Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ferguson Ariva T70

Παιδες καλυμερα και χρονια πολλα. Εχω παρει τρεις Τ65 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το mediaplayer τους, κυριως αυτο ηθελα. Καποιες φορες μονο δεν επαιζαν υποτιτλους και με κλεισιμο ανοιγμα του αποκωδικοποιητη ολα γινοταν καλα. Δεν ειμαι σιγουρος ποια εκδοση FW ειναι καλυτερη η 1061 ή η 1058. Δεν μπορω να αλλαξω σε παλιοτερη εκδοση. Τωρα χρειαζομαι αλλους δυο αποκωδικοποιητες. Για mediaplayer κυριως ποιος ειναι καλυτερος απο τους τρεις: Τ65, Τ650, ή Τ70;. talos τα φωτα σου!!1

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Υπάρχουν μέλη πολύ πιο έμπειρα στους δέκτες και κυρίως στην χρήση ως media player. :smile:

Ο Τ65 ήταν πολύ καλός στην εποχή του, αλλά διαβάζοντας ότι τα έκαναν μούσκεμα στην τελευταία αναβάθμιση και σε συνδυασμό με το πρόβλημα υποτίτλων που λες, δεν θα τον επέλεγα. Δεν είχαν διορθώσει και 1-2 ακόμα προβληματάκια που διορθώθηκαν σε άλλους δέκτες.

Προτείνω τον Τ650 που είναι δοκιμασμένος. Τον Τ70 τώρα ξεκινάμε να τον γνωρίζουμε σιγά-σιγά. Δεν νομίζω πως έχουν μεγάλες διαφορές, είναι και οι δύο του ίδιου επιπέδου, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του ο καθένας. Απλώς ο Τ70 δεν είναι τόσο δουλεμένος ακόμα για να έχουμε πολλές απόψεις και να είμαστε σίγουροι.
Αν ήμουν στην θέση σου, θα έπαιρνα έναν από τον καθένα :smile:

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Υπάρχουν μέλη πολύ πιο έμπειρα στους δέκτες και κυρίως στην χρήση ως media player. :smile:

Ο Τ65 ήταν πολύ καλός στην εποχή του, αλλά διαβάζοντας ότι τα έκαναν μούσκεμα στην τελευταία αναβάθμιση και σε συνδυασμό με το πρόβλημα υποτίτλων που λες, δεν θα τον επέλεγα. Δεν είχαν διορθώσει και 1-2 ακόμα προβληματάκια που διορθώθηκαν σε άλλους δέκτες.

Προτείνω τον Τ650 που είναι δοκιμασμένος. Τον Τ70 τώρα ξεκινάμε να τον γνωρίζουμε σιγά-σιγά. Δεν νομίζω πως έχουν μεγάλες διαφορές, είναι και οι δύο του ίδιου επιπέδου, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του ο καθένας. Απλώς ο Τ70 δεν είναι τόσο δουλεμένος ακόμα για να έχουμε πολλές απόψεις και να είμαστε σίγουροι.
Αν ήμουν στην θέση σου, θα έπαιρνα έναν από τον καθένα :smile:
Ευχαριστω πολυ νασαι καλα

Καλή χρονιά με την ευχή το 2015 να βγει νέος δέκτης με τουλάχιστον 2 tuner και media payer που να παίζει όλα τα αρχεία σε πολύ καλή τιμή !!!

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Του θειου μου που του έδωσαν σε μαγαζί "Scart-ο-δέκτη" (δεν τον έβγαλα ακόμη απ το scart να διαπιστώσω μάρκα- το μόνο που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ του είναι επωνυμία "ΜΑΧ") που με καλωδιάκι έχει μπροστά το "ματάκι" υπέρυθρων, είναι σίγουρα HD αφού βλέπει Ν-ΗD αλλά το θέμα είναι δεν θα έπρεπε να συνδεθει στο hdmi της tv για να βλέπει σωστά hd?
Aρκει η σύνδεση στο scart?
H tv ειναι lcd f&u 32' 1366X768 και hdmi πάντως έχει.

