Ποιον προβολέα?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Το link του Μανώλη είναι καθαρά για να μας δείξει πως είναι το rainbow σε αυτούς που τους ενοχλεί . Δεν σημαίνει ότι επειδή το βλέπουμε εδώ θα μας ενοχλεί κιόλας. Το δεύτερο δεν το βλέπεις γιατί είναι το πώς θα έπρεπε να είναι και πώς το βλέπει ο έχων πρόβλημα. . Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Re: Απάντηση: Ποιον προβολέα?

Το link του Μανώλη είναι καθαρά για να μας δείξει πως είναι το rainbow σε αυτούς που τους ενοχλεί . Δεν σημαίνει ότι επειδή το βλέπουμε εδώ θα μας ενοχλεί κιόλας. Το δεύτερο δεν το βλέπεις γιατί είναι το πώς θα έπρεπε να είναι και πώς το βλέπει ο έχων πρόβλημα. . Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Κατανοηκότατος και σε ευχαριστώ Κώστα..
Είπα μήπως δεν έβλεπα κάτι εγώ... -bye-

Μόλις μέτρησα την απόσταση θέασης και είναι τα 4 μέτρα.Τον προβολέα δεν ξέρω που να τον τοποθετήσω.Θέλω να έχω 100''.

Επίσης όσο αφορά το rainbow - να σημειώσω ότι όταν όντως κουνάς τα μάτια σου έτσι όπως στην εικονα , τοτε φένεται πιο πολύ κατα την γνώμη μου...

Re: Απάντηση: Ποιον προβολέα?

Η θέση θέασης είναι τα 5 μέτρα.Τον προβολέα δεν ξέρω που να τον βάλω.Θέλω να έχω 100''.

100" νομιζω μπορεις να παρεις απο τα 3 εως και τα 5 μετρα περιπου...

διαλεξε κατα τη γνωμη μου -αν δεν εχεις προβλημα τοποθετησης στο χωρο- μια ενδιαμεση αποσταση ωστε και το ζουμ να το εχεις περιπου στη μεση (αν και πολλοί λενε να το εχεις τελειως κλειστο, αλλα ετσι ο προβολεας πρεπει να παει πολυ μακρια απο την οθονη για να παρεις 100")

και να εχεις αρκετη φωτεινοτητα στην προβολη σου...