Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Απάντηση: Re: Ποιον προενισχυτή ;
Θα με καλέσεις?
ωπ, χίλια ευχαριστώ !!!
στέλνω ΠΜ με τηλέφωνα ...
Θα με καλέσεις?
ωπ, χίλια ευχαριστώ !!!
στέλνω ΠΜ με τηλέφωνα ...
ευχαρίστως να σου δώσω μια έκδοση του Β1 (κινέζικη) να δοκιμάσεις
θα εκπλαγείς ευχάριστα ...........
Και ο Mtz opa627 εξαιρετικος ...
Θα με καλέσεις?
Εννοείται κούκλε μου, αν το επιθυμείς βέβαια και συ και δεν κάνεις πλάκα ... :beatnik2:
Φυσικά...όλοι εμείς ακούμε με βόμβους?![]()
Προτεινετε ομως βρε στον Σπυρο και κανενα σχεδιο προ με λαμπες!
Να μαθαινουμε και εμεις κατι. Που ξερεις στο μελλον ισως μας χρειαστει και μας λιγη απο αυτη την προπολεμικη τεχνολογια
Αντε ντε! :firstprize:
Έλα βρε Στέλιο, ένα αστειάκι κάναμε.
@Σπύρο.
Ο Dared δε μας καλύπτει ο ήχος του, ή "θορυβεί" ακόμα?
Κολλητήρι δουλεύουμε?
Θέλεις Φετ, ΟΠΑ ή λάμπα ?
Το Πλέιερ τι έξοδο έχει?
Ο Dared είναι εξαιρετικός προ, ιδιαίτερα με τους ομόσταβλους λαμπάτους τελικούς .... με τους δικούς μου δεν κάνει όμως χωριό... υπερβολικό gain ... ´με κάποιες σύγχρονες παραγωγές της εποχής των ipod (if you know what I mean), ήδη στην 'ώρα παρά 25' σηκώνεται ο τόπος στο πόδι... επίσης παρατηρώ αυτά που τόσο εύστοχα διετύπωσε ο Vassilis T στο ποστ 10 στην πρώτη σελίδα περί κορεσμού, κλπ. κλπ.
Το πλέυερ έχει την τυπική έξοδο των 2 V (εξ όσων διαβάζω στο εγχειρίδιο του) με αντίσταση στις μη ζυγισμένες εξόδους πάνω από 10 Κohms)
Πάντως μετά από πολύ διάβασμα που έριξα από εχθές, πιστεύω και γω ότι κάτι σαν τον B1 στην έκδοση του Σάλα θα έκανε την δουλειά μου ...
Κούκλε μου, άστα αυτά και προχώρα σε συγκεκριμένες προτάσεις ... από την πλευρά μου υπόσχομαι να ξε-αραχνιάσω εκείνο το έρμο '' first time ever I saw your face'' ...
θα εχουμε συντομα.. :BDGBDGB53:κι ενδεχομένως έναν OPA
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.