υπάρχουν δέκτες που απλά τοποθετούνται στην μεγάλη υποδοχή SCART αλλα έχουν και έξοδο HDMI. Χρειάζεσαι έξτρα καλώδιο βέβαια.

Του θειου μου που του έδωσαν σε μαγαζί "Scart-ο-δέκτη" (δεν τον έβγαλα ακόμη απ το scart να διαπιστώσω μάρκα- το μόνο που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ του είναι επωνυμία "ΜΑΧ") που με καλωδιάκι έχει μπροστά το "ματάκι" υπέρυθρων, είναι σίγουρα HD αφού βλέπει Ν-ΗD αλλά το θέμα είναι δεν θα έπρεπε να συνδεθει στο hdmi της tv για να βλέπει σωστά hd?
Aρκει η σύνδεση στο scart?
H tv ειναι lcd f&u 32' 1366X768 και hdmi πάντως έχει.
Max; Υποστήριξη μηδέν, όχι καλή επιλογή. Ελπίζω να μην του παρουσιάσει προβλήματα. Για να δει κανονικό hd, προφανώς πρέπει να συνδεθεί μέσω hdmi.

Δέκτης ως media player

Υπάρχει δέκτης που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως media player χωρίς πολλά προβλήματα αναγνώρισης αρχείων; Έχω τον Crypto ReDi 250 MP και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη χρήση του ως media player, αφού πολλά MKV αρχεία δεν αναγνωρίζονται. Υπάρχει δεκτής που να μπορεί να συγκριθεί με "αυθεντικό" media player όπως WD TV (έστω και χωρίς δικτυακές ή διαδικτυακές ικανότητες);

Όχι, δεν υπάρχει επίγειος δέκτης που να μπορεί να συγκριθεί με media player. Σε καλό επίπεδο, συνδυάζοντας επίγεια λήψη και ικανοποιητικό media player, βρίσκεται ο ferguson t650i.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Δέκτης DVB-T για χρήση και ως media player;

Νομίζω ότι χρειάζεσαι ακριβώς το αντίθετο, δηλ. media player με ενσωματωμένο tuner. Υπάρχουν πολλές τέτοιες λύσεις, αλλά είναι πιο κοστοβόρες (μίνιμουμ 60 ευρώ)

Απάντηση: Δέκτης DVB-T για χρήση και ως media player;

Από τους επίγειους που πέρασαν από τα χέρια μου ,όλους τους επίγειους τους πήρα για να τους δώσω σε συγγενείς(οπότε δεν τους είχα πολύ χρόνο), ο καλύτερος σαν media player ήταν ο Lifeview LV6TBOXHDA2 .[h=3][/h]

Έχω τον LV6TBOXHDA2 και δεν είναι καλύτερος από τον ReDi 250 MP ως media player. Ferguson T650i δεν μπορώ να βρω, μόνο Ariva T70. Μedia player με ενσωματωμένο tuner δεν έχω ψάξει, τι συστήνετε;

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Εγώ αυτόν θα έπαιρνα (=θα πάρω!). Αλλά ψάξε και στις αγγελίες.

Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει κάποιος που να είναι διαθέσιμος στην τοπική αγορά;

Εγώ αυτόν θα έπαιρνα (=θα πάρω!). Αλλά ψάξε και στις αγγελίες.

Οσοι ενδιαφέρονται ας ρίξουν και εδώ μια ματιά :
Review Xtreamer sidewinder 4 : http://youtu.be/WfX_cyqGQPQ

Πολύ καλος απ'οτι φαίνεται...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει κάποιος που να είναι διαθέσιμος στην τοπική αγορά;

Τον έχει το public σχεδόν στην τριπλάσια τιμή .... 159 έναντι των 59 ...
http://www.public.gr/product/sound-...eamer-sidewinder4-media-player/prod5960233pp/

Αυτο που μου την δινει, ειναι οτι εχει την υποδοχη για το usb, στο πισω μερος

Αυτος ειναι παλαιοτερο μοντελο? απο τον t650i, εμφανισιακα δειχνει καλυτερος