Talos αφού σε ευχαριστήσω και εγώ για την πολύ ωραία δουλειά που έχεις κάνει εδώ μέσα (σίγουρα έχεις βοηθήσει πολύ κόσμο), και έχοντας ρίξει πολύ διάβασμα τόσο στον οδηγό όσο και στα threads για τον Lifeview LV6TBOXHD (όλες τις 100+ σελίδες!) αλλά και του Power Plus HD 2000 να διατυπώσω και εγώ κάποιες απορίες πριν την αγορά. Σίγουρα είτε εσύ, είτε κάποιος άλλος εδώ, θα έχετε τις απαντήσεις.
1.Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά θα έχω πρόβλημα αν συνδέσω HD αποκωδικοποιητή με scart (δεν χρειάζομαι άλλο καλώδιο αφού μου έχει μείνει ένα από το video, έτσι; ) σε μια SD CRT TELEFUNKEN δεκαετίας 90;
Το σχέδιο είναι να κάνω τη δουλειά μου τώρα, μπορώντας ταυτόχρονα να εκμεταλλευτώ τις PVR και media player ιδιότητες του δέκτη στο άμεσο μέλλον και σε μια HD TV. Ένας SD θα ήταν σύντομα άχρηστος.
2.Έχοντας ως δεδομένο πως δεν θα διέθετα πάνω από 40 ευρώ φαίνεται πως η καλύτερη all around επιλογή είναι ο Lifeview LV6TBOXHD, έτσι;
Αν δεχτούμε πως καλή λήψη έχουν πάνω-κάτω όλοι υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σαν media player και λειτουργικότητα PVR αφού αυτά με ενδιαφέρουν κυρίως;
Απ’ ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιος δέκτης σε αυτό το budget που να είναι decent γενικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ταυτόχρονα να υποστηρίζει dts σε mkv χωρίς ενισχυτή, σωστά; O Crystal Micro-HD αποκλείεται λόγω προβλήματος και σε AC3.
O Power Plus HD 2000 φαίνεται να είναι το ίδιο καλός με τον BOXHD και δεν είμαι σίγουρος γιατί κάποιος να προτιμήσει τον έναν έναντι του άλλου, απ’ ότι καταλαβαίνω στον πρώτο παίρνεις μια ψιλοπροβληματική απόκριση remote control και στον άλλο ένα γενικά μέτριο ψιλοάβολο remote control αλλά μάλλον το remote control δεν αποτελεί πρόβλημα/κριτήριο.
Διαβάζοντας πως τα όποια θέματα με υπότιτλους (btw δεν είδα κάπου να αναφέρεται αν οι δέκτες έχουν δυνατότητα χρονικής διόρθωσης υποτίτλων και ήχου έναντι του βίντεο όπως πχ. στο vlc) και δημιουργία πολλαπλών αρχείων εγγραφής έναντι ενός μεγάλου λύνονται με firmware και δωράκια υπάρχει λόγος να επιλέξω κάποιον άλλο δέκτη από τον BOXHD; Με προβληματίζουν λίγο οι αναφορές για υπερθέρμανση… Ευχαριστώ!