Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Η Cyta Ελλάδος παρέχει πρώτη στην Ελλάδα, πολύ πριν από την αναμενόμενη μαζική διάθεση στην αγορά, υπηρεσίες VDSL οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες μέχρι και 50Mbps!

Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) από τη Cyta διευρύνονται σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps. Εξίσου αυξάνονται και οι ταχύτητες ανόδου (upload) έως 3 Mbps και 10 Mbps, αντίστοιχα.

Οι νέες επιλογές υπερ-υψηλών ταχυτήτων απευθύνονται σε οικιακούς Πελάτες, Επαγγελματίες ή και Μικρές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία VDSL2 είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο Internet.

Οι τιμές για τους οικιακούς Πελάτες διαμορφώνονται στα 37 ευρώ/μήνα για την υπηρεσία 2play 35Mbps (upload έως 3Mbps) και στα 45 ευρώ/μήνα για την υπηρεσία 2play 50Mbps (upload έως 10Mbps).

Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40 ευρώ/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48 ευρώ/μήνα. Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι νέες ταχύτητες VDSL προσφέρονται και στην υπηρεσία 1play, δηλαδή είναι διαθέσιμες και για Πελάτες που επιθυμούν μόνο χρήση Internet με τις τιμές για τους οικιακούς να διαμορφώνονται στα 34 ευρώ/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 42 ευρώ/μήνα για το 1play 50Mbps. Για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα οι τιμές διαμορφώνονται στα 37 ευρώ/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 45 ευρώ/μήνα για το 1play 50Mbps.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα 2play και 1play 35Mbps και 50Mbps είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων είναι η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Cyta συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες 2play (Internet & Σταθερή) μέσω της τεχνολογίας ADSL2+, ξεκινώντας από τα 16 ευρώ/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps.

Με τις νέες ταχύτητες οι επιλογές στα προϊόντα 2play της Cyta διευρύνονται σε 5 διαθέσιμες συνολικά (έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, 35Mbps και 50 Mbps) οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς Σταθερά Ελλάδος, Κινητά Ελλάδος, Σταθερά Διεθνών Προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα & Κύπρο) ώστε οι Πελάτες να δημιουργήσουν το προϊόν Internet & Σταθερής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους

http://www.cyta.gr

D_Satellite

Established Member
27 August 2011
253
Κορινθία

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι απο το 2007 μέχρι σήμερα με internet conn-x ote (2mb) , και μαζί με το τηλέφωνο πληρώνω περίπου 40 ευρώ τον μήνα. Η ταχύτητα είναι μικρή (2mb) και το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε συνέχεια λόγω των κινητών , και 40 ευρώ τον μήνα είναι πολλά και ήδη έπρεπε να είχα αλάξει πακέτο και εταιρεία.. Σκέφτομαι να βάλω '' HOL Double Play Lite '' (6mb + 200 λεπτά κλήσεις αστικά-υπεραστικά = 24.70 ευρω τον μήνα + 3 μήνες δώρο) ή να βάλω '' Wind Double Play S '' (24mb , χωρίς δωρεάν κλήσεις για τηλ. = 19.90 ευρω τον μήνα) και μία τελευταία προσφορά που είδα '' Wind Double Play M '' (24mb + απεριόριστες αστικές + υπεραστικές κλήσεις = 23.80 ευρω τον μήνα)
Με λίγα λόγια ψάχνω ένα φθηνό αλλα αξιόλογο απο πλευράς εταιρείας πακέτο χωρίς να έχω προβλήματα στην σύνδεση η στην ταχύτητα του ίντερνετ.. Συμφέρει να βάλω 24mb σύνδεση η μήπως με 6mb είμαι μια χαρά.. Ποιο πολύ σκέφτομαι για τα 6mb της HOL..
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.. η HOL μετα απο 12 μήνες και το τέλος της σύνδεσης ζητάει πίσω το modem. Γίνετε το ίδιο και με την Wind ? Ευχαριστώ πολύ !!!

netblues

AVClub Enthusiast
6 May 2009
987

Το αν εισαι μια χαρα με 6 το ξερεις μονο εσυ... Και αναλογα με το που εισαι... μπορει να πιανεις κατω απο 6 ουτως η αλλως.
Αμα δεν μιλας στο τηλεφωνο, παρε κατι που το τηλεφωνο χρεωνεται οταν και εφοσον. Και θυμισου.. οποτε λειπεις διακοπες, ο μηνας στα "απεριοριστα" χρεωνεται κανονικα.

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι απο το 2007 μέχρι σήμερα με internet conn-x ote (2mb) , και μαζί με το τηλέφωνο πληρώνω περίπου 40 ευρώ τον μήνα. Η ταχύτητα είναι μικρή (2mb) και το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε συνέχεια λόγω των κινητών , και 40 ευρώ τον μήνα είναι πολλά και ήδη έπρεπε να είχα αλάξει πακέτο και εταιρεία.. Σκέφτομαι να βάλω '' HOL Double Play Lite '' (6mb + 200 λεπτά κλήσεις αστικά-υπεραστικά = 24.70 ευρω τον μήνα + 3 μήνες δώρο) ή να βάλω '' Wind Double Play S '' (24mb , χωρίς δωρεάν κλήσεις για τηλ. = 19.90 ευρω τον μήνα) και μία τελευταία προσφορά που είδα '' Wind Double Play M '' (24mb + απεριόριστες αστικές + υπεραστικές κλήσεις = 23.80 ευρω τον μήνα)
Με λίγα λόγια ψάχνω ένα φθηνό αλλα αξιόλογο απο πλευράς εταιρείας πακέτο χωρίς να έχω προβλήματα στην σύνδεση η στην ταχύτητα του ίντερνετ.. Συμφέρει να βάλω 24mb σύνδεση η μήπως με 6mb είμαι μια χαρά.. Ποιο πολύ σκέφτομαι για τα 6mb της HOL..
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.. η HOL μετα απο 12 μήνες και το τέλος της σύνδεσης ζητάει πίσω το modem. Γίνετε το ίδιο και με την Wind ? Ευχαριστώ πολύ !!!

Αυτή την στιγμή τρέχει Wind Double Play Small 24άρα στα 15,50 ευρώ ο μήνας (Για 12 μήνες η προσφορά αυτή). Αστικές υπεραστικές σύμφωνα με την χρονοχρέωση του ΟΤΕ. Αλλά απο την στιγμή που παίρνεις τόσο φτηνό ίντερνετ αξίζει για μένα να βάλεις και την υπηρεσία των 120' αστικά-υπεραστικά με 2 ευρώ επιπρόσθετα. Δηλαδή με 17,5 ευρώ θα έχεις απεριόριστο ίντερνετ 24άρη και 120' λεπτά αστικά υπεραστικά απο το τηλέφωνο. Θέλεις και ώρα με κινητά? Με 4 ευρώ σου δίνει 45' με κινητά.

Edit

Εννοείται ότι θα το κάνεις επισκεπτόμενος κατάστημα wind και όχι τηλεφωνικά..

D_Satellite

Established Member
27 August 2011
253
Κορινθία

Καλησπέρα και πάλι ! Φίλε netblues είμαι περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά απο τον οτέ , αλλά η ταχύτητα δουλεύει κανονικά στα 2mb περίπου..Σίγουρα σκέφτομαι για ένα καλύτερο πακέτο με καλύτερες ταχύτητες και όσο ποιο οικονομικά γίνετε.. Φίλε Terl αυτο το πακέτο είναι αρκετά καλό !! Thank you !! :) Πριν 1 ώρα είμουν σττην σελίδα της Wind και δεν είχα προσέξει την προσφορά στα 15.17 για έναν χρόνο !! έχεις δίκιο συμφέρει και η πρόσθετη επιλογή +2 ευρώ τον μήνα για 120 λεπτά σε τηλέφωνα .. Στη σελίδα της Wind εκεί που λέει την τιμή του πακέτου στα 15.17 ευρώ λέει ''online offer'' δηλαδή να κάνω την αίτηση εδω απο το σπίτι ? ή να περάσω μια απο το κατάστημα καλύτερα για ποιο σιγουριά..

