Ποιον προβολέα?

Το link του Μανώλη είναι καθαρά για να μας δείξει πως είναι το rainbow σε αυτούς που τους ενοχλεί . Δεν σημαίνει ότι επειδή το βλέπουμε εδώ θα μας ενοχλεί κιόλας. Το δεύτερο δεν το βλέπεις γιατί είναι το πώς θα έπρεπε να είναι και πώς το βλέπει ο έχων πρόβλημα. . Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Re: Απάντηση: Ποιον προβολέα?

Το link του Μανώλη είναι καθαρά για να μας δείξει πως είναι το rainbow σε αυτούς που τους ενοχλεί . Δεν σημαίνει ότι επειδή το βλέπουμε εδώ θα μας ενοχλεί κιόλας. Το δεύτερο δεν το βλέπεις γιατί είναι το πώς θα έπρεπε να είναι και πώς το βλέπει ο έχων πρόβλημα. . Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Κατανοηκότατος και σε ευχαριστώ Κώστα..
Είπα μήπως δεν έβλεπα κάτι εγώ... -bye-

Μόλις μέτρησα την απόσταση θέασης και είναι τα 4 μέτρα.Τον προβολέα δεν ξέρω που να τον τοποθετήσω.Θέλω να έχω 100''.

Επίσης όσο αφορά το rainbow - να σημειώσω ότι όταν όντως κουνάς τα μάτια σου έτσι όπως στην εικονα , τοτε φένεται πιο πολύ κατα την γνώμη μου...

Re: Απάντηση: Ποιον προβολέα?

Η θέση θέασης είναι τα 5 μέτρα.Τον προβολέα δεν ξέρω που να τον βάλω.Θέλω να έχω 100''.

100" νομιζω μπορεις να παρεις απο τα 3 εως και τα 5 μετρα περιπου...

διαλεξε κατα τη γνωμη μου -αν δεν εχεις προβλημα τοποθετησης στο χωρο- μια ενδιαμεση αποσταση ωστε και το ζουμ να το εχεις περιπου στη μεση (αν και πολλοί λενε να το εχεις τελειως κλειστο, αλλα ετσι ο προβολεας πρεπει να παει πολυ μακρια απο την οθονη για να παρεις 100")

και να εχεις αρκετη φωτεινοτητα στην προβολη σου...