Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

ψαχνω κατι ευκολο hd στη χρηση μονο για τα καναλια ουτε ταινιες ουτε usb θελω ουτε αναβαθμισεις.
μονο να εχει καπως γρηγορο zapping.εχετε να μου προτεινετε? ευχαριστω

Να κοιταξεις και τον οδηγο του talos! Ειναι ΠΟΛΥ χρησιμος!! Παντως εγω θα ελεγα μαλλον τον crypto 215D...

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

καλησπέρα,
πρέπει να αγοράσω 2 δέκτες για τον θείο μου που είναι 75+

χρειάζομαι λοιπόν να έχουν:
εύκολο τηλεκοντρόλ
αλλαγή σειράς καναλιών
scart και HDMI
να μην δημιουργούν προβλήματα (για την ψυχική μου υγεία) :proud:
αν είναι και φτηνοί ακόμα καλύτερα

περιττό να πω ότι δεν ενδιαφέρεται για multimedia δυνατότητες. Η γρήγορη εναλλαγή καναλιών δεν είναι απαραίτητη.

Ευχαριστώ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Εχω τον BOXHD 3 μερες τωρα και ακομα δεν εχει χασει τα καναλια. ΟΙ "μερικες φορες" ποσο συχνα ειναι; Μιλαμε για 1-2 το μηνα; Παραπανω; Λιγοτερο;

Στους 2 μήνες που τον χρησιμοποιώ, πρέπει να έχασε τη σειρά 1-2 φορές.

Καλησπέρα,

Υπάρχει αποκωδικοποιητής HD ο οποίος να έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και να γράφεις σε αυτόν αντί να βάζεις δικό σου μέσω USB?

Να διευκρινίσω ότι αυτό που ψάχνω είναι ένας αποκωδικοποιητής ο οποίος θα μπορεί να γράψει σε ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και να μπορεί επίσης να γράψει και σε DVD.

Πιθανόν να χρειάζομαι media player?

Υπαρχει κανενας σχετικα φτηνος δεκτης που να κανει και αποκωδικοποιηση αρχειων mkv με ηχο DTS?

Απ οτι βλεπω κι εγω μαλλον δικιο εχεις.

Ελεγα μηπως εχει βγει τιποτα καινουργιο και δεν το πηρα ειδηση.

Γενικα σε τι τιμη περιπου παιζει ο 250? Ειναι καλη εταιρεια, προτεινεται για αγορα κλπ?

Να διευκρινίσω ότι αυτό που ψάχνω είναι ένας αποκωδικοποιητής ο οποίος θα μπορεί να γράψει σε ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και να μπορεί επίσης να γράψει και σε DVD.

Μήπως κάτι τέτοιο;

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-dvd-recorder-MS450H.jsp
ή
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=4975&Itemid=53

Νομιζω οτι απολωδικοποιηση DTS κανει μονο ο crypto 250...

Απ οτι βλεπω κι εγω μαλλον δικιο εχεις.
Ελεγα μηπως εχει βγει τιποτα καινουργιο και δεν το πηρα ειδηση.
Γενικα σε τι τιμη περιπου παιζει ο 250? Ειναι καλη εταιρεια, προτεινεται για αγορα κλπ?

Να διορθώσω τον Αττίλα, ο 250 έκανε DTS decoding όταν κυκλοφορούσε στην αγορά. Τώρα νομίζω ούτε στο site της Crypto υπάρχει αναφορά.
Τα τελευταία αποθέματα εθεάθησαν στην Κύπρο.

Με Ταξινόμηση: Με Όνομα Υπηρεσίας και Αρίθμηση Καναλιών: Εκτός Λειτουργίας μπορώ να βάλω τα κανάλια σε όποια νούμερα θέλω.
Λογικά έτσι δουλεύουν οι περισσότεροι Mstar7818

σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!! :ridinghorse:

Μήπως κάτι τέτοιο;

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-dvd-recorder-MS450H.jsp
ή
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=4975&Itemid=53

Κι εγώ πάνω κάτω σε τέτοια μηχανήματα κατέληξα http://www.skroutz.gr/s/288255/LG-HR550.html κι απ' ότι βλέπω το κόστος είναι αρκετά μεγάλο.
Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις ένα HD αποκωδικοποιητή (30-40 ευρώ) και να γράφεις απευθείας σε εξωτερικό σκληρό (τα 500 gb παίζουν στα 60-70 ευρώ) παρά να πάρεις μηχάνημα που το μόνο παραπάνω που θα προσφέρει είναι η εγγραφή DVD.