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος

Καλησπέρα και πάλι ! Φίλε netblues είμαι περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά απο τον οτέ , αλλά η ταχύτητα δουλεύει κανονικά στα 2mb περίπου..Σίγουρα σκέφτομαι για ένα καλύτερο πακέτο με καλύτερες ταχύτητες και όσο ποιο οικονομικά γίνετε.. Φίλε Terl αυτο το πακέτο είναι αρκετά καλό !! Thank you !! :) Πριν 1 ώρα είμουν σττην σελίδα της Wind και δεν είχα προσέξει την προσφορά στα 15.17 για έναν χρόνο !! έχεις δίκιο συμφέρει και η πρόσθετη επιλογή +2 ευρώ τον μήνα για 120 λεπτά σε τηλέφωνα .. Στη σελίδα της Wind εκεί που λέει την τιμή του πακέτου στα 15.17 ευρώ λέει ''online offer'' δηλαδή να κάνω την αίτηση εδω απο το σπίτι ? ή να περάσω μια απο το κατάστημα καλύτερα για ποιο σιγουριά..

Νομίζω ότι η διαπροσωπική επαφή είναι πολύ καλύτερη απο την ανωνυμία του τηλεφώνου. Αποφευγεις πολλές στραβές, πίστεψέ με.

D_Satellite

Established Member
27 August 2011
253
Κορινθία

Έχεις δίκιο φίλε Terl ! Θα περάσω απο το κατάστημα της Wind μέσα στην βδομάδα και θα ρωτήσω για το συγκεκριμένο πακέτο.. Απ'οτι βλέπω αυτή η προσφορά της Wind στα 24mb , ίσως να είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει αυτή τη στιγμή ! Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου !!

D_Satellite

Established Member
27 August 2011
253
Κορινθία

Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ! Είμαι στον Οτέ απο το 2007 με σύνδεση conn-x 2mb αορίστου χρόνου και δεν έχω αλάξει ποτέ μου κάποιο πακέτο και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω στον Οτε κάποιο πρόστιμο επιδής θα αλάξω εταιρεία .. 'Οταν με το καλό αλάξω εταιρεία και βάλω το πρόγραμμα της Wind (Double play S - internet-τηλεφωνο) εκτός απο την Wind θα πληρώνω και στον οτε κάποιο πάγιο λόγο της γραμμής τηλεφώνου ? ή οριστικά τέλος με τον οτε.. ?

netblues

AVClub Enthusiast
6 May 2009
987

Αναρωτιεμαι... Οταν λεει online offer, πως προτεινετε να παει κανεις σε καταστημα?
Τα online offers δεν ισχυουν σε καταστηματα...
Και οταν λεμε online offer ΔΕΝ εννοουμε να τους παρουμε τηλεφωνο...

Ο πρακτικοτερος τροπος ειναι ο online.. Ολα τα αλλα εχουν αυξημενα περιθωρια λαθους.
Τωρα βεβαια οτι κατα καιρους διαφορoi online τροποι καταληγουν σε παταγωδη αποτυχια γιατι απο πισω δεν υπαρχει παρα ενα συστημα που στελνει mail δεν ακυρωνει το οτι εξ ορισμου ειναι το καλυτερο για τετοιες δουλειες.

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758

Εγώ έχω κάνει σύνδεση WIND Double Play S μέσω online offer. Μόνο που τότε που την είχα κάνει εγώ είχε 19,90. Πήγα πρώτα σε κατάστημα για να την κάνω από εκεί, αλλά μου είπαν να την κάνω online. Έχουν διαφορετικό λέει σύστημα πωλήσεων τα καταστήματα από τις online προσφορές. Η τιμή της προσφοράς μόνο online προσφερόταν. Ακόμα και το συμβόλαιο μέσω email μου το στείλανε και ήθελαν να το στείλω πίσω ηλεκτρονικά αφού το υπογράψω. Σκανάρισμα και το στέλνω email ή μέσω fax. Όχι δηλαδή να το παραδώσω σε κάποιο κατάστημα WIND.

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος

Ξαναλέω γιατί αυτό που είπα -μάλλον- δεν έγινε κατανοητό.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ είναι διαθέσιμη ΚΑΙ στα καταστήματα.

Last edited:

sokos

AVClub Addicted Member
19 January 2007
2,316

Εγώ πάντως την έκανα σήμερα την αίτηση..
Εχω Double play HOL Lite γυρω στο 25άρι το μήνα πάει και μου δίνει μόνο 6Mbit.
Επειδή δεν παίρνω σχεδόν καθολου τηλέφωνα απο το σταθερό, θα έχω και γρήγορότερο internet (μεχρι 8-9 πάει λόγω αποστασης απο DSLAM) και θα γλυτώνων 100ε το χρόνο.
Not bad at all Wind !

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388

Αυτή την στιγμή τρέχει Wind Double Play Small 24άρα στα 15,50 ευρώ ο μήνας (Για 12 μήνες η προσφορά αυτή). Αστικές υπεραστικές σύμφωνα με την χρονοχρέωση του ΟΤΕ. Αλλά απο την στιγμή που παίρνεις τόσο φτηνό ίντερνετ αξίζει για μένα να βάλεις και την υπηρεσία των 120' αστικά-υπεραστικά με 2 ευρώ επιπρόσθετα. Δηλαδή με 17,5 ευρώ θα έχεις απεριόριστο ίντερνετ 24άρη και 120' λεπτά αστικά υπεραστικά απο το τηλέφωνο. Θέλεις και ώρα με κινητά? Με 4 ευρώ σου δίνει 45' με κινητά.

Edit

Εννοείται ότι θα το κάνεις επισκεπτόμενος κατάστημα wind και όχι τηλεφωνικά..

Aυριο θα πάω σε κατάστημα για αυτή τη προσφορά.
Ο λόγος είναι πως τα 2μβ ιντερνετ του οτέ που έχω τώρα,είναι πολύ λιγότερα στη πραγματικότητα + οτι χρειάζεται επανεκινηση το ρουτερ γιατι κόβεται η σύνδεση συνέχεια.
Η προσφορά αυτή έχει και ρούτερ?

Ο λογαριασμός μου στον οτέ έρχεται στα 75 Ε περίπου το 2μηνο οπότε είναι καλά.
Μετά απο τους 12 μήνες βλέπουμε..

edit: γνωρίζει κανείς τι χαρτιά χρειάζεται για τη διακοπή από τον ΟΤΕ,
ή ένα τηλέφωνο για επικοινωνία?

Last edited:

arvageo

AVClub Enthusiast
9 September 2007
1,262
Βάρη Σύρου
Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Τη διαδικασία την αναλαμβάνει ο νέος σου πάροχος, εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
small-logo.png

Last edited:

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758

Ξαναλέω γιατί αυτό που είπα -μάλλον- δεν έγινε κατανοητό.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ είναι διαθέσιμη ΚΑΙ στα καταστήματα.
Αν πρόσεξες στην σελίδα της WIND στην προσφορά έχει 2 τιμές. Η μία είναι 19,90 τον μήνα και είναι η τιμή που θα πάρεις αν πας στο κατάστημα. Θα κάνεις κανονικό συμβόλαιο αλλά όχι με 15,17. Η τιμή 15,17 είναι online offer. Και επειδή έχω κάνει πριν 6 μήνες περίπου την διαδικασία, ξαναλέω και εγώ οτι είχα πάει στο κατάστημα και μου είχαν πει οτι οι online προσφορές με τις ειδικές τιμές ισχύουν μόνο αν κάνεις την αίτηση online. Όλη η διαδικασία μάλιστα έγινε online γιατί λέει είναι διαφορετικό δίκτυο πωλήσεων από τις κανονικό δίκτυο των καταστημάτων. Αν δεν ισχύει όλο αυτό σημαίνει οτι στο κατάστημα της WIND που είχα πάει εγώ είχαν κάνει λάθος και μου έλεγαν βλακείες.

Last edited:

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388

Στη περιοχή μου δε γίνεται,δεν έχει ιδιόκτητο ακόμη η wind !
Almiros city :Banane0:

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος

Αν πρόσεξες στην σελίδα της WIND στην προσφορά έχει 2 τιμές. Η μία είναι 19,90 τον μήνα και είναι η τιμή που θα πάρεις αν πας στο κατάστημα. Θα κάνεις κανονικό συμβόλαιο αλλά όχι με 15,17. Η τιμή 15,17 είναι online offer. Και επειδή έχω κάνει πριν 6 μήνες περίπου την διαδικασία, ξαναλέω και εγώ οτι είχα πάει στο κατάστημα και μου είχαν πει οτι οι online προσφορές με τις ειδικές τιμές ισχύουν μόνο αν κάνεις την αίτηση online. Όλη η διαδικασία μάλιστα έγινε online γιατί λέει είναι διαφορετικό δίκτυο πωλήσεων από τις κανονικό δίκτυο των καταστημάτων. Αν δεν ισχύει όλο αυτό σημαίνει οτι στο κατάστημα της WIND που είχα πάει εγώ είχαν κάνει λάθος και μου έλεγαν βλακείες.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να πω περισσότερα πράγματα για μένα αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.

