Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ο 2205 έχει αναλογική έξοδο σε 2xRCA, έτσι δεν είναι; Έχω φάει τον κόσμο να βρω φωτογραφία των...οπισθίων του αλλα δεν τα κατάφερα.
2-3 συμβατοί του έχουν σίγουρα, κάτω απο την component.
Ναι, έχει.
Ορίστε και μια φωτογραφία του.. πισινού του από έναν κλώνο.
http://images.dipol.com.pl/pict/a99259+++.jpg

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Επομένως καταλήγουμε σε αυτά τα 2 :

http://www.skroutz.gr/s/1971336/Power-Plus-HD2000.html
http://www.skroutz.gr/s/252236/F-U-DTR2205HDPVR.html

Σωστά τα έχω βάλει?
Μην βγάζεις τον M-Vision HD450T απο τη λίστα. Φαινεται ποιοτική συσκευή.
Περισσότερα εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96785-mVision-HD450T

Προς θεού φίλε μου, δεν τον βγάζω από άποψη ποιότητας φυσικά, γιατί όντως είναι πολύ καλή πρόταση, αλλά από θέμα τιμής.

Λόγω του ότι θα αγοράσω και καλώδια (HDMI+RCA analog) προσπαθώ να αποφύγω τα 5 ευρώ παραπάνω ώστε να πάνε στα καλώδια αυτά τα χρήματα.

Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

50 για δέκτη που δεν κάνει ούτε εγγραφή; Δεν θα το έλεγα και μεγάλη ευκαιρία.

Όσο για το "εκπληκτικό περιεχόμενο από τη Nova", εχει συζητηθεί σε άλλα θέματα.
τα κινέζικα που πάει και παίρνει η γιαγιά μου γιατί δε θα έχει να βλέπει τη Sila σε λίγο είναι καλύτερα! xaxaxa!!!
δε βαριέσαι, μάλλον καλό είναι αμα έχεις και Nova cinema τσαμπέ για 3 μήνες.

Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Αυτή θα είναι και η "παγίδα" για τους περισσότερους, η δωρεάν θέαση για τρεις μήνες. Και μετά τι; Τελοσπάντων, όπως το βλέπει ο καθένας.:cool:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Κατέληξα στον Crystal Audio Micro HD για αγορά.
Διάβασα σήμερα πολύ καλά λόγια και για τον M-Vision HD450T;
Ποιόν από τους 2 προτείνετε;;; Οι τιμές είναι πολύ κοντά.

Ευχαριστώ & πάλι!

Talo μεταξύ των lifeview, crystal audio micro hd και crypto 215D ποιος έχει καλύτερο τηλεχειριστήριο και γρηγορότερο ζάπινγκ;
Ευχαριστώ.

Κατέληξα στον Crystal Audio Micro HD για αγορά.
Διάβασα σήμερα πολύ καλά λόγια και για τον M-Vision HD450T;
Ποιόν από τους 2 προτείνετε;;; Οι τιμές είναι πολύ κοντά.

Ευχαριστώ & πάλι!

Εξαρτάται απο το τι θέλεις.

Ο mVision προέρχεται απο εταιρία που βγάζει δορυφορικούς δέκτες και έχει καλό όνομα. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα εντυπώσεις απο "πρώτο χέρι" για τις δυνατότητες του. Δεν φαίνεται να έχει media player αξιώσεων.

Ο MicroHD, απο εταιρία που ασχολείται με audio-video, έχει πλήρη media player αλλα κάπου υστερεί σε δυνατότητες και -ισως- ποιότητα κατασκευής.

Εξαρτάται απο το τι θέλεις.

Ο mVision προέρχεται απο εταιρία που βγάζει δορυφορικούς δέκτες και έχει καλό όνομα. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα εντυπώσεις απο "πρώτο χέρι" για τις δυνατότητες του. Δεν φαίνεται να έχει media player αξιώσεων.

Ο MicroHD, απο εταιρία που ασχολείται με audio-video, έχει πλήρη media player αλλα κάπου υστερεί σε δυνατότητες και -ισως- ποιότητα κατασκευής.

Ευχαριστω Κωστα!
Αυτο που ψαχνω ειναι να εχει καλο σημα, καλο τηλεκοντρολ και γρηγορη εναλλαγη καναλιων. Το θεμα του mediaplayer δεν με απασχολει καθολου.

Τι λες;

Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Εγω θελω καλο τηλεοπτικο, γρηγορη αλλαγη καναλιων, πρακτικο-ποιοτικο τηλεκοντρολ και οσο το δυνατον καλυτερη εγγυηση και αξιοπιστια.
Τωρα αν θα δωσω 32 η 37 ειναι λεπτομερια. Να μην παω στον Crypto 215D ?
Doop ZSD 1100 κι αυτος ειναι μια επιλογη μου. Γνωμες? (διαβασα τα αρθρα ολα)

Last edited:

Ευχαριστω Κωστα!
Αυτο που ψαχνω ειναι να εχει καλο σημα, καλο τηλεκοντρολ και γρηγορη εναλλαγη καναλιων. Το θεμα του mediaplayer δεν με απασχολει καθολου.

Τι λες;

Σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ καλύτερη λύση τον mVision. To chip της ALi εγγυάται γρήγορες εναλλαγές καναλιών και η προϊστορία της εταιρίας είναι εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής. Κατα πασα πιθανότητα δεν ειναι κινέζικος αλλα κατασκευάζεται στην Κορέα (ελπίζω όχι στη Βόρεια :p ).

Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Εγω θελω καλο τηλεοπτικο, γρηγορη αλλαγη καναλιων, πρακτικο-ποιοτικο τηλεκοντρολ και οσο το δυνατον καλυτερη εγγυηση και αξιοπιστια.
Τωρα αν θα δωσω 32 η 37 ειναι λεπτομερια. Να μην παω στον Crypto 215D ?
Doop ZSD 1100 κι αυτος ειναι μια επιλογη μου. Γνωμες? (διαβασα τα αρθρα ολα)
Ο 1100 έχει αξιοπρεπές και κανονικού μεγέθους τηλεχειριστήριο, ALi για γρήγορες αλλαγές καναλιών και καινούριας γενιάς επεξεργαστή για καλή εικόνα.
Όμως μόλις 1 έτος εγγύησης.

Ο 215 έχει λίγο χειρότερο τηλεχειριστήριο κατά την άποψή μου, αλλά 2 χρόνια εγγύηση και είναι HD o ALi του. Ίσως δώσει καλύτερη ποιότητα ως HD, ίσως και όχι, σε μια CRT.

Αφού θέλεις αξιοπιστία, καλό τηλεχειριστήριο και ζάπινγκ, θα σου πρότεινα τον SD Edision mini-triton που έχει μάλιστα 5 έτη εγγύηση.

Σε πρωινή μου περιήγηση για ενημέρωση βρήκα αυτήν την ενδιαφέρουσα προσφορά για δέκτη για όποιον ενδιαφέρεται
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=158603&catID=7

Κοιτάξτε εδώ. Μηνύματα #18 έως #27. Και ειδικά το μήνυμα #26.
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-την-επίγεια-ψηφιακή-πλατφόρμα-της-Nova/page2

Last edited:

Φυσικά και θα δείχνει χρώμα...αν βάλεις μια απο τις έγχρωμες μεμβράνες που πουλούσαν στα πανηγύρια πριν 30 χρόνια :p

Υπάρχουν 1-2 δέκτες για τηλεοράσεις με είσοδο κεραίας και μόνο. http://www.avclub.gr/forum/showthre...αγοράς?p=1056497401&viewfull=1#post1056497401

χαχαχαχαχαχαχα.. οκ.. είπα να κάνω 1 προσπάθεια μιας και έχει προχωρήσει τόσο η επιστήμη ;) ευχαριστώ πολύ :)
ελπίζω να προλάβω τον αποκωδικοποιητή από το eshop από ότι είδα δεν είναι crazy sunday οπότε παίζει να κρατήσει και άλλο :)

χαχαχαχαχαχαχα.. οκ.. είπα να κάνω 1 προσπάθεια μιας και έχει προχωρήσει τόσο η επιστήμη ;) ευχαριστώ πολύ :)
ελπίζω να προλάβω τον αποκωδικοποιητή από το eshop από ότι είδα δεν είναι crazy sunday οπότε παίζει να κρατήσει και άλλο :)

Μέχρι 20/7 είναι η προσφορά, αν θυμάμαι καλά, αλλα να ξέρετε οτι μερικές φορές το περιεχόμενο του newsletter αλλάζει.
Η πλάκα είναι οτι δεν πήρα το newsletter ακόμα σε καμιά απο τι 2 διευθύνσεις e-mail που έχω δώσει, το βρήκα βάζοντας τυχαίες ημερομηνίες στο URL του προηγούμενου :p

Δέκτης οικονομικός mpeg4 HD + ήχος 5.1

Καλησπέρα! Θα ήθελα οικονομική πρόταση για αποκωδικοποιητή digea ΗD που να συνεργάζεται με ήχο 5.1. Να μπορεί να γράφει tv προγράμματα σε usb και καλό θα ήταν αν μπορούσε να αναπαράγει. Όσο ποιο οικονομικά γίνεται. 50 ευρώ max.

Και άλλον έναν με όλα ίδια χωρίς ήχο 5.1 μόνο απ τα ηχεία της τηλεόρασης. Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή θα πάρω 2 ίδιους.

Όποιος μπορεί να παρέχει πληροφορίες ευχαριστώ

Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Πηρα και εγω εναν απο την προσφορα για τον πατερα μου! :-)

Σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ καλύτερη λύση τον mVision. To chip της ALi εγγυάται γρήγορες εναλλαγές καναλιών και η προϊστορία της εταιρίας είναι εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής. Κατα πασα πιθανότητα δεν ειναι κινέζικος αλλα κατασκευάζεται στην Κορέα (ελπίζω όχι στη Βόρεια :p ).

Το έχω αναφέρει ξανά Κώστα, Κορέα Νότια .....