:motz:ααααααα μην μου λέτε τώρα που πήρα έναν και παρήγγειλα άλλους 2 BOXHD ότι χάνουν τα κανάλια!!!:motz:

Έχω μπερδευτεί λίγο...

Υπάρχει στην αγορά ο

Edision Argus Triton SD MPEG4
(3 χρόνια εγγύηση, DVB-T / DVB-T2 (MPEG4), PVR (Εγγραφή σε HDD/USB), Συνδεσιμότητα: 2xSCART, Composite Video, Analog Audio, Digital Audio Out (Coaxial), USB, RS-232, RF In/Out, Loop Out )

και ο

Edision Argus Mini Triton SD MPEG4
(5 χρόνια εγγύηση, DVB-T / DVB-T2 (MPEG4), PVR (Εγγραφή σε HDD/USB), Συνδεσιμότητα: SCART, Digital Audio Out (Coaxial), RF In/Out, Loop Out )

Οι διαφορές είναι στη συνδεσιμότητα (2ο SCART, Composite Video, Analog Audio, USB, RS-232) και στην εγγύηση με τη Mini έκδοση να έχει 2 χρόνια περισσότερα από την πλούσια έκδοση.

Αυτόν που βλέπω ότι προτείνετε όλοι είναι αν έχω καταλάβει καλά αυτός με τα 5 χρόνια εγγύησης. Δεν είναι καλύτερος όμως ο πιο πλούσιος σε συνδεσιμότητα αποκωδικοποιητής και ας έχει 2 χρόνια εγγύησης λιγότερα (και τα 3 χρόνια άλλωστε μια χαρά είναι) και 10 ευρώ μεγαλύτερο κόστος;

Last edited:

καποιον απλο καλο δεκτη hd? μονο καναλια.ουτε για ταινιες ουτε τιποτα

Οσο υπαρχει η προσφορα του e-shop για τον LIFEVIEW LV6TBOXHD στα 29 , δε συμφαιρει αλλος HD δεκτης...

Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

:motz:ααααααα μην μου λέτε τώρα που πήρα έναν και παρήγγειλα άλλους 2 BOXHD ότι χάνουν τα κανάλια!!!:motz:

Καλά, μην κάνεις έτσι ;)
Δεν χάνει τα κανάλια, τη σειρά αποθηκευσης επαναφέρει μερικές φορές.

Οσο υπαρχει η προσφορά του e-shop για τον LIFEVIEW LV6TBOXHD στα 29 , δε συμφαιρει αλλος HD δεκτης...
Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι δυνατότητες πολυμέσων, εκτός του LV6TBOXHD, δες και τον Crystal Audio MicroHD. Πρέπει να βγαίνει στην ίδια τιμή σε κάποια μαγαζιά.
Δες και τους δέκτες με τσιπ της ALi, μήπως και σου ταιριάζει κάποιος.

Αν δεν σε πειράζει να δώσεις κάτι παραπάνω, ο MVision HD450T φαίνεται καλή και ποιοτική περίπτωση (αν και όποτε έρθει το νέο στοκ...).

Δες και τον Opticum HD T90, είναι πολύ καλός γιαυτό που ζητάς και αρκετά ποιοτικός.

Μια χαζή ερώτηση.O επεξεργαστής χρειάζεται για το ac3 αλλα αν δεν το υποστηρίζει το firmware δεν γίνεται αποκωδικοποίηση?

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας αλλα ολοι μου φαινονται δυσκολοι.κατι απλο ουτε εγγραφες ουτε αναβαθμισεις.
οσο γινεται γριγορο zappingευκολο τηλεκοντρολ.ουτε ταινιες.μονο τα καναλια και τιποτ αλλο.δλδ βαζουμε τα καλωδια ρυθμισμα τα καναλια και τελος.κατι σαν fisher price για να γινω πιο κατανοητος

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας αλλα ολοι μου φαινονται δυσκολοι.κατι απλο ουτε εγγραφες ουτε αναβαθμισεις.
οσο γινεται γριγορο zappingευκολο τηλεκοντρολ.ουτε ταινιες.μονο τα καναλια και τιποτ αλλο.δλδ βαζουμε τα καλωδια ρυθμισμα τα καναλια και τελος.κατι σαν fisher price για να γινω πιο κατανοητος
τελικα κατεληξα στους crypto 215d και υστερα απο υποδειξη του talos και στον digitalbox 330.γνωμες??