Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Παίδες χρόνια πολλά!

Παρακαλώ για πρόταση σχετικά με αποκωδικοποιητή. Μοναδική απαίτηση: ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ κάθε τόσο... Ο Ferguson t650 δεν πουλιέται πια... Οι lifeview και CrystalAudio HD χάνουν τη σειρά των καναλιών κάθε τόσο (τους έχω και τους 2)....

Anybody?

Καλημέρα Χρονια Πολλα ,
επειδή ειναι μεγαλο το νήμα, θελω να ρωτησω εαν καποιος εχει τον παρακατω
Crystal-HD (http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Crystal-HD.aspx)
και εαν οντως παιζει srt, και ολα τα αρχειο video που γραφει η σελιδα.

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν έγραψες ποιον lifeview έχεις. Αν είναι ο A2, πρόκειται για καλό δέκτη. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο νέος ferguson t750i. Πριν κάνεις το οτιδήποτε όμως, δες αν είναι ok οι ρυθμίσεις στους δέκτες σου σχετικά με την απώλεια της σειράς των καναλιών.

Καλημέρα,

εχω διαβάσει αρκετα για τους DVB, και σχεδον σε ολους το προβλημα ειναι οτι χανουν την σειρα των καναλίων, και δεν παιζουν οι υποτιτλοι (ενσωματωμένοι ή εξωτερικοι.)
Δεν μπορω να καταλαβω, ποσο δυσκολο ειναι να κανουν εναν δεκτη να λειτουργει σωστα, κυριως σε αυτα τα 2 κομματια.
Πρεπει να παιξει τζοκερ για να σου κατσει DVB που να μην εχει τα 2 προβληματα...
Υπαρχει καποιος που να μην έχει προβλημα με subs και να μην χανει την σειρα?

Δεν ισχύει ότι σχεδόν όλοι χάνουν τη σειρά των καναλιών, είναι και θέμα ρυθμίσεων του δέκτη. Πάντως ο lifeview LV6TBOXHDA2 είναι μια χαρά για αυτά που γράφεις και σε καλή τιμή.

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν ισχύει ότι σχεδόν όλοι χάνουν τη σειρά των καναλιών, είναι και θέμα ρυθμίσεων του δέκτη. Πάντως ο lifeview LV6TBOXHDA2 είναι μια χαρά για αυτά που γράφεις και σε καλή τιμή.

Ok, σε ευχαριστώ πολύ.
Θα το ψάξω.

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλημέρα,

εχω διαβάσει αρκετα για τους DVB, και σχεδον σε ολους το προβλημα ειναι οτι χανουν την σειρα των καναλίων, και δεν παιζουν οι υποτιτλοι (ενσωματωμένοι ή εξωτερικοι.)
Δεν μπορω να καταλαβω, ποσο δυσκολο ειναι να κανουν εναν δεκτη να λειτουργει σωστα, κυριως σε αυτα τα 2 κομματια.
Πρεπει να παιξει τζοκερ για να σου κατσει DVB που να μην εχει τα 2 προβληματα...
Υπαρχει καποιος που να μην έχει προβλημα με subs και να μην χανει την σειρα?
Αυτό με την σειρά των καναλιών είναι πολύ παλιό πρόβλημα, που είχαν οι δέκτες με επεξεργαστη M-Star. Αλλά και εκεί έχει σχεδόν λυθεί με νεότερα λογισμικά. Δύσκολα θα το συναντήσεις πια αυτό το πρόβλημα.

Για πειτε και καποιν αλλον, αυτο που με ενδιαφέρει κυριως ειναι να παιζει τους υποτιτλους...
Αυτος που πρότεινε Serafeim ( lifeview LV6TBOXHDA2 ) ειναι καλος .. απο οσα διαβασα και σε αλλα sites.

Αυτος FERGUSON ARIVA T70 DVB-T MPEG4 HD ?

Last edited by a moderator:

Για πειτε και καποιν αλλον, αυτο που με ενδιαφέρει κυριως ειναι να παιζει τους υποτιτλους...
Αυτος που πρότεινε Serafeim ( lifeview LV6TBOXHDA2 ) ειναι καλος .. απο οσα διαβασα και σε αλλα sites.

Αυτος FERGUSON ARIVA T70 DVB-T MPEG4 HD ?

Ειμαι ανάμεσα σε 3 με σειρα προτίμησης :

Crsytal Audio HD
FERGUSON ARIVA T70 DVB-T MPEG4 HD
Lifeview LV6TBOXHD (Version 2 HDMI 1.3

Κυριο χαρακτηριστικό ειναι o media player που θελω να εμφανίζει τους υπότιτλους ( εσωτ. / εξωτ.) και να παιζει τα γνωστά, formats για movies ( και παραπάνω απο τα γνωστά δεν με χαλαει :P)

Ο Lifeview που ρωτάς είναι πολύ παλιός. Εκπλήσσομαι που πουλιέται ακόμα. Είναι ο πρώτος της με M-Star ακόμα. Έχει βγάλει 4 μοντέλα από τότε, και έχει προχωρήσει 2 γενιές επεξεργαστών μπροστά. Προτίμησε τον Α2 που είναι από τους τελευταίους της, ή έναν από τους Ferguson που σου προτείνουν και οι άλλοι φίλοι.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά....!!! :-) Είμαι πολύ μπερδεμένος. Δεν ξέρω τι να πάρω, crystal audio ή Ferguson T70, T750i...
Ο λόγος που έχω μπερδευτεί είναι γιατί ψάχνοντας, βλέπω ότι και για τους 2 βλέπω σχόλια ότι σε άλλους παίζουν οι υπόλοιποι, και σε άλλους όχι... Όπως επίσης και για τούς 2 οτι δεν παίζει ή παίζει o ήχος AC3, που είναι σχεδόν σε όλες τις ταινίες..
Μπορείται να με ξεμπερεψεται?

Καλησπέρα!

έχω μια παλιά sony bravia klv-s40a10 και ψάχνω για ένα καλό δέκτη. Ενδιαφέρομαι κυρίως για παρακολούθηση ταινιών (mkv, avi). Διάβασα το φόρουμ, έψαξα σε μαγαζιά και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κανένα από τους "παλιούς" ferguson ariva. Το e-shop έχει μόνο τον Τ750Ι στα 36 ευρώ. Αξίζει τα λεφτά του ή να κοιτάξω για κανένα φθηνότερο LIFEVIEW, F&U ?

Σας ευχαριστώ

OK, σε Ευχαριστώ για την απάντηση. θα τον παραγγείλω λογικά.