Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ποιές οι επιλογές αν θέλουμε και DTS? Μόνο ο Crypto 250Mp?
Ο Ferguson Ariva T65 είμαι μια έκδοση λογισμικού, την 1.013, που είναι το μοναδικό firmware για δέκτη (πλην του Crypto 250) που αποκωδικοποιεί DTS.
Πρέπει να υπάρχει σε λίγα καταστήματα.

1) μπορουμε να βαλουμε το firmware 1.013 του Ferguson Ariva T65
στον lifeview boxhd mstar? Link για το firmware?
2) θα παιζουν τα υπολοιπα features του δεκτη η θα γινουν σπαράλια?
3) θελει USB-300 τηλεχειριστηριο? πως το προγραμματιζεις? που βρισκω το αρχειο να το προγραματισω?

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

3) θελει USB-300 τηλεχειριστηριο? πως το προγραμματιζεις? που βρισκω το αρχειο να το προγραματισω?

Αν περασεις firmware αλλης εταιριας στον BOXHD_2 πρεπει να εχει και ενα τ/κ με το κωδικο της εταιριας αυτης για να μπορεις να το χρησιμοποιησεις(το τ/κ του BOHD_2 θα αχρηστευτει) ή αν εχεις το τ/κ της εταιριας, της οποιας περνας το firmware, για να το κανεις εκμαθηση. Γι αυτο και μια καλη λυση ειναι το usb-300 γιατι στη βαση δεδομενων του εχει 415000+ συσκευες. Το προγραμμα το βρισκεις εδω: http://www.remotecontrols.gr/ και ειναι αρκετα ευκολος ο προγραμματισμος του...

1) μπορουμε να βαλουμε το firmware 1.013 του Ferguson Ariva T65
στον lifeview boxhd mstar? Link για το firmware?
2) θα παιζουν τα υπολοιπα features του δεκτη η θα γινουν σπαράλια?

Έλα να το συζητήσουμε εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98274-Δοκιμές-firmware-από-διαφορετικούς-δέκτες

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τα φώτα και την βοήθειά σας για να επιλέξω έναν αποκωδικοποιητή . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει πολύ καλό tuner , δεν με ενδιαφέρει για media player. Είναι για 19'' HD οθόνη κρεβατοκάμαρας. Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τα φώτα και την βοήθειά σας για να επιλέξω έναν αποκωδικοποιητή . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει πολύ καλό tuner , δεν με ενδιαφέρει για media player. Είναι για 19'' HD οθόνη κρεβατοκάμαρας. Ευχαριστώ!!

Εγω θα ελεγα να προτιμησεις καποιον απο τους edision. Τον edision mini triton sd αν δε σε ενδιαφερει να βλεπεις το ΕΡΤHD ή το τον mini triton HD αμα σε ενδιαφερει. Πολυ καλη κατασκευη, με μεγαλη εγγυηση και πολυ καλο τ/κ...

Εγω θα ελεγα να προτιμησεις καποιον απο τους edision. Τον edision mini triton sd αν δε σε ενδιαφερει να βλεπεις το ΕΡΤHD ή το τον mini triton HD αμα σε ενδιαφερει. Πολυ καλη κατασκευη, με μεγαλη εγγυηση και πολυ καλο τ/κ...

Αυτός φοράει Ali? Γενικά οι δέκτες με Ali έχουν καλύτερο tv-tuner? Επειδή έχω πρόβλημα με την περιοχή και την κεραία μου για αυτό θέλω να έχει καλό δέκτη.

Αυτός φοράει Ali? Γενικά οι δέκτες με Ali έχουν καλύτερο tv-tuner? Επειδή έχω πρόβλημα με την περιοχή και την κεραία μου για αυτό θέλω να έχει καλό δέκτη.

Ο SD εχει ali. Ο HD εχει mstar. Απο εμπειρια μου, να πω και γω την αληθεια, ο mstar τα επιασε ολα τα καναλια απροβληματιστα(BOXHD_2) ενω ο ali(f&u mpf3381) ναι μεν τα εχει βρει ολα τα καναλια αλλα μερικα δε παιζουν. Αν εισαι σε περιοχη με προβλημτικο σημα μπορεις να παρεις, αν το ψαξεις ΠΟΛΥ και τον βρεις ξεχασεμνο σε κανα τοπικο μαγαζι, τον f&u 2205 που εχει τη καλυτερη ληψη απο ολους!

Αν δεν βρεις τον 2205, κοίτα για κλώνους του. Μερικοί αναφέρθηκαν εχθές στο θέμα του 2205.

Αν δεν βρεις τον 2205, κοίτα για κλώνους του. Μερικοί αναφέρθηκαν εχθές στο θέμα του 2205.

Έχω βρει αυτόν στα 45e IQ DVB-T749HD , πιστεύεται είναι καλύτερος σαν δέκτης από τον mini triton+hd?

Re: Lifeview LV6TBOXHD-A

Finally, υπάρχει κάποιος ali αυτή τη στιγμή διαθέσιμος σε μαγαζί στην Αθήνα, να είναι HD και να πωλείται μέχρι 35 ευρώ; (και φυσικά να είναι αξιόλογος) Με όλα αυτά τα μηχανάκια έχω χάσει πλέον τον μπούσουλα!

Re: Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Έχω βρει αυτόν στα 45e IQ DVB-T749HD , πιστεύεται είναι καλύτερος σαν δέκτης από τον mini triton+hd?

Σαν δέκτης -και μόνο σαν δέκτης-, θεωρείται από πολλούς μια πολύ καλή επιλογή. Κυρίως αν συνδυαστεί με προβολέα ή μεγάλη τηλεόραση θα δεις διαφορά στην εικόνα.
Προτείνεται επίσης αν έχεις ιδιαίτερα κακό σήμα στην περιοχή σου.

Για τι τηλεόραση ενδιαφέρεσαι και που τον βρήκες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Σαν δέκτης -και μόνο σαν δέκτης-, θεωρείται από πολλούς μια πολύ καλή επιλογή. Κυρίως αν συνδυαστεί με προβολέα ή μεγάλη τηλεόραση θα δεις διαφορά στην εικόνα.
Προτείνεται επίσης αν έχεις ιδιαίτερα κακό σήμα στην περιοχή σου.

Για τι τηλεόραση ενδιαφέρεσαι και που τον βρήκες;

Καλημέρα, τον βρήκα εδώ http://www.electrohoros.gr/more_details.php?id_prod=DVB_T749HD&ref=bestprice.gr και τον θέλω για 19'' HD στην κρεβατοκάμαρα. Τι προτείνεις? Έχω βρει και αυτόν και μου αρέσει που είναι μικρός και κρύβεται, γνωρίζουμε κάτι ? http://www.skroutz.gr/s/1929720/Telesystem-TS6010-HD-Stelth.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ακόμα ένα θετικό στον telesystem ts6010 είναι πως έχει και προγραμματιζόμενο τ/χ και μπορείς να αντικαταστήσεις της tv και να τα έχεις όλα σε ένα. Μένω στη Ν. Φιλαδέλφεια και έχω πολλές πολυκατοικίες μπροστά από την κεραία που είναι κεντρική και μοιράζει το σήμα σε 5 διαμερίσματα , βάλε 2 tv ανά διαμέρισμα, τότε μιλάμε για 10 εξόδους, με το αναλογικό είχα ένα μέτριο χωρίς πολύ θόρυβο.

Re: Lifeview LV6TBOXHD-A

Για προτείνετε κάτι οι ειδήμονες!!! Περιμένω μια απάντηση αν κάποιος γνωρίζει και είμαι με τα κλειδιά στο χέρι να πάω να το πάρω (είναι για συγγενή μου που έχει ξεμείνει και δεν μπορεί να δει τηλεόραση και περιμένει εμένα να του πάω έναν αποκωδικοποιητή)

Finally, υπάρχει κάποιος ali αυτή τη στιγμή διαθέσιμος σε μαγαζί στην Αθήνα, να είναι HD και να πωλείται μέχρι 35 ευρώ; (και φυσικά να είναι αξιόλογος) Με όλα αυτά τα μηχανάκια έχω χάσει πλέον τον μπούσουλα!

Απάντηση: Re: Lifeview LV6TBOXHD-A

Για προτείνετε κάτι οι ειδήμονες!!! Περιμένω μια απάντηση αν κάποιος γνωρίζει και είμαι με τα κλειδιά στο χέρι να πάω να το πάρω (είναι για συγγενή μου που έχει ξεμείνει και δεν μπορεί να δει τηλεόραση και περιμένει εμένα να του πάω έναν αποκωδικοποιητή)

http://www.e-germanos.gr/e-germanos...g?productListId=60803&selectedCategoryId=1121

Καλό! Νόμιζα πως είναι πιο ακριβός αυτός ο δέκτης. Ή είναι ο απλός που δεν παίζει AC3?

Τέλος πάντων, δεν νομίζω να χρειαστεί η συγκεκριμένη να παίξει ποτέ αρχεία AC3. Ωστόσο έκανα ένα search για τον 215D και είναι εξαντλημένος παντού (αμάν πια αυτό με τα εξαντλημένα μηχανάκια.....). Θα αγοράσω το απλό να τελειώνουμε... Thanks!