Ποιος είναι ο καλύτερος δορυφόρος για free κανάλια;

Απάντηση: Re: Ποιος είναι ο καλύτερος δορυφόρος για free κανάλια;

μαλιστα, ευχαριστω για τη διευκρινηση, απλα επειδη εχω μελετησει λιγο το θεμα, θα ηθελα να πιασω και τον 7Ε που ειναι πολυ δυσκολο εαν κεντραρω 28Ε να βγει

Θα μπορούσες ίσως με κέντρο 28Ε να πιάσεις παράκεντρα 42Ε που έχει και εκεί τούρκικα.

βλεπω λιγο να με ειρωνευεσαι, τεσπα δε θα δωσω εκταση σ αυτο, ανοιξα αυτο το θρεντ για να δω την καλυτερη επιλογη που θα εχω με βαση το υλικο που εχω, με ενα μετρο πιατο δεν εχω την πολυτελεια που εχετε οι περισσοτεροι εδω μεσα, θα εβαζα τον 28 αλλα ειμαι οριακα............................οποιος γνωριζει ας μου πει λιγο αν μπορω να κατεβασω και τις συχνοτητες που εχει τα τουρκικα στον 7Ε..................ευχαριστω !

Λάθος βλέπεις !!!
Απόδειξη όσα σου 'εγραψα στο νήμα 11 και για το 1μ και για τις 28Ε και για τον τόπο σου...αλλά εσύ το είδες τώρα στο νήμα 41 με όσα σωστά έγραψε ο φίλος malakudi...

Όντως. Βλέπεις.... ότι θέλεις να βλέπεις

Last edited:
petersty με το ισως δε κανουμε δουλεια, εχει εγκατασταθει εκει το πιατο που δεν εχω πολλες επιλογες για πειραματα, μακαρι να το ειχα στο μπαλκονι και να δοκιμαζω πολλα και διαφορα, γι αυτο και ηθελα δοκιμασμενα-τελειωμενα πραγματα

malakudi εχω μαθει οτι καλα ειναι ο ενας δορυφορος με τον αλλο να μην εχει μεγαλυτερη αποσταση απο 10 μοιρες, τωρα κατα ποσο ισχυει δε ξερω, δε βγαινουν οι συχνοτητες, ευχαριστω και τους δυο σας για την βοηθεια σας!!

Re: Απάντηση: Ποιος είναι ο καλύτερος δορυφόρος για free κανάλια;

Η μέγιστη απόσταση των δορυφόρων εξαρτάται από το μέγεθος του πιάτου(και την ποιότητα) καθώς και το πόσο εύκολη είναι η λήψη τους.

Με πιάτο του μέτρου και κέντρο τις 28 μοίρες, δεν βγαίνουν οι 7 παράκεντρα με τίποτα. Θες τουλάχιστον 1,20-1,25(μικρή διάμετρος) και πάλι αβέβαιο είναι.

jimmy καλημερα, προς το παρων δε θελω να βαλω 28.2 Ε, θελω με την ειδη εγκατασταση που εχω να βγαλω 7Ε, ειδη εχω την 9 και 19.2 παρακεντρα και κεντρο 13, τωρα θελω να βγαλω και της 7Ε, γινετε χωρις να χασω την 9Ε? θελω να βγαλω απο την 7 τα τουρκικα σπορ

Nαι θα βγει.
Με slim lnb.

Για τα μουσικα καναλια που με ενδιαφέρουν... η μουσικη που θελω να ειναι τυπου mtv dance. Αληθεια το MTVNHD υπαρχει σε καποιο οικονομικο πακετο; Παλια αγόρασα και καρτα mtv...

ωραια, θελω 2 σλιμ η ενα? επισης τωρα εχω βαση μια ευθεια ραγα, πρεπει να παρω ακομη μια τετοια? δεν εχει περιθωριο να μπει αλλο πιο διπλα ευχαριστω.

