Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ο Strong Prima VIII ξέρουμε τι τσιπάκι φοράει και αν αποκωδικοποιεί AC3? Μήπως να πάω σε πιο δοκιμασμένες λύσεις?

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

καλησπερα ψαχνω εναν δεκτη που να μου βελτιωση την εικονα απο τα digea εχω την 55h7000 και τα καναλια ειναι χαλια ..υπαρχει κατι που θα μου βελτιωση την εικονα τοσο ωστε να αξιζει να αγορασω δεκτη?

δλδ δεν αξιζει να παρω δεκτη?εχω κανει ολα τα update αλλα τα επιγεια δεν μου αρεσουνε.

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν πιστεύω ένας κινέζικος αποκωδικοποιητής να δώσει βελτιωμένη εικόνα. Καλύτερα δοκίμασε μέσω HDMI σύνδεσης έναν δέκτη φίλου σου για να δεις στα σίγουρα πως σου φαίνεται.

Καλησπέρα,
Ψάχνω τον Opticum T80 που εχει πολυ καλο media player. Τα παιζει ολα....
DivX, MKV, Xvid, AVI, X.264, MOV, VOB, FLV, 3GP, TRP, TP, TS, M2T, M2TS, DVDRip, BDRip.
Ομως ειναι λιγο παλιο μοντελο και δεν υπαρχει πλεον σε στοκ.
Εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλο που να παιζει τοσα πολλά video;

Ευχαριστω.

Ferguson T70: MKV, AVI, XVID, MPEG4, AVC/H.264, TS, TP, TPR, M2TS, MPE, MPEG, MPG, MP4, MOV, VOB , 3GP, ASF, DIVX, FLV, WMV
Νομίζω είναι αρκετά καλός για αυτό που ψάχνεις. Τις περισσότερες φορές ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MKVtoolnix για να αντιγράψεις τα αρχεία σου σε container MKV.
Ψάχνεις αναπαραγωγή κάποιου συγκεκριμένου τύπου; Π.χ. BDRip;

Είχα αγοράσει τον Τ70 τον Ιούνιο αλλά μου έκανε κάτι παιχνίδια με τον ήχο και τον επέστρεψα για έλεγχο. Σήμερα με ενημέρωσαν ότι έχει πρόβλημα και μου πιστώνουν το ποσό αγοράς.
Αν και αρχικά έλεγα να πάω σε άλλη μάρκα, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στον ποιοτικό έλεγχο της εταιρίας, από ότι διάβασα εδώ, όλοι έχουν τα θέματα τους. Έχω προβληματιστεί.
Η χρήση που θα κάνω είναι τηλεόραση και αναπαραγωγή αρχείων από usb. Δεν κάνω εγγραφές.
Έλεγα να πάω για τον 750 αλλά διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι κάποιος που τον πήρε είχε θέματα, δεν τον ικανοποίησε, τον γύρισε και πήρε τον 650. Ωστόσο, από ότι διαβάζω σταματάει η υποστήριξη του από την εταιρία από την στιγμή που βγήκε ο 750. Πείτε καμιά ιδέα μπας και αποφασίσω

Εγώ έχω αποθέσει τις ελπίδες μου στον Globo/Opticum STB N5, αλλά δεν βλέπω να έρχεται στην Ελλάδα. Ως τότε, οι Ferguson δείχνουν να είναι μονόδρομος, εκτός αν επιλέξει κανείς τον βετεράνο LV6TBOXHDA2.

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά από κριτικές που έχω διαβάσει έχει μέτρια εικόνα και ήχο και έχει θέματα με το usb (μικρή τάση). Δεν υπάρχει σωτηρία!
Θα περιμένω λίγο να δω πως θα πάει ο 750 μετά τα τελευταία firmware και θα αποφασίσω

Έλεγα να πάω για τον 750 αλλά διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι κάποιος που τον πήρε είχε θέματα, δεν τον ικανοποίησε, τον γύρισε και πήρε τον 650.
Δε νομίζω ότι είναι κριτήριο μη αγοράς αυτό. Κατά τα άλλα, αν δε θες να δώσεις πάνω από 30 , ο lifeview A2 παραμένει τιμιότατη επιλογή.

Αρκετά σύνηθες φαινόμενο στους επίγειους δέκτες, η πλειοψηφία δε θα το καταλάβει καν.

Χρηστες αναφερουνε οτι οταν ειναι σε κατασταση αναμονης, κανει εναν ενοχλητικο θορυβο, (μαλλον καποιον βομβο) http://www.skroutz.gr/s/2311311/Lifeview-LV6TBOXHD-Version-2-HDMI-1-3.html#reviews
Θέλεις δέκτη για υπνοδωμάτιο; Αν ναι, σε απόλυτη ησυχία θα είναι αντιληπτός, οπότε ίσως σε ενοχλήσει κάποια βράδια.

Παντως αυτον που εχω εγω http://www.skroutz.gr/s/5143433/Edision-Mini-Triton-2-HD.html (αν και δεν τον προτεινω), δεν βγαζει το παραμικρο
Τα έχουμε πει και στο θέμα του δέκτη. Έχει άλλα κουσούρια αυτός που δεν προσέχεις αν κάνει θόρυβο ή όχι.:smile:

Κι ομως παρ'ολα τα κουσουρια, που εχει, θορυβο δεν κανει, τον παραμικρο, γιατι αν μαζι με τα κουσουρια, ειχε και θορυβο, ε, θα ειχαν γεμισει..οι σκουπιδοτοποι, απο δαυτους.
Θέλεις δέκτη για υπνοδωμάτιο; Αν ναι, σε απόλυτη ησυχία θα είναι αντιληπτός, οπότε ίσως σε ενοχλήσει κάποια βράδια.
Οxι, το ανεφερα προς ενημερωση για τον φιλο τον @stonec.