Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

μετά από 3,5 μήνες, στις 29 του Απρίλη, ενεργοποιήθηκα στην HOL. έκτοτε, ούτε τηλέφωνο, ούτε internet. σε αναμονή προς επίλυσιν του θέματος ...

Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Δεν υπάρχει υπηρεσία FTH στην Ελλάδα ακόμα...

12η μέρα χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ από τη HOL. φυσικά - όπως μου λένε - φταίει ο ΟΤΕ που δεν πάει ο τεχνικός να ελέγξει τη βλάβη ...

μετά από 14 νεκρές μέρες, έκανα αίτηση διακοπής στη HOL και σύνδεσης στον ΟΤΕ ...
χοντρικά, μου είπαν ότι θα περιμένω 15 μέρες για να έχω τηλέφωνο κι άλλες 15 για να ενεργοποιηθεί το conn-x (αρχικά ζήτησα 4 mb και βλέπουμε).
συμπέρασμα: στην ψηφιακή Ελλάδα του 2008, κάποιοι δουλεύουν ακόμη καίγοντας κάρβουνο ...

10 τηλέφωνα με πήρε σήμερα η HOL - πήγε το χαρτί της διακοπής - για να φτιάξουν τα προβλήματα και τώρα έχω ιδερνέτι, αλλά τηλέφωνο γιοκ. μέχρι τεχνικό στο σπίτι θέλουν να μου στείλουν, ενώ 15 μέρες τώρα κάνανε "προσπάθειες" αλλά δε βρίσκανε τι φταίει ... ζήτησα να ισχύσει η διακοπή και να πάρει τη γραμμή ο ΟΤΕ.

Livebox της Lannet εχει καποιος?

Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα φωνης στο Voip.

Και αν χανεται συχνα η συνδεση και χρειαζεται restart.

Thanks

Livebox κανεις ? :ears:

Είχα OnTelcoms, ή μάλλον θα ήθελα να έχω...
Από τις χειρότερες νομίζω. Ειδικά τώρα με τη προσφορά των 27e, όποιος σκοπεύει να πατήσει τη μπανανόφλουδα ας το σκεφτεί λίγο παραπάνω και ας πράξει ότι τον φωτίσει ο θεός που πιστεύει.
1 μήνα να συνδεθώ
Από τη μέρα που συνδέθηκα δεν είχα τηλέφωνο, όπως και τις επόμενες αφού ποτέ δε μου το φτιάχνανε!
Είχα 10 μέρες internet και μετά τέλλλος!
Ούτε τηλέφωνο ούτε internet και φυσικά ουτε tv.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ
τους είχα πάρει 10-15 τηλέφωνα σε διάστημα 1 μήνα
Οι οδηγίες τους ήταν να κάνω
κάτι "μαγικά" των 3ων reset και κάτι άλλα τέτοια, φαιδρά!
xaxAaxAXaxaXxaxaxAxaxAxaX
γιατί το 1 ή τα 2 δε θα έπιαναν... Ντροπή τους
Τελικά τους έστειλα καταγγελία της σύμβασης με δικαστικό κλητήρα το Φλεβάρη και έκανα αίτηση στον οτε πάλι
Ακόμα δε με έχουν αποσυνδέσει και μου στέλνουν λογαριασμούς, τους οποίους εγώ φυσικά δεν τους πληρώνω
Δυομιση μήνες χωρίς τίποτα ημουν με την offTelecoms
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ
Το θέμα με τέτοιες εταιρίες είναι να μην σου παρουσιαστεί πρόβλημα, αν σου παρουσιαστεί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τη βγάλεις καθαρή
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!!!!

OTE CONN-X
DSL
Line rate - upstream: 1023 Kbps
Line rate - downstream: 23831 Kbps
LAN IP address: 192.168.1.1
WAN IP address: View
Default gateway: 62.103.129.10
Primary DNS server: 195.170.0.1
Secondary DNS server: 195.170.2.2

Τι παροχο εχω;;; ΟΤΕ
τι μου δινει;;;; στα νευρα !!!!

