Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλημέρα παιδιά!
Μπαίνω σε ένα μαγαζί (ήθελα να ψωνίσω επί τοπου) είχε τον Ferguson 45 τον Crystal premium hd 35 και πήρα τον 2ο.
Μήπως έκανα βλακεία να τον αλλάξω να πάρω τον ariva!

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλημέρα παιδιά!
Μπαίνω σε ένα μαγαζί (ήθελα να ψωνίσω επί τοπου) είχε τον Ferguson 45 τον Crystal premium hd 35 και πήρα τον 2ο.
Μήπως έκανα βλακεία να τον αλλάξω να πάρω τον ariva!
Καλός είναι ο Premium.
Να υποθέσω οτι ο Fergie ήταν ο Τ65;

Ferguson 45 ? μήπως εννοείς 65 ?

45 ευρώ εννοεί ο φίλος :)

Καλός είναι ο Premium.
Να υποθέσω οτι ο Fergie ήταν ο Τ65;

45 ευρώ εννοεί ο φίλος :)

Καλημέρα παιδιά και πάλι....συγγνώμη, αλλά επειδή έγραφα από το smartphone τα έγραψα λίγο περιεκτικά....
Το μοντέλο του ferguson ήταν ο t650, τον οποίο είχα δει στο eshop στα 30.90 αλλά επειδή δεν είχε διαθεσιμότητα και ήθελα έναν δέκτη άμεσα, πήγα σε τοπικό μαγαζί που γνώριζα ότι τον είχε.
Ρωτάω πόσο κάνει, η τιμή ήταν στα 50 , πολύ ακριβά. Του λέω συγγνώμη αλλά έψαχνα κάτι κοντά στα 30 (δεν του είπα ότι τόσο τον πουλάνε στο internet, άλλωστε το θεωρώ και λίγο άδικο να συγκρίνεις τοπικά μαγαζιά με το eshop ας πούμε), τέλος πάντων μου λέει έχω τον crystal premium από 40 στα 35 (ήξερα ότι κάπου στα 30 πωλείται και στο internet).
Έχοντας διαβάσει κάποιες καλές κριτικές είπα εντάξει, απλά σκεφτόμουν μετά μήπως για ένα 10ρικο έκανα χειρότερη επιλογή, γιαυτό μπήκα να πάρω καμία γνώμη πριν τον ανοίξω και χαλάσω την συσκευασία.
Τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, έκανα την πιο value for money επιλογή, αναλογιζόμενος ότι στην μια περίπτωση πλήρωσα μόλις 5 πάνω από τις τιμές Internet (που αν βάλεις και μεταφορικά θα ερχόταν μία η άλλη), ενώ στην άλλη θα ήταν 15 ...και χωρίς το στικάκι wifi του Ferguson που δίνει την όποια προστιθέμενη αξία, αλλά κάνει άλλο ένα 10ρικο!

Μια χαρά είναι η τιμή, τόσο τον έδινε η Crystal στο δικό της online store.

Πρώτη φορά πάντως ακούω οτι εμφανίστηκε Τ650 σε "φυσικό" κατάστημα. Σε ποια περιοχή τον βρήκες;

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Το στικάκι είναι «μπλιμπλιμπλίκι», δεν χάνεις τίποτα :smile:
Όσο για τον Τ650, είναι πολύ καλός, αλλά προσωπικά τον θεωρώ πιο πολύ «φανταζί». Κυρίως όσο έχει προβλήματα όπως το EPG των επόμενων 3 ημερών μόνο. Χαράμι πάει το καλό τηλεχειριστήριό του...

Μια χαρά είναι η τιμή, τόσο τον έδινε η Crystal στο δικό της online store.

Πρώτη φορά πάντως ακούω οτι εμφανίστηκε Τ650 σε "φυσικό" κατάστημα. Σε ποια περιοχή τον βρήκες;

Κώστα κι εγώ όταν τον είχα δει μου είχε φανεί περίεργο, ωστόσο δεν είναι μαγαζί ηλεκτρικών αλλά ηλεκτρονικών, επίσημο service τηλεοράσεων κλπ...
Το κατάστημα είναι στον Πύργο που μένω. Πρέπει να είναι ψαγμένο κατάστημα (ο γιος του καταστηματάρχη ψάχνεται μέσω internet), άλλον 1 έχει δώσει λέει, και είχε και 1 στοκ.
Είχε και άλλες μάρκες και φυσικά τον Crystal που επέλεξα εγώ, όπου κι εμένα η τιμή του καλή μου φάνηκε γιαυτό και τον πήρα (αν και γενικά είμαι υπέρ να στηρίζουμε τα τοπικά/συνοικιακά μαγαζιά γιατί ανταποδίδουν στην τοπική οικονομία).

Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σας!

Παιδιά αυτοί οι δέκτες μπορούν να πιασουν digea ? http://www.chinaiptvbox.com/products/android-dv-t2.htm
γιατί γράφουν dvb-t2.
DVB-T2 system standard:ETSIEN 302 755
Demodulation: QPSK,16QAM,64QAM or 256QAM
Forward error correction rate 1/2,2/3,3/4,3/5,5/6
Guard interval :1/4,19/256,1/8,19/128,1/16,1/32,1/128
Bandwith: 6/7/8MHz
Input Frange range:54--860MHz Input Impedance:75 Ω

Αν δεν έχουν κάνει καμιά κινεζιά, ναι. Το EN 302 755 είναι το πρότυπο DVB-T2 όπως το ενέκρινε η Ευρωπαϊκή επιτροπή τηλεπικοινωνιών.
Ήδη κυκλοφορούν δέκτες Τ2 στην αγορά μας, είναι συμβατοί με το δικό μας σύστημα.

Ευχαριστώ Κώστα λέω να προχωρήσω στην αγορά και βλέπουμε τι θα μου βγει.

Καλησπερα μετα απο δυο αποτυχημενες αγορες δεκτων(NEOTION NP4+ και DIGITALWORLD HDT-990) δεν ξερω τι να παρω. Η καρτα neotion ειχε αρκετα θεματα και την επεστρεψα.Το HDT-990 ειχε θεμα στον ηχο (καθυστερηση) και στο τηλεκοντρολ(δεν επιανε καλα) και μετα απο αναβαθμιση εμεινε τελειως επιστροφη και αυτο.
Θελω ενα δεκτη να βγαζει καλη εικονα - ηχο και γενικα να μην εχει θεματα.Tο μερος media player δεν με ενδιαφερει καθολου εχω ξεχωριστο WD.Απο e-shop (απο εκει τα πηρα ολα)μου προτεινε FERGUSON ARIVA T650I και το CRYPTO redi215 τι ειναι καλυτερο?Οικονομικα δεν με αποσχολει εχω ειδη δυο πιστωσεις απο τα προηγουμενα...

Πολύ καλός, να τον πάρει. Και για βέλτιστα αποτελέσματα, να του βάλει το λογισμικό του Crypto 215A.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ευχαριστω για την απαντηση ελπιζω να μην συναντησω για τριτη φορα προβλημα.
Για αυτον την γνωμη εχεις http://www.e-shop.gr/lifeview-lv6tboxhda2-set-top-dvb-t-mpeg4-hd-p-PER.702537τον θελει ενας φιλος.

Για 5ευρώ διαφορά εγώ θα έπαιρνα τον FERGUSON ARIVA T650i

;)

Υπαρχει θεμα το e-shop εχει παραδοση τον ARIVA T650I 4-7 ημερες ενω ARIVA T70 , LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 , EDISION MINI-TRITON 2 και CRYSTAL AUDIO HD DVB-T ετοιμοπαραδοτα τι απο ολα?

Βγάλε τον Edision απο τη λίστα σου και βάλε τον Legent HD2 εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις media player.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Υπαρχει θεμα το e-shop εχει παραδοση τον ARIVA T650I 4-7 ημερες ενω ARIVA T70 , LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 , EDISION MINI-TRITON 2 και CRYSTAL AUDIO HD DVB-T ετοιμοπαραδοτα τι απο ολα?
Τότε ας πάρει τον Crystal-HD που έχει τηλεχειριστήριο που προγραμματίζεται με τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης ή τον Τ70 που είναι Ferguson (με όλα τα καλά που συνεπάγεται αυτό το όνομα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Τότε ας πάρει τον Crystal-HD που έχει τηλεχειριστήριο που προγραμματίζεται με τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης ή τον Τ70 που είναι Ferguson (με όλα τα καλά που συνεπάγεται αυτό το όνομα).
Τελικα πηρα τον Τ650 ειχε στο στοκ 1 ετοιμοπαραδοτο ευχαριστω για την ενημερωση παιδες ελπιζω να βγει καλος ο δεκτης και να μην την πατησω παλι.
Ερωτηση χρειαζετε αναβαθμιση ο δεκτης η τον αφηνω ως εχει?

Αν δεν πήρες και το WiFi stick, δεν χρειάζεται. Περισσότερα στο θέμα του δέκτη -bye-