Παίδες μη πετάτε ελαφρά την καρδία το "η ταράτσα είναι κοινόχρηστος χώρος και δικαιούμαι να βάλω ότι θέλω" !!!! Θα δημιουργήσετε πρόβλημα χωρίς να το θέλετε....

Αυτό δεν υπάρχει, σε πολυκατοικίες και γενικά όπου υπάρχει κεντρική διαχείριση είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε βάση του καταστατικού.

Αν αυτό (το καταστατικό) λέει απαγορεύεται η τοποθέτηση του οτιδήποτε δεν έχετε δικαίωμα για το οτιδήποτε, αν λέει κατόπιν συμφωνίας τότε πρέπει να το συζητήσετε με τους υπόλοιπους (γείτονες)..

Στη δική μου πολυκατοικία πχ αν και στο καταστατικό υπάρχει απαγόρευση, λόγω του ότι είμαστε λίγο χαλαροί και οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με δορυφορική τηλεόραση μπόρεσα να βάλω ότι κάτοπτρο ήθελα (μετά από άδεια του 51%)..

@RyDeR τη μουσική που ψάχνεις θα τη βρεις στις 28,2. MTVHD μόνο με συνδρομή..

2 slim θες λογικά. Ας μας πει και κάποιος που έχει lnb στους 2 δορυφόρους,μήπως βγαίνει και χωρίς slim.

MTV HD δεν έχει και στις 19?

1. H βορειοδυτικη Μακεδονια και η Ηπειρος- Β. Ιόνιο είναι οι καλύτερς περιοχές για τον ASTRA 28E
2. Το 1μ. δεν είναι απαγορευτικό κατά τη γνώμη μου.
3. Μελέτησε λίγο τα διαγράμματα κάλυψης κια κάνε κλικ στον χάρτη για να δεις απαιτούμενη διάσταση πιάτου εδώ
HTML:
http://www.satbeams.com/footprints
4. Τα αράβικα αθλητικά έδειχναν περυσι κυρίως bundesliga

εχεις δικιο, μ ενα μετρο βγαινει ανετα ο 28Ε

Υπάρχουν κάποια προτεινόμενα κανάλια; Στις 28 που είπαμε τι υπάρχει καλό;

Ryder το καλό είναι και σχετικό!
Στις 28 έχει τα cbs έχει τα horror τα true movies όπως και τα more movies, movies 4 men κλπ.
Έχει αρκετά μουσικά καναλια, όπως και πολύ καλά μουσικά ραδιόφωνα.
Εγώ παρακολουθώ (όταν πεινάω) και τα food network.
Αρκεί.. να ξέρεις την γλώσσα.

Φίλε RyDer, όταν λες MTV Dance εννοείς το "σημερινό" ή το... "παλιό" ?

Αν θες κάτι κοντά στο παλιό με Dance, Trance, Techno... το πιο κοντινό κανάλι είναι ένα και είναι το Clubland.
Αν θες χορευτική μουσική του σήμερα με χιτάκια τα οποία τα λένε dance αλλά... νταξ... δεν έχεις πρόβλημα, έχει πάρα πολλά τέτοια.
Κάτι ενδιάμεσο είναι το CS Dance (Chart Show Dance), το οποίο είναι το πρώην Dance Nation... το οποίο ακόμα πιο παλιά το έλεγαν Flaunt.

Εδώ Αθήνα για το Clubland θέλουμε μεγαλύτερο πιάτο από το 1.25x1.35. Βόρεια Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα.

Λίστα των "καλών" καναλιών έχω αναφέρει αναλυτικά στο παρακάτω λινκ. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές από τότε αλλά τα πράγματα είναι πάνω-κάτω έτσι.
Μόνο που τα μουσικά είναι ακόμα περισσότερα! http://www.avclub.gr/forum/showthre...ο-!!!!?p=1056413352&viewfull=1#post1056413352

θελω απο μια δυνατη συχνοτητα για τους δορυφορους 28.2 και Badr για να κανω αναζητηση δορυφορου, να μην ειναι HD, ποιες να βαλω??