Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Ναι, πληρώνουμε και πολλούς φόρους. Δεν ξέρω αν είναι 40% της χρέωσης, όπως λέει το άρθρο, αλλά πληρώνουμε φόρο, ειδικό τέλος, και ΦΠΑ πάνω σε αυτά! Αλλά και πάλι, και εκτός φόρων, πάλι είναι πάνω από τον μέσο όρο.

Re: Απάντηση: Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Υποθέτω ότι σου δίνουν vdsl από KV, οπότε, εκτός της CYTA (που δεν είμαι βέβαιος), οι υπόλοιποι δίνουν από την ίδια καμπίνα.
Καταλήγεις, οπωσδήποτε στη Nova, αν και πιστεύω ότι και η Wind παίζει κάπου εκεί γύρω, αλλά η πρώτη δίνει απεριόριστα στα κινητά.

Τη NOVA την εμπιστευόμαστε όμως, ειδικά για 24μηνη σύμβαση, από τη στιγμή που πάει για εξαγορά/κλείσιμο; Μην δεσεμυτώ για τόσο καιρό και στην πορεία ξεκινήσει να είναι ασταθής η λειτουργία της

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Τη NOVA την εμπιστευόμαστε όμως, ειδικά για 24μηνη σύμβαση, από τη στιγμή που πάει για εξαγορά/κλείσιμο; Μην δεσεμυτώ για τόσο καιρό και στην πορεία ξεκινήσει να είναι ασταθής η λειτουργία της

Δεν είμαι μέτοχος αλλά συνδρομητής της Nova και από τότε που θυμάμαι το Filmnet, όλο για εξαγορές διάβαζα.
Αλλά και εξαγορά να γίνει, κάποτε ποιος λογικός σου λέει ότι αυτός που θα πληρώσει τα ωραία λεφτά του το κάνει για να την κλείσει;

Re: Απάντηση: Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Παλιά συζήτηση, αλλά στις εξαγορές συνήθως απλά ο νέος πάροχος εξυπηρετεί τη σύμβαση που έχεις υπογράψει με τον παλιό. Οπότε δε βλέπω λόγο ανησυχίας.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το 6933827154 και μου πρότειναν διετή ανανέωση του συμβολαίου μου στη Wind με 21 € το μήνα (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και φόρος Σταθερής Τηλεφωνίας 5%) που περιλαμβάνει απεριόριστα αστικα-υπεραστικά, 300 λεπτά προς κινητά, 1.500 προς Wind & Q, 24Mbps ίντερνετ. Μου πρότειναν επίσης και το Full Pack της Nova με 9,90 € το μήνα. Πριν πλήρωνα 20,60 € το μήνα. Δέχτηκα μόνο την ανανέωση του σταθερού χωρίς τη Nova αφού δεν βλέπω πολύ τηλεόραση.

Αυτην την εποχη η πιο συμφερουσα double play μοιαζει να ειναι αυτη της Nova μετα της Vodafone και πιο ακριβη παντα της Cosmote.

Wind δεν κοιταζω ποτε παραδοσιακα.

Αυτη της Nova βεβαια εχει ενα σκασμο χρεωσεις τελικα για vdsl ....χρεωση το ενα χρεωση το αλλο χρεωση εκεινο..... αλλα στα δυο χρονια ειναι λιγο φτηνοτερη της Vodafone.

Απλα την φοβαμαι την Νοva με το καθεστως πωλησης που γυριζει...και κατα ποσο θα ανταποκριθουν σε προβληματα. Μιλαμε οτι εχω στειλει 2 μερες τα στοιχεια μου για να με παρουν για νεα συνδεση και δεν επαιρναν με τιποτα αναγκαστηκα να παρω εγω. Οι vodafonadeς δεν προλαβα να γραψω το τηλεφωνο μου στην σελιδα τους και χτυπησε αμεσως ....

Εχει κανεις αποψη ? για 2play vdsl 50αρα κοιταζω.

Δεν μενω κοντα στο δικτυο της inalan.....

Έχω τώρα Vodafone 24αρα αλλά πολλές φορές δεν έχω καλές ταχύτητες, για την ακρίβεια έχω πολύ χαμηλές...
Κοιτάζω για vdsl.
Είμαι ανάμεσα σε Wind 50αρα και COSMOTE 30αρα. Έχουν 35 και 32 ευρώ αντίστοιχα.
Λέω να πάω σε Wind, τι λέτε;
Δίνει και 300 λεπτά προς κινητά...
Από την COSMOTE έχω άσχημη εμπειρία μέχρι πριν 2 χρόνια και θα προτιμούσα να μην πάω.
Υπάρχει λόγος να φοβηθώ την Wind?

Τραγικες τακτικες ακολουθουν οι παροχοι που λειτουργουν μονο με εκβιασμους γραφοντας στα @@ τους τους παλιους πελατες
Ειχα nova 24αρι για 10 χρονια με αθλητικα και σε χαμηλοτερη τιμη εδιναν σε αλλους φουλ πακετο
Μου εριξαν την ταχυτητα κατα πολυ και πηγα wind 50αρι με 33ε
Σε φιλο μου που εκανε αιτηση να φυγει του το εδωσαν με 19ε!
Το ιδιο θα κανω τωρα κι εγω που ληγει το συμβολαιο μου

Απλά πλέον αν κάνεις αίτηση γίνεται η φορητότητα χωρίς να προλάβουν για αντιπροσφορά.

Οπότε μόνο να τους το ανακοινώσεις μπας και τσιμπήσουν.

Eννοειτε πριν περασει το 15μερο και γινει πραγματικα η αιτηση απο τον νεο παροχο στον παλιο για φορητοτητα ?

Αυτο γινεται και αν κανεις αιτηση σε καταστημα νομιζω.

Αλλα κανουν πια αντιπροσφορες ? η cosmote δηλαδη μπαινει σε αυτο το τριπακι ?

Ναι τώρα πριν τις 15 μέρες δεν φεύγει η αίτηση και άρα ο παλιός δεν το μαθαίνει για αντιπροσφορά.

Στις 15 φεύγει και υλοποιείται άμεσα χωρίς "δυνατότητα" αντπροσφορας και ακύρωσης (υπαναχώρηση).

Άρα μόνο αν τους πάρεις και τους πεις "κάντε καλύτερη τιμή γιατι θα φύγω", χωρίς να δουν την πραγματική αίτηση.

Επίσης "tip & trick" για cosmote.

Αν το συμβολαιο λύγει θα σε πάνε στο τρέχον ή σε νέο πιθανός ακριβότερο ή αλλαγμένο.

Αν τους πεις (11888) θέλω ακριβώς το ίδιο απλά με νέα 24μηνη δεσμευση με τις ίδιες παροχές, σου λένε ότι δεν γίνεται ... αυτό το πακέτο έχει καταργηθεί.....

Πας σε κατάστημα και γίνεται (πριν λίγο καιρό το έκανε γνωστός μου μετά από "σποντα" του support στις αλλεπάλληλες επικοινωνίες).

Καλημερα και καλη χρονια και απο μενα

Ληγει το συμβολαιο μου με την Vodafone αλλα λογω του οτι η συνδεση "Εως 24" που ειχα δεν ηταν καλη/αρκετη/... εχω αποφασισει να παω σε Wind η Cosmote
Πιο ελκυστικο πακετο ειναι η 50αρα της Wind στα 32 .
Επίσης υπαρχει στα ιδια περιπου χρηματα η 30αρα της Cosmote. Το μονο προβλημα εδω ειναι η θεληση μου να μην παω στον ΟΤΕ εκτος αν πρεπει.
Μου εκαναν στραβες οσο ημουν σε αυτους και δεν θα ηθελα να ξαναγυρισω προς το παρον
Η ερωτηση ειναι αν ειναι ΟΚ η Wind (δεν ειχα ποτε επαφες μαζι τους) η αν εχετε αντιμετωπισει προβληματα (συνδεσης, συμπεριφορας κτλ)

Για την Wind θα ακούσεις ισχυρά αντιφατικές απόψεις..
Υπάρχουν συνδρομητές που είναι ευχαριστημένοι από αυτήν έχοντας εξαιρετικά ανταγωνιστικά πακέτα (έχω τέσσερις από δαύτους στο άμεσο συγγενικό μου περιβάλλον) και άλλοι που δεν θέλουν να ακούν ούτε το όνομά της.

Αντικειμενικά είναι ένα value for money δίκτυο με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα τελευταίο 2-3 χρόνια έχει επενδύσει σε υποδομές τόσο σε σταθερή όσο και σε κινητή (και συνεχίζει να επενδύει) αλλά προφανώς δεν θα κλείσει το gap με τον leader της αγοράς.

H Cosmote ειναι καλύτερη σε performance, υποδομές, διασύνδεση με εξωτερικό κλπ ζητώντας βέβαια το ανάλογο premium στην τιμή κτήσης της υπηρεσίας

Σε ADSL δεν θα πήγαινα σε Wind αλλά εαν σου δίνουν VDSL 50άρι από καμπίνα δεν νομίζω οτι θα έχεις θέματα.

Εγώ έχω wind σύνδεση ADSL εδώ και 6 χρόνια. Δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ταχύτητα εδώ και 6 χρόνια σταθερή στα 12 Mbps. Σε κάθε ανανέωση που κάνω ζητάω και μου στέλνουν σε email τη προσφορά τους ώστε να είμαι καλυμένος σε περίπτωση που δω άλλη χρέωση στο λογαριασμό μου πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Αν έχεις κινητό με 800άρα μπάντα δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Εχει βελτιώσει θεαματικά την 4G κάλυψη της τα τελευταία 2 χρόνια και συνεχίζει.
Φυσικά είναι αρκετά πίσω από Cosmote τόσο σε κάλυψη όσο και σε ταχύτητες (όπως και η Vodafone εξάλλου).