πάγιο τηλεφωνικής γραμμής 16 ευρο.

Σύνολο 59.90 ευρο.

Δίχως να υπολογίζω cytavision 21,85 + 41,17 συνδρομητίκα κανάλια LTV - ALFA & LTV Sports 1-2 & LTV 2-3

Άλλα 63.02 ευρο

Σύνολο 122.92 ευρο

Το αντίστοιχο προιόν στο ΟΤΕ και στην cyta πόσα στοιχίζει? Δηλαδή 2 mbit + πάγιο?

Δεν ξερω αν καταλαβα ακριβώς τι ρωτάς, αλλά οπως έγραψα πριν στο ξεκίνημα της Cyta στην Ελλάδα για 2mbit, δωρεαν αστικά-υπεραστικά-τηλ σε 27 ξενες χώρες+ 1 ωρα προς κινητά στοιχίζει 19.5 ευρώ τον μήνα (και για τους ανω των 65 ...16.5 ευρώ τον μήνα). Αυτά θα ισχύσουν τον πρώτο χρόνο, για μετα δεν ξέρουμε και φυσικά δεν θα υπάρχει πάγιο ΟΤΕ αφού μιλάμε για ιδιόκτητο δίκτυο.
Υπάρχει και επιλογή (ακριβότερη) με 12mbit ιντερνετ αλλά δεν ρώτησα, αφού εγω το ιντερνετ το έχω και στο σπίτι απο την δουλειά μου (8αρα οτενετ) και εκεί θα ειμαι...ο τελευταιος που θα εγκαταλείψει τον ΟΤΕ αφού ειμαι δεμένος απο το 1995 με εμαιηλ που δεν μπορω να αφήσω...
Αλήθεια, καποιος μου μίλησε και για "φορητότητα εμαιηλ" σε περίπτωση αλλαγής παρόχου, έχει ακούσει κανείς να ισχύει κάτι τέτοιο;

εχω κάνει αιτηση στην ΤΕΛΛΑΣ εδώ και 15 μερες και ....περιμένω! Υπολογίζω μετά τις γιόρτες βέβαια. Τωρα έχω ΟΤΕΝΕΤ με μικρή ταχύτητα αλλά....οπως και να το κάνουμε είναι ακριβή πολύ, μεσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε και κανουμε απο πάντου οικονομία.... και για αυτό φευγω απο τον ΟΤΕ!!!

Στο γραφείο ΟΤΕΝΕΤ στα 8Mbps (ο Θεός να τα κάνει...) και στο σπίτι με το Macbook με Cosmote Broadband USB Stick με HSPA.

εχω οτενετ αλλα εχω κανει αιτηση στη σιτα(επιδοτηση) αλλα τωρα σας γραφω απο ασυρματο forthnet 24αρα(ονομαστικη).....γειτονα.
για να τσεκαρω τον server:4603: