Ποιον προενισχυτή ;

ευχαρίστως να σου δώσω μια έκδοση του Β1 (κινέζικη) να δοκιμάσεις

θα εκπλαγείς ευχάριστα ...........

θελει οπωσδηποτε δυο ζευγαρια καλυτερους πυκνωτες παντως. Αυτοι οι κιτρινοι δεν τραβανε καθολου. Εξαιρετικο εργαλειο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον προενισχυτή ;

Εννοείται κούκλε μου, αν το επιθυμείς βέβαια και συ και δεν κάνεις πλάκα ... :beatnik2:

Φυσικά και επιθυμώ.
Θα έρθω όμως μόνο σαν ακροατής (και γευσιγνώστης των ποτών σου :D)

Προτεινετε ομως βρε στον Σπυρο και κανενα σχεδιο προ με λαμπες!

Να μαθαινουμε και εμεις κατι. Που ξερεις στο μελλον ισως μας χρειαστει και μας λιγη απο αυτη την προπολεμικη τεχνολογια :flipout:

Αντε ντε! :firstprize:

Υ.Γ. Εμμεσως πλην σαφως, θα με ενδιεφερε και εμενα...:grinning-smiley-043

Προτεινετε ομως βρε στον Σπυρο και κανενα σχεδιο προ με λαμπες!

Να μαθαινουμε και εμεις κατι. Που ξερεις στο μελλον ισως μας χρειαστει και μας λιγη απο αυτη την προπολεμικη τεχνολογια :flipout:

Αντε ντε! :firstprize:

Έλα βρε Στέλιο, ένα αστειάκι κάναμε.

@Σπύρο.
Ο Dared δε μας καλύπτει ο ήχος του, ή "θορυβεί" ακόμα?
Κολλητήρι δουλεύουμε?
Θέλεις Φετ, ΟΠΑ ή λάμπα ?
Το Πλέιερ τι έξοδο έχει?

All time classic επίσης απο του εμπορίου, αυτός :
pas4d.jpg

Κάποτε τον έβρισκες με μερικά κατοστάρικα.
Κλίκ

Έλα βρε Στέλιο, ένα αστειάκι κάναμε.

@Σπύρο.
Ο Dared δε μας καλύπτει ο ήχος του, ή "θορυβεί" ακόμα?
Κολλητήρι δουλεύουμε?
Θέλεις Φετ, ΟΠΑ ή λάμπα ?
Το Πλέιερ τι έξοδο έχει?

Ο Dared είναι εξαιρετικός προ, ιδιαίτερα με τους ομόσταβλους λαμπάτους τελικούς .... με τους δικούς μου δεν κάνει όμως χωριό... υπερβολικό gain ... ´με κάποιες σύγχρονες παραγωγές της εποχής των ipod (if you know what I mean), ήδη στην 'ώρα παρά 25' σηκώνεται ο τόπος στο πόδι... επίσης παρατηρώ αυτά που τόσο εύστοχα διετύπωσε ο Vassilis T στο ποστ 10 στην πρώτη σελίδα περί κορεσμού, κλπ. κλπ.

Το πλέυερ έχει την τυπική έξοδο των 2 V (εξ όσων διαβάζω στο εγχειρίδιο του) με αντίσταση στις μη ζυγισμένες εξόδους πάνω από 10 Κohms)

Πάντως μετά από πολύ διάβασμα που έριξα από εχθές, πιστεύω και γω ότι κάτι σαν τον B1 στην έκδοση του Σάλα θα έκανε την δουλειά μου ...

Ο Dared είναι εξαιρετικός προ, ιδιαίτερα με τους ομόσταβλους λαμπάτους τελικούς .... με τους δικούς μου δεν κάνει όμως χωριό... υπερβολικό gain ... ´με κάποιες σύγχρονες παραγωγές της εποχής των ipod (if you know what I mean), ήδη στην 'ώρα παρά 25' σηκώνεται ο τόπος στο πόδι... επίσης παρατηρώ αυτά που τόσο εύστοχα διετύπωσε ο Vassilis T στο ποστ 10 στην πρώτη σελίδα περί κορεσμού, κλπ. κλπ.

Το πλέυερ έχει την τυπική έξοδο των 2 V (εξ όσων διαβάζω στο εγχειρίδιο του) με αντίσταση στις μη ζυγισμένες εξόδους πάνω από 10 Κohms)

Πάντως μετά από πολύ διάβασμα που έριξα από εχθές, πιστεύω και γω ότι κάτι σαν τον B1 στην έκδοση του Σάλα θα έκανε την δουλειά μου ...

Ok, αλλά το Β1 βρίσκεται στον αντίποδα.
Καθόλου κέρδος (δεν είναι προενισχυτής).
Απ την άλλη, μπορείς να βρείς ένα να δοκιμάσεις, απο τα τόσα που κυκλοφορούν και αποφασίζεις αν σου κάνει ή όχι ...

Κούκλε μου, άστα αυτά και προχώρα σε συγκεκριμένες προτάσεις ... από την πλευρά μου υπόσχομαι να ξε-αραχνιάσω εκείνο το έρμο '' first time ever I saw your face'' ...

Αν είναι έτσι προχωρώ με βήμα ταχύ.
Συμφωνώ με το σκεπτικό του Vasili-T, αλλά η θεωρία με την πράξη ενίοτε απέχουν. Προτείνω να μαζέψουμε ένα Pass, ένα παθητικό (έχω), ένα λαμπάτο (έχω) κι ενδεχομένως έναν OPA να διαλέξεις με το αυτάκι σου :D

Πρέπει να έχει λίγο πάνω από 1000ικο, αλλά αυτός ο music first πρέπει να είναι από τους καλύτερους παθητικούς με μετασχηματιστές, δεν ξέρω αν μπορείς να τον ακούσεις...

Λοιπόν, δε ξέρω τί θα κάνετε, αλλά θα έρθω κι εγώ στο meeting, θα έχει πολύ ενδιαφέρον!! Μου αρέσει και το Lagavulin....