Δες το audirvana εχει μια εκδοση μονο για local files
Το πρόβλημα με το Audirvana είναι πως δεν έχει κανονικό πρόγραμμα ελέγχου αλλά το "κομμένο" του ipad. Το είχα δοκιμάσει αλλά δεν δουλεύεται σωστά.
Το έχω ζητήσει και στο forum τους να δώσουν πλήρη έκδοση ελέγχου όπως κάνει το Roon που δεν καταλαβαίνεις διαφορές.
Στο μεταξύ έχω δοκιμάσει και το mpd αλλά στις συλλογές θέλει να έχω ντε και καλά την επιλογή "Various Artists" στο Album Artist tag. Όσο δεν το έχω σπάει τα άλμπουμ ανά καλλιτέχνη.
Το βλέπω το κακό να έρχεται τα Χριστούγεννα. Δεν το γλιτώνω το Docking station. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει κάτι τόσο απλό. Ντε και καλά να πάμε σε φορητές συσκευές. Έχουμε τις οθονάρες μας, τα πισιά μας και αναγκαστικά να βάλουμε στο παιχνίδι τα tablet. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα υπάρχουν λύσεις έτοιμες. Πχ το mconnect ή το bubbleupnp. Ακόμη και η εφαρμογή των Lumin τρέχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και διαβάζει τους UPnP servers που έχω χωρίς όμως αναπαραγωγή καθώς θέλει τα δικά της μηχανήματα. Πόσο δύσκολο είναι να υλοποιηθεί μια native εφαρμογή πλοήγησης;
Δεν θα έκανα τόση φασαρία αν το Plexamp ήταν περισσότερο προσανατολισμένο σε υπολογιστές ή να σου δίνει δυνατότητα αλλαγής εμφάνισης για τέτοιους. Μικρές εικόνες στα άλμπουμ και μετά σε πετάει σε τεράστιες κενές οθόνες. Τρομερή σπατάλη χώρου διότι είναι σχεδιασμένο για κινητά.
Μη με παρεξηγήτε. Γέρασα και δεν μπορώ τις αλλαγές. Έχω μάθει με τα "κλασικά" προγράμματα και τώρα που όλα πάνε στο δίκτυο κάπως με χαλάει.