παρομοίως. ήδη πολλά προβλήματα από την πρώτη στιγμή, με συνεχείς αποσυνδέσεις, αργές ταχύτητες - για 4mbps που πληρώνω και δείχνει ότι συγχρονίζει ο router - και αδυναμία χρήσης του wifi χωρίς εμφανή λόγο. η απάντηση ότι υπάρχει γενικευμένη βλάβη του ΟΤΕ στα δυτικά και νότια προάστεια, που επηρεάζει τα dslams, που έλαβα όταν ανέφερα το πρόβλημα, δεν είμαι βέβαιος αν στέκει. το τηλ. πάντως λειτουργεί κανονικά.

Και ευχαριστημένος και όχι από otenet.
Απο την μια στην περιοχή μου δεν έχει μεγαλύτερη ταχύτητα από 2mbps...
αλλά από την άλλη μια χαρά φαίνεται η γραμμή για 2άρα.

(400 μέτρα από τα dslam)

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=248028

Νέα προσφορά της Forthnet για συνδρομή στη ΝΟΒΑ στη τιμή των 29,90 το φουλ πακέτο μέχρι τέλος Μαρτίου.Γνωρίζει κανείς αν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο 1 χρόνου μετά ή αν θέλεις να μπορείς να διακόψεις αν δεν είσαι ικανοποιημένος?

Απο τη συγκεκριμένη προσφορά:

"" -το δορυφορικό πιάτο nova αξίας 50 , ΔΩΡΟ! ""

Αναρωτιέμαι πως κοστολογήθηκε το πιατάκι στα 50 ..
(αξία αντίστοιχου πιάτου στην ελεύθερη αγορά, όχι παραπάνω από 15 )

Αλέξανδρε, κοστολογήθηκε τόσο, όπως κοστολογειται 90 ευρώ η εγκατάσταση εξοπλισμού απο συνεργείο της νόβα!

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Γνωρίζει κανείς αν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο 1 χρόνου μετά ή αν θέλεις να μπορείς να διακόψεις αν δεν είσαι ικανοποιημένος?
Καλύτερά ρώτησέ τους να είσαι σίγουρος.

Εγώ παιδιά έβαλα Nova μέσω ON telecoms σε 1 λεπτό. Ούτε πιάτα, ούτε ποτήρια, ούτε πυρηνικούς υδραυλικούς... :aetsch:

On telecoms 32 ευρώ / μήνα, εδώ και 5 μήνες.
Τηλέφωνο (όχι IP, έχω και fax και συναγερμό στην ίδια γραμμή) και 16MBps ιντερνετ με static IP και 4 e-mails με 50Mb χώρο το καθένα.
Δωρεάν τηλεφωνία σε 15 χώρες σε σταθερά. Τα κινητά χρεώνονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Βέβαια συγχρονίζω στα 10 MBps, λόγω απόστασης απ' το dslam (4km, μένω Βάρκιζα).
Είχα connex, πήρε 15 μέρες να ενεργοποιηιθεί και έμεινα χωρίς τηλέφωνο περίπου 6 ώρες. Επίσης, μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το παλιό μου modem / router / wifi (Netgear) αντί του δικού τους Pirelli.
Αν η γραμμή μου το υποστήριζε, θα μπορούσα με την ίδια τιμή να έχω (ονομαστική) 24Mbps.

εγώ έχω iptv μέσω ON. Πέρα απο την υπηρεσία ONRec τα ελευθερα κανάλια είναι μούφα. το ON Premium είναι καλό αλλα έχει 15 ευρώ plus

Eιχα τον π..οτε με κατακλεψε στις χρεωσεις ειχα την χολ...οτρυπα στην αρχη της λειτουργιας της τα κανανε μανταρα με καμενο μοντεμ διακοπη συνδεσης γιατι ετσι μας αρεσει ...συνεχιζει απροσμενες διακοπες και ττα Σαββατο Κυριακα απροειδοποιητα γιατι συνεχιζει και ετσι μας αρεσει .... εκανα αιτηση στην on(off) telecom περιμενω απαντηση απο τις 10 ημερες συνδεση μου το τραβηξαν σε 17 - 30 και εχουμε φτασει τις 43 ημερες αναμονη και απαντηση πότε η (ποτέ??) θα εχω ιντερνετ δεν μου λενε ετσι μωρε μας αρεσει να παιζουμε το κρυ...φτού ....λη ...
MAde in Greece φρουφρου και αρωματα γιατι..... ετσι μας αρεσει