Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Μόλις έκανα την 24άρα του ΟΤΕ.

Ούτε μια εργάσιμη εβδομάδα για να μου συνδέσουν το τηλέφωνο.

Η σύνδεση του τηλεφώνου έγινε Παρασκευή και Δευτέρα πρωί πήγα σε κατάστημα ΟΤΕ για κάτι υπογραφές και πήρα και κωδικούς Internet και το ασύρματο router.

Σταθερά στα 11mbps download και 0.85 upload έχω. Μέγιστο που έχω μετρήσει είναι στα 12.8. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώθηκα ότι πάνω από τα 14 δεν θα δω! :award:

τόσοι χιλιάδες εργαζόμενοι και χρειάζονται 15-20-30 μέρες το λιγότερο για να συνδέσουν έναν βρόγχο?! 2 καλωδιάκια ειναι ...από ένα κατανεμητή στον άλλο...

Για τις αργοπορίες στη σύνδεση βρόγχων των εναλλακτικών, κάποιες φορές φταίει ο ΟΤΕ και κάποιες φορές φταίει ο εναλλακτικός. Δεν φταίει πάντα ο ΟΤΕ, όπως δε φταίει πάντα ο εναλλακτικός.

Κατερίνη, εδώ και ένα χρόνο και κάτι ψιλά Forthnet double play, 25 ευρώ το μήνα, απεριόριστο internet, χρεώνομαι τις κλήσεις (καλές χρεώσεις, συνήθως έχω γύρω στα 5 ευρώ το μήνα κλήσεις). Ταχύτητα 16mbit down/ 1mbit up, πιάνω σταθερά 1,8mb το δευτερόλεπτο (direct download), χωρίς αποσυνδέσεις και γενικότερα χωρίς προβλήματα.

Για τις αργοπορίες στη σύνδεση βρόγχων των εναλλακτικών, κάποιες φορές φταίει ο ΟΤΕ και κάποιες φορές φταίει ο εναλλακτικός. Δεν φταίει πάντα ο ΟΤΕ, όπως δε φταίει πάντα ο εναλλακτικός.

πίστεψέ με, τα ξέρω πολύ καλα :laugh:

σαφώς και φταίνει -ενίοτε- και οι δύο, αλλά μιλάω για τον χρόνο παραμονής στον ΟΤΕ. Για να μην είμαι άδικος, τελευταία εχει βελτιωθεί αρκετά, όπως και αυτός των εναλλακτικών.

Σε σπάνιες περιπτώσεις πρέπει να περιμένεις πάνω από 10 εργάσιμες να πάρεις ενεργό βρόγχο και πολλές φορές μία εβδομάδα.

HellasOnLine καμποσα χρονια.

Προσφατα εκανα αλλαγη στο DP GR διοτι δε χρειαζομαι κλησεις προς κινητα και διεθνεις.

Τελικη τιμη: 33,44€

Line Uptime: 71:06:38:00
Line Rate: 21479 Kbps|880 Kbps
Noise Margin: 2.5 dB|8.5 dB
Line Attenuation: 6.0 dB|1.9 dB

Αποδοση/τιμη -> 95% :worshippy:

2.5snr?? το έχεις πειράξει?

Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Από τον Ιανουάριο του 2007 έχω VIVODI και θα συνεχίσω όσο πάει.
Είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω κανένα πρόβλημα αποσυνδέσεων.
Η ταχύτητα με το router της VIVODI είναι στο 8down/0.5up
Με άλλο ρούτερ πάω και στα 9 αλλά δεν υποστηρίζει τηλεφωνία.

Δίνω 19.90 τον μήνα για ίντερνετ έως 24.
Απεριόριστο τηλέφωνο, απεριόριστο ίντερνετ, 2 τηλεφωνικές γραμμές (το παλιό μου του ΟΤΕ + 211xxxxxxxx της VIVODI).
Τηλέφωνο δωρεάν σε όλη την Ευρώπη, Βαλκάνια, κάποια σε αμερική, κλπ...
Το μόνο που δεν μου δίνει δωρεάν είναι κινητά.
Αν δεν πάρω κανένα κινητό είμαι στα 19.90 αλλιώς ανάλογα με την χρήση, είμαι πάνω-κάτω στα 30 ευρώ.

829596459.png

Εχω Hol Double Play ,μεταφορα απο 4net σε HOL χωρις καν να το καταλαβω.Αφου η HOL παιζει χωρις κωδικους το ανακαλυψα εφοσον ειχα συνδεθει 1 μερα.

Συγχρονιζα 19200 αλλα τωρα εχω πεσει στα 18200 ,μικρο το κακο.Με 4net ημουν καπου στα 16.

Ταχυτητες download ιδιες με 4νετ (καπου στα 1.6-1.7 mbytes/sec) και καλυτερα pings .

Το μονο <<προβλημα>> που εχω βρει ειναι οτι αργει το ανοιγμα σελιδων.

Τιμη 39.90 ,2 μηνες δωρο+stick vodafone,πληρωνεις ομως τελη ενεργοποιησης καπου 35 ευρω

Πρωτα οπως ολοι ,δυστηχως,οτε μετα 1,5 χρονο forthnet και τωρα 1,5 χρονο περιπου παλι tellas στους δυο τελευταιους ακριβως τα ιδια 19,7mb down kai 1mb upload apo 1,7 εως 2,4mb download σε αρχεια ολα τελεια .

Ναι, εχει φτασει και 22,800Kbps με SNR=1,2db :Banane0:

ωχχχ...και είσαι stable?

έχω φτάσει και εγώ 21κάτι με snr 1 αλλά δεν μπορώ να πώ οτι ήταν και πολύ σταθερή.. έπεφτε 1-2 φορές την ημέρα, οπότε γύρισα στο σταθερό 6 !

Εχω Hol Double Play ,μεταφορα απο 4net σε HOL χωρις καν να το καταλαβω.Αφου η HOL παιζει χωρις κωδικους το ανακαλυψα εφοσον ειχα συνδεθει 1 μερα.

Συγχρονιζα 19200 αλλα τωρα εχω πεσει στα 18200 ,μικρο το κακο.Με 4net ημουν καπου στα 16.

Ταχυτητες download ιδιες με 4νετ (καπου στα 1.6-1.7 mbytes/sec) και καλυτερα pings .

Το μονο <<προβλημα>> που εχω βρει ειναι οτι αργει το ανοιγμα σελιδων.

Τιμη 39.90 ,2 μηνες δωρο+stick vodafone,πληρωνεις ομως τελη ενεργοποιησης καπου 35 ευρω

για 18200 λίγο είναι τα 1.6-1.7, θα έπρεπε να είσαι πάνω απο 2.

(1.6 και κάτι πιάνω σταθερά με κλείδωμα γραμμής στα 14.500)

(καλα οχι πως δεν ειναι καλα! :laugh: κουβέντα να γίνεται)

ωχχχ...και είσαι stable?

έχω φτάσει και εγώ 21κάτι με snr 1 αλλά δεν μπορώ να πώ οτι ήταν και πολύ σταθερή.. έπεφτε 1-2 φορές την ημέρα, οπότε γύρισα στο σταθερό 6 !

72 μερες και συνεχιζει ... :award:

πσσσσ καλο! ;) κρύσταλλο η γραμμη

Επειδη σκέφτομαι φύγω από tellas θα ήθελα εντυπώσεις από forthnet και hol στην περιοχή του Κερατσινίου
Ευχαριστώ

στο μαυρο προβατο που μενει ενα φιλαρακι με forthnet δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα και το router κλειδωνει στα 19

Πωωωω τι νουμερα ειναι αυτα βρε παιδια

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχω attenuation 15 (Που μεταφράζεται σε μέγιστη θεωρητική πάνω από 20Mbit) και συγχρονίζω στην Tellas στα 6.8-7.0 MBit. Σήμερα άνοιξα για τελευταία φορά βλάβη στην tellas αν δεν ανέβει η ταχύτητα τουλάχιστον πάνω από 12 (η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να πάει χαλαρά στα 15) κάνω αιτηση για forthnet (σκέφτομαι βάβαια και hol).

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Πωωωω τι νουμερα ειναι αυτα βρε παιδια
Όντως... τα παραπάνω νούμερα είναι πολύυυυ μεγάλα!
Τι να πούνε και τα παιδιά που έχουν 1-2 mbps. :BXVZCBXZ6:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχω attenuation 15 (Που μεταφράζεται σε μέγιστη θεωρητική πάνω από 20Mbit) και συγχρονίζω στην Tellas στα 6.8-7.0 MBit. Σήμερα άνοιξα για τελευταία φορά βλάβη στην tellas αν δεν ανέβει η ταχύτητα τουλάχιστον πάνω από 12 (η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να πάει χαλαρά στα 15) κάνω αιτηση για forthnet (σκέφτομαι βάβαια και hol).

με τι snr ?