Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Δέκτης οικονομικός mpeg4 HD + ήχος 5.1

Καλησπέρα! Θα ήθελα οικονομική πρόταση για αποκωδικοποιητή digea ΗD που να συνεργάζεται με ήχο 5.1. Να μπορεί να γράφει tv προγράμματα σε usb και καλό θα ήταν αν μπορούσε να αναπαράγει. Όσο ποιο οικονομικά γίνεται. 50 ευρώ max.

Και άλλον έναν με όλα ίδια χωρίς ήχο 5.1 μόνο απ τα ηχεία της τηλεόρασης. Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή θα πάρω 2 ίδιους.

Όποιος μπορεί να παρέχει πληροφορίες ευχαριστώ

Τσεκαρε τον οδηγο του talos. Πολυ χρησιμος και περιεκτηκος

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Μέχρι 20/7 είναι η προσφορά, αν θυμάμαι καλά, αλλα να ξέρετε οτι μερικές φορές το περιεχόμενο του newsletter αλλάζει.
Η πλάκα είναι οτι δεν πήρα το newsletter ακόμα σε καμιά απο τι 2 διευθύνσεις e-mail που έχω δώσει, το βρήκα βάζοντας τυχαίες ημερομηνίες στο URL του προηγούμενου :p

καλημέρα.. από ότι είδα την έβγαλαν την προσφορά :(

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

καλημέρα.. από ότι είδα την έβγαλαν την προσφορά :(

Εμενα ακομα μου ητ βγαζει τη προσφορα για τον lifeview! Περιμενω να πληρωθω και θα τον χτυπησω! :BDGBGDB55:

Τον M-Vision HD450T μόνο από το satrix.gr μπορώ να το πάρω;
Ξέρει κανείς κάποιο άλλο μαγαζί;;;

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Παιδια βλεπω καινουριο sd δεκτη στο site της crystal audio, τον prime-sd( http://www.crystalaudio.gr/ProductD...efinition DVB-T Decoder and Media Player.aspx )! Τι ξερουμε γι αυτον;;!!

Στη συγκριση που εκανα στο site της crystal audio μεταξυ prime-sd και micro-sd δε μου εβγαλε καμια διαφορα!! Ουτε στις διαστασεις...! :chinscratch:

Παιδια βλεπω καινουριο sd δεκτη στο site της crystal audio, τον prime-sd( http://www.crystalaudio.gr/ProductD...efinition DVB-T Decoder and Media Player.aspx )! Τι ξερουμε γι αυτον;;!!

Μου απαντησαν τα παιδια της crystal για τον prime-sd: "Είναι ένα νέο μοντέλο με ακόμη καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση όμοια με του Micro-HD. Θα είναι διαθέσιμος πολύ σύντομα και θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο του Micro-SD. Σαν αποκωδικοποιητής δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή σε επίπεδο δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών επεξεργαστή."

Τον M-Vision HD450T μόνο από το satrix.gr μπορώ να το πάρω;
Ξέρει κανείς κάποιο άλλο μαγαζί;;;

Ευχαριστώ!

Προφανώς και σε άλλα, αλλά μάλλον δεν θα τον βρεις....

Άφιξη από την επόμενη εβδομάδα....

Προφανώς και σε άλλα, αλλά μάλλον δεν θα τον βρεις....

Άφιξη από την επόμενη εβδομάδα....

Αξίζει να περιμένω...; ή να πάω για Crystal Audio micro HD?

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Αξίζει να περιμένω...; ή να πάω για Crystal Audio micro HD?

Δεδομένου ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι πολυμεσικές δυνατότητες, όπως φαίνεται από την επιλογή του Micro-HD, θα έλεγα να πάρεις τον 450Τ.
Άλλης κλάσης εξοπλισμός. Σοβαρός, όχι κινέζικο φασόν.

Αυτά χωρίς να αναιρώ όσα έχω πει για το σύγχρονο και πλήρες λογισμικό του Micro-HD. Για την κατηγορία του είναι πολύ καλός. Αλλά ο 450Τ είναι άλλης κατηγορίας.

Δεδομένου ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι πολυμεσικές δυνατότητες, όπως φαίνεται από την επιλογή του Micro-HD, θα έλεγα να πάρεις τον 450Τ.
Άλλης κλάσης εξοπλισμός. Σοβαρός, όχι κινέζικο φασόν.

Αυτά χωρίς να αναιρώ όσα έχω πει για το σύγχρονο και πλήρες λογισμικό του Micro-HD. Για την κατηγορία του είναι πολύ καλός. Αλλά ο 450Τ είναι άλλης κατηγορίας.

Αρα στην ουσια οι διαφορες τους ειναι στην ποιοτητα κατασκευης και στη δυνατοτητα αναπαραγωγης αρχειων.

αν μπορειτε να με βοηθησετε.... θελω να αγορασω εναν ψηφιακο δεκτη χωρις να με ενδιαφερει αν εχει ή δεν εχει ή αν ειναι καλος ο media player μιας και χρησιμοποιω το wd live tv, αυτο που με ενδιαφερει , να ειναι καλος οσο αφορα την εικονα μεσω hdmi, να ειναι γρηγορο στην εναλλαγη καναλιων και επειδη εχω ραδιοενισχυτη χωρις hdmi να μπορω να περασω τον ηχο στον ενισχυτη μεσω οπτικης ινας ή αλλης εξοδου για τον ενισχυτη.

Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω ακριβώς το αντίθετο: έχετε να προτείνετε κάποιο δέκτη που να μπορεί να παίξει απροβλημάτιστα mkv και srt αρχεία για να συνδυάσω 2σε1;

Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω ακριβώς το αντίθετο: έχετε να προτείνετε κάποιο δέκτη που να μπορεί να παίξει απροβλημάτιστα mkv και srt αρχεία για να συνδυάσω 2σε1;

Για τις προτιμησεις σου ο LIFEVIEW LV6TBOXHD ειναι μονοδρομος. Τσεκαρε και τον οδηγο του talos...

αν μπορειτε να με βοηθησετε.... θελω να αγορασω εναν ψηφιακο δεκτη χωρις να με ενδιαφερει αν εχει ή δεν εχει ή αν ειναι καλος ο media player μιας και χρησιμοποιω το wd live tv, αυτο που με ενδιαφερει , να ειναι καλος οσο αφορα την εικονα μεσω hdmi, να ειναι γρηγορο στην εναλλαγη καναλιων και επειδη εχω ραδιοενισχυτη χωρις hdmi να μπορω να περασω τον ηχο στον ενισχυτη μεσω οπτικης ινας ή αλλης εξοδου για τον ενισχυτη.
Σου προτείνω τον mVision 450T. Θεωρώ ότι είναι «γάντι» στις απαιτήσεις σου.

Για τις προτιμησεις σου ο LIFEVIEW LV6TBOXHD ειναι μονοδρομος. Τσεκαρε και τον οδηγο του talos...

Ευχαριστώ, θα τον διαβάσω, ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και τον crystal audio. Tον θεωρείτε καλύτερο στις λειτουργίες media player;