Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι HD δέκτες γράφουν αρχεία τύπου .TS ή .MTS και παίζουν άνετα σε Η/Υ.
Αυτό το είχα απορία από τότε που το παρατήρησα. Μεγάλο έγκλημα αν το κάνουν όλοι οι δέκτες. Υπάρχει κάποιος που να δίνει το αρχείο της εγγραφής μονοκόμματο ή όλοι τα σπάνε?Άνετα παίζουν σε pc αλλά αν ο δέκτης δεν δημιουργεί ένα αρχείο σε κάθε εγγραφή αλλά πολλά μικρά και πας να τα ενώσεις ... εκεί έχασες!
Άνετα παίζουν σε pc αλλά αν ο δέκτης δεν δημιουργεί ένα αρχείο σε κάθε εγγραφή αλλά πολλά μικρά και πας να τα ενώσεις ... εκεί έχασες!
Αυτό το είχα απορία από τότε που το παρατήρησα. Μεγάλο έγκλημα αν το κάνουν όλοι οι δέκτες. Υπάρχει κάποιος που να δίνει το αρχείο της εγγραφής μονοκόμματο ή όλοι τα σπάνε?
Αυτό το είχα απορία από τότε που το παρατήρησα. Μεγάλο έγκλημα αν το κάνουν όλοι οι δέκτες. Υπάρχει κάποιος που να δίνει το αρχείο της εγγραφής μονοκόμματο ή όλοι τα σπάνε?
Όσους Mstar έχω δοκιμάσει, κανένας δεν κλειδώνει εγγραφές. Αυτά τα κάνουν οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένο PVR
Οι SD δέκτες είχαν μια μυστήρια μορφή αρχείου (.dvr\.pvr) που δεν έπαιζε σε Η/Υ.
Για την μετατροπή αυτών, δεν είναι το προγραμματάκι ALi DVR Export Tool;Οι SD δέκτες είχαν μια μυστήρια μορφή αρχείου (.dvr\.pvr) που δεν έπαιζε σε Η/Υ.
καλως η κακως παρήγγειλα τον LIFEVIEW LV6TBOXHDA
Αν και οταν τον παραλαβω
πειτε μου τι ακριβως να δοκιμασω, δω ωστε να διαπιστωσουμε αν ειναι Ali η Mstar
εξωτερικα στο κουτι η σε συνδεση με τη tv
Θα δεχτω να τον παραλαβω αν καλυπτει τις αναγκες μου για μονοκοματη εγγραφη & αρχεια που παιζουν στο pc
Αλλιως τον γυρναω αμεσα πισω αν μου δωσουν αυτη τη δυνατοτητα.
Πειτε καποια τρανταχτηη διαφορα μεταξυ ali και mstar που θα με βοηθησει εμενα ως ασχετο να σας βοηθησω το λιγο διαστημα που ισως τον εχω στα χερια, φυσικα αν κανει αυτο που θελω τον κραταω συνεχεια και λυνω καθε σας απορεια
καλως η κακως παρήγγειλα τον LIFEVIEW LV6TBOXHDA
Αν και οταν τον παραλαβω
πειτε μου τι ακριβως να δοκιμασω, δω ωστε να διαπιστωσουμε αν ειναι Ali η Mstar
εξωτερικα στο κουτι η σε συνδεση με τη tv
Θα δεχτω να τον παραλαβω αν καλυπτει τις αναγκες μου για μονοκοματη εγγραφη & αρχεια που παιζουν στο pc
Αλλιως τον γυρναω αμεσα πισω αν μου δωσουν αυτη τη δυνατοτητα.
Πειτε καποια τρανταχτηη διαφορα μεταξυ ali και mstar που θα με βοηθησει εμενα ως ασχετο να σας βοηθησω το λιγο διαστημα που ισως τον εχω στα χερια, φυσικα αν κανει αυτο που θελω τον κραταω συνεχεια και λυνω καθε σας απορεια
Υποτίθεται ότι ασχολούμαι κάπως με υπολογιστές αλλά μερικές φορές αισθάνομαι λίγο τσοπάνης :Άμα έχει αρχίσει και αυτή η φτηνή κατηγορία δεκτών την DRM προστασία, θα φάνε τον πούλο... Είναι απαράδεκτο σε free to air υλικό να βάζουν DRM!
Σήμερα για πρώτη φορά δοκίμασα μιά άλλη πατέντα για να ενώσω τα αρχεία σε ένα και πέτυχε, ενώ με άλλα προγράμματα που υποτίθεται ήταν ειδικά για ts και h264 αρχεία και codec ήταν σκέτη αποτυχία. Η λύση πολύ απλή. Φτιάχνεις ένα bat αρχείο με την απλή εντολή:
copy /b *.ts joined_files.ts
στον ίδιο φάκελο με τα ts αρχεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.