Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Επιλογή επίγειου ψηφιακού δέκτη ΗD με λειτουργίες media player

Χαιρετώ την ομήγυρη,

θέλω να αγοράσω έναν ψηφιακό δέκτη με δυνατότητες media player, υποστήριξη DTS και έξόδους component και θα ήθελα
την πολύτιμη βοήθειά σας.

Μετά από αρκετή αναζήτηση έχω καταλήξει σ' αυτόν : http://www.ewaybuy.com/pulse-hd3549dvrt-network-media-player-p-1283.html
http://www.dayflycn.com/Product_Info.asp?ProductID=1248

έχετε καμιά ιδέα, αξίζει;

Re: Επιλογή επίγειου ψηφιακού δέκτη ΗD με λειτουργίες media player

Αυτό δεν είναι ψηφιακός δέκτης με δυνατότητες media player, είναι media player με δυνατότητες ψηφιακού δέκτη :p

Αν καταλαβαίνω καλά απο τις τεχνικές λεπτομέρειες, έχει μόνο SD δέκτη, δεν θα παίζει EPTHD

Last edited by a moderator:
Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

κάτι αντίστοιχο μπορώ να βρω στην ελληνική αγορά; συγκεκριμένα θέλω να κάνω μετάβαση απο crystal audio CDIGI-IHDR αποκωδικοποιητή, ο οποίος αν εξαιρέσει κανείς
ότι δεν υποστηρίζει DTS, με έβγαλε ασπροπρόσωπο, ειδικά αφού έχει κι εξόδους component για να συνδέω και τον προτζέκτορα ο οποίος δεν υποστηρίζει HDMI.

Έτσι για να μην πάρω media player ξεχωριστό και μπλέκω με καλώδια και συνδέσεις περίεργες, λέω να αγοράσω ένα media player με DVB-T tuner... έχετε τίποτα υπόψη σας που να διαθέτει εξόδους component, έστω και χωρίς υποστήριξη DTS;

Last edited:

Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο δεν έχει έξοδο component... :-(

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

τι λετε γι'αυτον? http://www.skroutz.gr/s/338853/Crystal-Audio-Micro-SD.html
να ρωτησω κατι,το sd σημαινει μονο οτι βγαζει εικονα sd ή οτι δεν πιανει και καναλια hd?δηλαδη ΕΡΤ HD?
Δεν πιάνει και HD κανάλια.

Μια χαρά είναι ο δέκτης για τα λεφτά του.

Έχω τον LifeView LV6TBOXHD εδώ και 4 μήνες τώρα και δουλεύει άψογα,
αν εξαιρέσει κανείς ότι έχει χάσει τη σειρά των καναλιών 3 φορές μέχρι τώρα.
Θέλω να πάρω ένα αποκωδικοποιητή για φίλη. Να της δώσω τον δικό μου και να
πάρω τον Ferguson Ariva T65 ή όχι? Έχω ακούσει στο αντίστοιχο thread πολύ καλά λόγια.
Ευχαριστώ!

Δοκίμασε τον Τ65 μερικές ημέρες και κράτα όποιον σου αρέσει περισσότερο :P

Σ'ευχαριστώ! Πολύ καλή η ιδέα σου.
Αλλά να το θέσω διαφορετικά. Αξίζει να πάρω τον Fergi
ή να πάρω το δοκιμασμένο box με το δωράκι σου?

Σ'ευχαριστώ! Πολύ καλή η ιδέα σου.
Αλλά να το θέσω διαφορετικά. Αξίζει να πάρω τον Fergi
ή να πάρω το δοκιμασμένο box με το δωράκι σου?

Αν μπορεις να περιμένεις 1-2 μέρες, όλα θα γίνουν ξεκάθαρα. Αρχίσαμε ήδη να παραλαμβάνουμε τους Τ65 και θα έχεις σφαιρική ενημέρωση.

Μην ξεχνάς οτι με ένα "καλο" τηλεκοντρόλ, ο ΒΟΧ γίνεται σχεδόν T65.

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Έχω τον LifeView LV6TBOXHD εδώ και 4 μήνες τώρα και δουλεύει άψογα,
αν εξαιρέσει κανείς ότι έχει χάσει τη σειρά των καναλιών 3 φορές μέχρι τώρα.
Θέλω να πάρω ένα αποκωδικοποιητή για φίλη. Να της δώσω τον δικό μου και να
πάρω τον Ferguson Ariva T65 ή όχι? Έχω ακούσει στο αντίστοιχο thread πολύ καλά λόγια.
Ευχαριστώ!

Αν θες τη γνωμη μου, κρατα τον fergie και δωσε το ΚΟΥΤΙ!! Δαγκωτο!

Έχω τον BOXHD και παρότι στην αρχή το τηλεκοντρόλ του με χάλαγε, τώρα που το συνήθισα το βρίσκω πολύ βολικό που είναι μικρό...
Έτσι κι αλλιώς για την αλλαγή καναλιών και ήχου χρησιμοποιείς τα 2 μεγάλα πλήκτρα UP/DOWN...

Έχει "2 μεγάλα πλήκτρα UP/DOWN" ο BOXHD;; Που καλέ; Και πως δεν τα είδα τόσους μήνες που τον είχα; :p

Μήπως εννοείς τον BOXHD-A;

Έχει "2 μεγάλα πλήκτρα UP/DOWN" ο BOXHD;; Που καλέ; Και πως δεν τα είδα τόσους μήνες που τον είχα; :p

Μήπως εννοείς τον BOXHD-A;
Μεγάλα εννοεί ότι είναι πιο μακρόστενα, φαντάζομαι. Και έχει και ένα δίκιο. Πήγα να "πασάρω" εναν άλλον δέκτη στον πεθερό μου και να τσεπώσω τον ΒΟΧ που του είχα κάνει δώρο για να αρχίσω να παίζω με τα firmware αλλά έφαγα άκυρο γιατί ... του άρεσε το τηλεκοντρόλ του ΒΟΧ (βασικά το είχε συνηθίσει, είναι το πιο σωστό). Και η ειρωνεία είναι ότι του έδινα για αντικατάσταση το αρκετά αξιοπρέπες :

grundig_ak04_remote.png