Να το θέσω και διαφορετικά λοιπόν, στο κατάστημα που εργάζομαι το δίνω κανονικότατα το πακέτο εδώ και 3 μήνες περίπου. Τι άλλο να σου πω..

Πάντως αν ισχυει αυτό που λες τότε όντως επειδή η προσφορά αυτή τρέχει εδώ και κάνα 3μηνο όπως ανέφερα και παραπάνω, "παίζει" τον καιρό που πήγες να μην υπήρχε ακόμα μέσω καταστημάτων, και όντως τα παιδιά εκεί να είχαν δίκιο.

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να πω περισσότερα πράγματα για μένα αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.

Να το θέσω και διαφορετικά λοιπόν, στο κατάστημα που εργάζομαι το δίνω κανονικότατα το πακέτο εδώ και 3 μήνες περίπου. Τι άλλο να σου πω..

Πάντως αν ισχυει αυτό που λες τότε όντως επειδή η προσφορά αυτή τρέχει εδώ και κάνα 3μηνο όπως ανέφερα και παραπάνω, "παίζει" τον καιρό που πήγες να μην υπήρχε ακόμα μέσω καταστημάτων, και όντως τα παιδιά εκεί να είχαν δίκιο.
Δεν αμφιβάλω. Από την αρχή κατάλαβα από την ένταση που το υποστήριζες ότι το ξέρεις από πρώτο χέρι. Από την αρχή υπέθεσα ότι δουλεύεις σε κατάστημα που το κάνει αυτό. Αλλά και εγώ εννοώ ότι δεν γίνεται παντού αυτό. Όταν είχα κάνει εγώ την αίτηση η κανονική τιμή ήταν 23,67 ευρώ. Υπήρχε πάλι μία προσφορά για online offer 19,90 ευρώ. Αλλά δεν με άφησαν να κάνω την αίτηση στο κατάστημα αν ήθελα την μικρότερη τιμή. Και δεν είναι και περίεργο δηλαδή. Γιαυτό υπάρχει και η κανονική τιμή δίπλα που τώρα είναι 19,90 ευρώ και σε εμένα ήταν τότε 23,67. Και δεν είναι το μόνο είδος καταστημάτων που το είδα αυτό. Στον Κωτσόβολο πχ που ήθελα πριν λίγο καιρό να πάρω κάτι τους ζήτησα ένα είδος που υπήρχε στο site αλλά δεν υπήρχε στο κατάστημα. Μου είπαν ότι αφού υπήρχε στο site μπορούσα να κάνω παραγγελία. Όταν τους ζήτησα να κάνουμε επιτόπου παραγγελία μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να την κάνουν μέσα από το κατάστημα, αλλά έπρεπε να την κάνω μόνος μου. Από ότι έχω καταλάβει προσπαθούν να σπρώξουν τον κόσμο στο ηλεκτρονικό εμπόριο για να περιορίσουν στο μέλλον το δίκτυο φυσικών καταστημάτων. Το Electroworld ας πούμε παλιά είχε αρκετά καταστήματα, αλλά εδώ και καναδύο χρόνια έχει γίνει μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα. Πριν δέκα μέρες ήθελα να πάρω κάτι και πήρα τηλέφωνο να το παραγγείλω, αλλά μου είπαν οτι το συγκεκριμένο είδος μόνο με ηλεκτρονική παραγγελία. Θέλουν φαίνεται να δείχνουν κίνηση στις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Εμένα μου αρέσει να ψωνίζω σε φυσικό κατάστημα να περιεργάζομαι το προιόν, να μιλάω με υπαλλήλους ,άσε που δεν μου αρέσουν οι συναλλαγές με κάρτα στο internet. Αλλά τα καταστήματα έχουν άλλη γνώμη. Μου αρέσει αν εσείς έχετε μία ελαστικότητα και το κάνετε στο κατάστημα, αλλά δεν είναι σίγουρο οτι γίνεται παντού. Και η επιμονή μου ήταν ώστε οι φίλοι να προσέξουν ώστε αν πάνε σε κατάστημα να μην την πατήσουν και τους δώσουν την κανονική τιμή χωρίς την προσφορά. Διευκρινήστε πλήρως ποιά τιμή θα ισχύει.

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,758

Στη περιοχή μου δε γίνεται,δεν έχει ιδιόκτητο ακόμη η wind !
Almiros city :Banane0:
Δεν πειράζει. Χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ.