Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Τι σημαινει αυτο θες να μας πεις ?

Βρηκες καποια αρχεγονη αληθεια του συμπαντος ?

Προφανώς ο φίλος θα ανοίξει το ίδιο θέμα και εκεί.

Έτσι επιβάλλουν οι καλοί τρόποι.......:BDGBGDB55:

Το avforum έκλεισε επειδή το ´κατέβασε´ο τοτε Ιδιοκτήτης του και δεν ισχύουν αυτά πού γράφτηκαν τότε αλλού.
Φυσικά δεν κατανοώ τον λόγο αυτής τής συζήτησης και την επαναφορά της σήμερα.
Πάντως θάταν τουλάχιστον αστείο και φαιδρό να τόκλεισαν τά Παιδιά πού άνοιξαν το Av Club..
Yπήρξα μέλος τού Παλιού Avforum και ειμαι μέλος απο την πρώτη μέρα του παντελώς αυτόνομου Avclub..
Αν τοχαν κλείσει τά παιδιά πού ιδρυσαν το avclub είμαι σίγουρος πώς θα μπορούσαν να επαναφέρουν τά πάμπολλα κείμενα πού χαθηκαν με το κλείσιμο τού Avforum...
Προσωπικά έχασα πάμπολλα κειμενα πού ειχα γράψει στην Μουσική Κατηγορία γιατί δεν προνόησα να τα κρατήσω σε αντίγραφα.
Ε ,θα μου τάχαν δώσει εάν τοχαν κλείσει οσοι ξεκίνησαν την προσπαθεια στο Avclub..
Y.Γ.
Θυμάμαι πολύ καλά τι συνέβη απο την πρώτη μέρα τής Ιδρύσεως τού ΑvClub και ποιούς πραγματικά ενόχλησε αυτή η Κινηση.
Παρά ταύτα αυτά πλέον ειναι περασμένα και ο κάθε Διαδικτυακός Χώρος τραβάει τον δρόμο του ..
Ολοι χωράνε στο Διαδίκτυο..
Και προσωπικά αμφιβάλλω γιά το ´Ιστορικό ενδιαφέρον´το εν λόγω Μέλους.
Γνώμη μου.
Θάταν παντελώς ανεπίκαιρο να αρχίσουν συζητήσεις πάλι για το τι συνέβη προ τριετίας,οπότε ας μήν το τραβήξει το σκοινάκι άλλο........................................................

Για κάτι που έγινε πριν 3 χρόνια?
Και μάλιστα με τις απόψεις μόνο της μιας μεριάς?

Δεν αξίζει...........................-bye-

Α μην το λες.....

Μπορει να την βρισκει καποιος με τα κουτσομπολια χωρις αντιλογο....

Υπαρχει και η Τατιανα βεβαια που ειναι και τηλεοπτικη...:flipout:

Τωρα τελευταία εμφανίζονται διάφοροι ´απορούντες´..
Αλλοι πού ανατριχιάζουν για την αλλαγή τού Κανονισμού τών Αγγελιών και άλλοι που θυμούνται Προ-προ-πέρσινα Ξυνά Σταφύλια.
Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες πέσανε.

Απάντηση: Re: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Είπα να ''κλείσουμε'' τα off topic, όχι το θέμα. Όπως βλέπεις το θέμα είναι ανοιχτό και οι απορίες απαντήθηκαν...-bye-

ΟΚ. Λάθος κατάλαβα (με παρέσυρε και ο Larry) -bye-

Re: Απάντηση: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Και προσωπικά αμφιβάλλω γιά το ´Ιστορικό ενδιαφέρον´το εν λόγω Μέλους.
Γνώμη μου.

Μια ματιά στα 2 τελευταία μηνυματα του thread στο οποίο αναφέρεται το λινκ δείχνει ότι κι από κει δεν υπάρχει διάθεση για να διαιωνίζεται το θέμα.. -bye-

Re: Απάντηση: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Μια ματιά στα 2 τελευταία μηνυματα του thread στο οποίο αναφέρεται το λινκ δείχνει ότι κι από κει δεν υπάρχει διάθεση για να διαιωνίζεται το θέμα.. -bye-

μαζί γράφαμε-bye-

Πάντως η ιστορία είναι ξεκάθαρη. Από την ίδρυση του παλαιού AVforum, την δημιουργία του AVsite όταν τα χάλασαν εργοδότης και υπάλληλος τότε, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του AVforum δε μπορούσε να το συνεχίσει (για τους γνωστούς λόγους), την προσπάθεια των τότε διαχειριστών να το διατηρήσουν και την δημιουργία τελικά του AVclub.
Με παραξένεψε, όπως έγραψα στην αρχή, το πόσο διαστρεβλωμένα μπορεί να λέγονται γεγονότα που έχουν 2-3 χρόνια όλο κι όλο που συνέβησαν. Ίσως γι' αυτό χρειάζεται ένα "φρεσκάρισμα" για τους νεώτερους.

Περιττα ολα αυτα.

Το καθενα απο τα δυο φορουμ εχει (ποσα ? ) 15000+ μελη.Οχι ποιος γνωριζει αλλα κυριως ποιος ενδιαφερεται για αυτα (οτι ειχαν γινει , και μεταξυ οποιων ειχαν γινει ) .....

Υπαρχουν δυο φορουμ , με αξιολογα μελη , γνωσεις , διαθεση για βοηθεια , προχωρανε και τα δυο φορουμ , πολλοι ειναι μελη και στα δυο φορουμ και end of story.

Τωρα τι εγινε πριν κατι αιωνες...

Πολλοι (μεταξυ και εγω ) δεν ξεραμε καν το avforum.

Eυχαριστουμε για την ενημερωση αλλα εμεις θα κοιταξουμε μπροστα...:thrasher:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Μάλλον δεν με διάβασες καλά.
Το ιδιο ακριβώς ειπα.
Φυσικά το προτελευταίο μήνυμα είχε και άλλη υπογραφή για διαμαρτυρία για την αλλαγή τού κανονισμού των αγγελιών εδώ,πού απεσύρθη κατόπιν συζητήσεως πριν μερικές μέρες.
Απορώ πώς δεν το θυμάσαι.

Last edited: