Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Έχουν ένα extra καλώδιο με το "μάτι" που το τοποθετείς κάπου μπροστά για να έχει οπτική επαφή και να δέχεται τις εντολές από το τηλεχειριστήριο.

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ευχαριστω,το καταλαβα τωρα.

Αγορα επιγειου δεκτη

Χρειαζομαι αυριο το πρωι εναν επιγειο δεκτη, με hdmi (θα συνδεθει με ενα pioneer lx86) και απο εκει σε προβολεα. Οποτε θελω καλη εικονα, hd εννοειται για να βλεπω Νεριτ (για την ωρα). Για ηχο φανταζομαι επισης απο την hdmi. Ακομη να ειναι available σε media market, plaisio ή καποιο αλλο μαγαζι ανοιχτο Σαββατο.
Θα ηθελα καποιο συγκεκριμενο μοντελο. Budget δεν βαζω, φανταζομαι κατω απο 50 κανουν ολοι. Παρακαλω συγκεκριμενο δεκτη και οχι τσιπακια (ξερεις εσυ :p ) γιατι δεν εχω ασχοληθει και θα πρεπει να γκουγκλαρω ατελειωτα και ειναι αργα.

To Πλαίσιο, ξέχασε το. Έχει μόνο το δικό του brand και δεν είναι της προκοπής. Αν βρεις σε κανένα Κωτσόβολο τον Crystal Audio Premium HD, αλλιώς στα μεγάλα καταστήματα δεν βλέπω κάτι αξιόλογο.

To Πλαίσιο, ξέχασε το. Έχει μόνο το δικό του brand και δεν είναι της προκοπής. Αν βρεις σε κανένα Κωτσόβολο τον Crystal Audio Premium HD, αλλιώς στα μεγάλα καταστήματα δεν βλέπω κάτι αξιόλογο.

σωστός ο παίκτης!
και είναι & ελληνικό το κομμάτι!!!
προτίμησέ το όμως επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί & στον τομέα του ήχου......επειδή έγραψες για εικονο-προβολέα, φαντάζομαι θα χεις & κανένα ηχοσύστημα & θα θες να δεις μουντιάλ επειδή είπες ΝΕΡΙΤ...

μας έβαλες περιορισμούς με τα μεγάλα καταστήματα να ξέρεις ότι θα το πληρώσεις ακριβότερα σίγουρα!
αν βρεις τον χρόνο δες και κανά μικρότερο, είναι περίοδος που έχουν στοκ... ;)

όποιος θέλει κάτι απλό & value4money για χρήση σε χωριό, εξοχικό κλπ
και κυρίως για παιδάκια, παππούδες, γιαγιάδες, θίτσες κλπ ας προτιμήσει αυτό γιατί είναι το μοναδικό (σ'αυτή τη τιμή!) που σου δίνει μαζί & τηλεχειριστήριο με εκμάθηση IR των βασικών λειτουργιών της TV (on/off, vol+/-, mute) & έχει ξεχωριστά ευδιάκριτα πλήκτρα για on/off ΤV & ΔΕΚΤΗ

από υποστήριξη ΟΚ
http://www.stamelectronics.com/PowerPlus_HD100.html

κάνει ότι & τα άλλα καλά scart δεκτάκια!

με το ίδιο τηλεχειριστήριο υπάρχει & σε κανονικό δέκτη αλλά ο scart βολεύει καλύτερα ;)

όποιοι έχουν απαιτήσεις ως προς τα MENU, ήχο κλπ πρέπει να υπερβούν τους δέκτες των 35 κατά την γνώμη μου...

Last edited by a moderator:

σωστός ο παίκτης!
και είναι & ελληνικό το κομμάτι!!!
Ναι, ελληνικό Made in China :p

όποιοι έχουν απαιτήσεις ως προς τα MENU, ήχο κλπ πρέπει να υπερβούν τους δέκτες των 35 κατά την γνώμη μου...

30 έχει PermiumHD και δεν του λείπει κάτι σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, εκτός ίσως απο ένα καλύτερο τηλεκοντρόλ...

Δεν νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία τιμής έχει σημαντικά καλύτερο τηλεχειριστήριο. Της Crystal έχει και το καλό ότι δεν γίνεται χαμός από πλήκτρα, αφού κάποια έχουν διπλή λειτουργία χωρίς μάλιστα να μπερδεύουν. Π.χ. το Play είναι και Pause.

Και μόνο το γεγονός οτι δεν υπάρχει φωτογραφία του τηλεκοντρόλ στο επίσημο site, κάτι λέει :p

Αν έβαζαν ένα τηλεκοντρόλ όπως του Apollo π.χ. θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Καλημερα,

Ψαχνω δεκτη μονο για θεαση και αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολες τις ευκολιες που μπορει να προσφερει ειναι η πολυ γρηγορη αλλαγη καναλιων και σχετικα καλη αποκριση στο τηλεχειριστιριο. Ολα τα υπολοιπα καλοδεχουμενα αλλα οχι απαιραιτητα.Τι μου προτεινετε?

Το banner στην κορυφή της σελίδας το βλέπεις; :)
Κάνε ένα κλικ και ψάξε για τον PremiumHD. Γύρω στα 30 θα τον βρεις σε κάποια καταστήματα.

Κώστα ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα τον κοιτάξω!
Μεταξύ αυτού και του Ferguson ποιος από τους 2 έχει καλύτερη εικόνα;

O T650i.

Καλημερα,

Ψαχνω δεκτη μονο για θεαση και αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολες τις ευκολιες που μπορει να προσφερει ειναι η πολυ γρηγορη αλλαγη καναλιων και σχετικα καλη αποκριση στο τηλεχειριστιριο. Ολα τα υπολοιπα καλοδεχουμενα αλλα οχι απαιραιτητα.Τι μου προτεινετε?
Δύσκολη ερώτηση. Δεν μπορούμε να μετρήσουμε την απόκριση, είναι και πολύ υποκειμενικό στην αίσθηση.
Αλλά στην ταχύτητα αλλαγής καναλιών θέλεις ALi M3601, που μόνο ο Crypto 215 (όχι 215Α) στην Ηλεκτρονική το έχει πια και ίσως κάποια συνοικιακά καταστήματα που έχουν σε στοκ τα Strong 8105/8102 ή κατά προτίμηση το 8105 ECO.

Κώστα ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα τον κοιτάξω!
Μεταξύ αυτού και του Ferguson ποιος από τους 2 έχει καλύτερη εικόνα;

Δεν έχω δει τον PremiumHD για να κάνω σύγκριση. Δύο άλλοι δέκτες με Mstar7818 που πέρασαν απο τα χέρια μου όμως δεν είχαν τόσο ζωντανή εικόνα όσο ο Ferguson.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον Άγγελο.

Καλησπερα παιδια .Θελω καποιες πληροφοριες για τον DIGITALWORLD HDT-990 SCART HD που θα τον παρω για τους γονεις μου στο εξοχικο.... Ποια ειναι η γνωμη σας ? Γνωριζουμε τι chipset εχει και πως ειναι το μενου του ? (εχουν μαθει στον ΧΟRO 7520/chipset 7818)

Thanks

Εχω και εγω τον Ferguson T650i καιι οντως εχει καλυτερη εικονα συγκριτικα με τους 2 CA MICRO-HD που ειχα και χαλασαν στα ~2 χρονια....:tdown:

Last edited:

'Εχει το 7818 κι αυτός. Καλός, αλλά θα προτιμούσα τον Power Plus mini 100 λόγω πολύ νεότερου λογισμικού.

Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό ο αποκωδικοποιητης που έχω κολλάει πολύ σε κάποια κανάλια. Έχω τον crypto redi 210a. Σκέφτομαι να πάρω άλλον, αλλα θέλω κάποιον καλό με δυνατοτες media player στα 30-40 ευρώ. Ποιον προτείνετε?

Κανείς ρε παιδιά?
Σκέφτομαι τον crystal audio premium hd,τι λέτε?

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλημέρα

ΘΑ ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος δέκτης - με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι δέκτη και όχι τόσο το media player - που να διαθέτει remote προγραμματιζόμενο που να ελέγχει τις βασικές λειτουργίες της TV (On/Off, έλεγχος φωνής κλπ) ?
Με ενδιαφέρει για έναν δέκτη HD και έναν SD (Scart), γιατί θα το βάλω σε ηλικιωμένους και θέλω να αποφύγω τα διπλά RC, είχα δει παλιότερα έναν της Telesystem αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Αν δεν υπάρχει, άλλη λύση είναι το TELE USB 300 ?

Ευχαριστώ

Εν' όψει του switch off της Πάρνηθας, σε 14" CRT τηλεόραση, θα ήθελα να μου προτείνεται δέκτη τύπου scart μιας και δεν υπάρχει χώρος πάνω ή δίπλα στην τηλεόραση για τοποθέτηση κανονικού δέκτη. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο σαν δέκτης με γρήγορη εναλλαγή καναλιών, ευδιάκριτα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο μιας και πρόκειται για γονείς και καθόλου σαν media player.

Last edited: