Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

..και απ`οτι διαβαζω,ουσιαστικα θα πρεπει να αναβαθιστει ολη η ethernet αλυσιδα για να δωσει τα μεγιστα απολεσματα.
στην δικη μου περιπτωση,θα πρεπει να αλλαχτουν θυρες απο 1gbps σε 2.5gpbs, 4-5 συσκευες.
καρτες δικτυου στα 2 pc,ενα switch που δινει δικτυο σε 6 συσκευες και φυσικα το power line που δινει επιγειο ιντερνετ στο δωματιο των παιδιων.
πολυ-εξοδη μανουρα-προς το παρον,μια χαρα εινα η 300αρα-το βλεπουμε στην πορεια.
thx

..και απ`οτι διαβαζω,ουσιαστικα θα πρεπει να αναβαθιστει ολη η ethernet αλυσιδα για να δωσει τα μεγιστα απολεσματα.
στην δικη μου περιπτωση,θα πρεπει να αλλαχτουν θυρες απο 1gbps σε 2.5gpbs, 4-5 συσκευες.
καρτες δικτυου στα 2 pc,ενα switch που δινει δικτυο σε 6 συσκευες και φυσικα το power line που δινει επιγειο ιντερνετ στο δωματιο των παιδιων.
πολυ-εξοδη μανουρα-προς το παρον,μια χαρα εινα η 300αρα-το βλεπουμε στην πορεια.
thx
Ναι αλλά, άλλο 300 και άλλο 950.
Κι εγώ δεν εχω αλλαξει όλη την αλυσίδα για 50 Mbit κερδος.

Ναι αλλά, άλλο 300 και άλλο 950.
Κι εγώ δεν εχω αλλαξει όλη την αλυσίδα για 50 Mbit κερδος.
οντως μεγαλη η διαφορα της ταχυτητας που κερδιζεις με αυτην που χανεις απο την χιλιαρα και η διαφορα με την προσφορα τιμης ειναι περιπου 2 ευρω παραπανω τον μηνα.
απο την αλλη σκεφτομαι οτι με την 300αρα,για τα σημερινα δεδομενα,ειμαι υπερ-καλλυμενος.
ακομα και ολη η οικογενεια να χρησιμοποιει συγχρονως το ιντερνετ(youtube,netflix,σερφαρισμα,gaming..)δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
το σκεφτομαι...

Μια χαρα εισαι με τα 300. Για 2 ευρω ομως εγω θα την έκανα την κίνηση λόγω του upload

thx

Γιατί να αλλαχτεί η αλυσίδα? 1gbit είναι όχι παραπάνω, μια χαρά είσαι με αυτά που έχεις. Αν μη τι άλλο, τόσες συσκευές θα παίρνουν, ποτέ δεν θα έχεις 1gb πραγματικό σε μια συσκευή μόνο. Για 2 ευρώ το μήνα, δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Το παίρνεις χθες.