Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν το περίμενα αλλα υπάρχουν αρκετά μοντέλα:
http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_pla...lu-Ray-Επίγειος-DVB-T-Εγγραφή-Bίντεο-PVR.html
http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_pla...Επίγειος-DVB-T2-MPEG4-Εγγραφή-Bίντεο-PVR.html

Οι τιμές βέβαια είναι στον ουρανό.

Δεν υπάρχουν χωρίς σκληρό ενσωματωμένο;
Αυτό να είναι αλήθεια;
Στα χαρακτηριστικά αναφέρει ΛΗΨΗ: Δέκτης DVB-T Ναι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

φιλος ψαχνει να παρει 3-4 ψηφιακους δεκτες για ηλικιωμένους, αρα θελει κατι απλο ,βολικο , κατανοητο, οικονομικο με ελληινκο μενου, τι προτεινετε ? διαβασα για το legent hd2 οτι ειναι καλο αλλα εχει και αυτο καποια θεματα, το κακο ειναι οτι ο φιλος δε μπορει να πηγαινει συνεχεια σε χωριο για τα προβληματα που θα παρουσιαζουν οι δεκτες, ποια ειναι η αποψη σας?

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

μαλιστα, εσυ φιλε μου τι προτεινεις? τωρα αν δεν ειναι και τοσο οικονομικος δε πειραζει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν υπάρχουν χωρίς σκληρό ενσωματωμένο;
Αυτό να είναι αλήθεια;
Στα χαρακτηριστικά αναφέρει ΛΗΨΗ: Δέκτης DVB-T Ναι
Όχι, δεν έχει δέκτη.

φιλος ψαχνει να παρει 3-4 ψηφιακους δεκτες για ηλικιωμένους, αρα θελει κατι απλο ,βολικο , κατανοητο, οικονομικο με ελληινκο μενου, τι προτεινετε ? διαβασα για το legent hd2 οτι ειναι καλο αλλα εχει και αυτο καποια θεματα, το κακο ειναι οτι ο φιλος δε μπορει να πηγαινει συνεχεια σε χωριο για τα προβληματα που θα παρουσιαζουν οι δεκτες, ποια ειναι η αποψη σας?
Αυτά που εμείς θεωρούμε προβλήματα, οι ηλικιωμένοι ούτε καν θα τα προσέξουν. Καλός είναι ο Legent.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

@kostas_Y αυτο με την καθηστερηση που εχει στην αλλαγη καναλιων παλευεται?

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν τον έχω δει για να σου πω. Καθυστέρηση στα αριθμητικά πλήκτρα έχουν όλοι ( η τηλεόραση μου κάνει περίπου 4" για να αλλάξει)
Καλύτερα να μάθουν να αλλάζουν κανάλι με τα βελάκια, είναι πιο βολικό.

ωραια, @talos και @Kostas ευχαριστω για τον χρονο σας.

1)Aν κατάλαβα καλά οι HD2 & T650I βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο απο πλευράς εικόνας+αλλαγής καναλιών, με μόνη διαφορά τα 10Ε στην τιμή?
2) ο Ferg Τ70 που στα specs λέει teletext δεν κατάλαβα, με τους άλλους δεν έχουμε το teletext των ψηφιακών?

Last edited:

Όλοι έχουν teletext.

Για την εικόνα, δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν έχω δει τον HD2. Συνήθως όμως η εικόνα των Mstar ήταν διαφορετική απο εκείνη των ALi. Λιγότερο έντονη σε χρώματα.

Καλή επιλογή είναι και ο Opticum HD T90
Άριστη εικόνα, μεγάλα γράμματα στο μενού, πολύ καλό και μεγάλο τηλεκοντρόλ

:rolleyes1:

Συμφωνώ, αυτό όλο τον ξεχνάμε. Ίσως επειδή δεν κυκλοφορεί στις πολύ μεγάλες αλυσίδες.
Να σημειώσουμε για όσους ενδιαφέρονται, ότι το μειονέκτημά του είναι ότι δεν δίνει πολύ ρεύμα στην θύρα USB, οπότε κάποιοι σκληροί δίσκου (δίχως τροφοδοσία από πρίζα) δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτόν.

1)O T70 τι διαφορά έχει κ σε τι καλύτερος απο τον Τ650i?
Λογικά μόνο σε συνδεσιμότητα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς...
2)υπάρχει κάποιος απο τους "δοκιμασμένα καλούς" δέκτες με τηλεκοντρόλ 2σε1 ? (προφανώς προγραμματιζόμενο γiα όλες τις tv όπως τα universal?)

Για πειτε την γνωμη σασ για τουσ παρακατω δεκτεσ ρε παιδια γιατι ακουω διαφορα σε μερικουσ οπωσ κολληματα στην εικονα δεν αναγνωριζει τα ελληνικα srt (Μαλλον μερικα γραμματα) Καθηστερηση εικονασ και ηχου,δεν αλαζουν τα καναλια γρηγορα κτλ.......... ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

http://www.refillstation.gr/index.php?route=product/product&product_id=275

http://www.eshopexpert.gr/index.php...mart_product_id=302&Itemid=0&ref=bestprice.gr

Last edited by a moderator:

Καλημέρα και καλές γιορτές, κάντε μου μια πρόταση για εύχρηστο δέκτη που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για εγγραφές με EPG και κυκλοφορεί στις μεγάλες αλυσίδες για άμεση αγορά.

Panhai231, δε γνωρίζω τον πρώτο δέκτη. Ο legent hd2 είναι καλή περίπτωση, ας τον δει και ο dimkonst. Πάντως, όσοι ρωτάτε για δέκτη, διαβάστε λίγες σελίδες πιο πίσω και θα βρείτε απαντήσεις σε πολλά.

Οι εντυπώσεις για συγκεκριμένους δέκτες, στα νήματα των δεκτών. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα διαβάσει εκεί.

ευχαριστω πολύ !!!!!!!!!!! απλα ρωτησα επειδή δεν τον αναφερετε πουθενα και φαινετε καλοσ δεκτης ευχαριστω !!!!!!!

ευχαριστω πολύ !!!!!!!!!!! απλα ρωτησα επειδή δεν τον αναφερετε πουθενα και φαινετε καλοσ δεκτης ευχαριστω !!!!!!!

Δεν βλέπω να έχει κάτι παραπάνω απο τους υπόλοιπους δέκτες με ALi3801.

Συμπαθητική τιμή.

Ψάχνω έναν καλό αποκωδικοποιητή για τηλεοπτικά προγράμματα αλλά εξίσου καλό και για media player. Έχω καταλήξει στον T650i ή στον Τ70. Έχω ενισχυτή και θέλω να τον συνδέσω και εκεί. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω όσον αφορά τις εξόδους που πρέπει να έχει ο αποκωδικοποιητής; Υπάρχει κάποιος που να είναι καλύτερος από τους 2 παραπάνω για την δουλειά που τους θέλω;