Gato audio dia 250 kai peactree audio. Αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτέ με harbethφρανγκ κατι παρομοιο με hegel....τι θα ελεγες;
Gato audio dia 250 kai peactree audio. Αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτέ με harbeth
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ucd I thinkΤι modules φοράει αυτός ξέρουμε; Ncd?
Με το ίδιο dac.
Aπλα συγκρινω ενα αλφα ενισχυτικο με ενα βητα οπου το αλφα ειναι προ ντλ crown και το αλλο ενας hegel.
Τι θα πει δικαιο; τπτ δεν ειναι δικαιο.
Εννοώντας ότι όταν ο ενισχυτής είναι σωστά σχεδιασμενος και κατασκευασμένος, με επαρκή τροφοδοσία και ισχύ ώστε να οδηγεί τα δεδομένα ηχεία και εφ´όσον δεν κλιπάρει....τότε δεν υπάρχει ακουστή διαφορά μεταξύ των ενισχυτών είτε αυτός γράφει στην πρόσοψη Yamaha, Leben, Luxman, LFD, Sugden, Nord, Hutter, Krell, Mark Levinson, Exposure...ή ό,τι άλλο θες...
Γι´αυτό μην ασχολείσαι τόσο με ονόματα...βάλε κάτω τα λεφτά που διαθέτεις και βρες έναν ενισχυτή που να έχει την ισχύ και τα ρεύματα που απαιτούν τα ηχεία σου (εγώ θα έλεγα και τα επόμενα!! ηχεία σου) και πάρε τον....(μπορεί να συμφέρει να πάρεις και δεύτερο χέρι)
Κάποιες γρήγορες σκέψεις - συμβουλές για τις ακροάσεις και τα συγκριτικά καθαρά βάση προσωπικών εμπειριών
1) κρατά όσες περισσότερες σημειώσεις από την ακρόαση του κάθε ενισχυτή με το υλικό για να μην μπερδευτεις (είναι αρκετοί και εύκολα μπορεί να μπερδευτεις)
2) άκου χωρίς να παίζει κάποιο τραγούδι για τον θόρυβο ή μη
3) προσπάθησε να ακούς στις ίδιες ή τουλάχιστον παρόμοιες εντάσεις (για να βγει ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα)
Αυτές είναι κάποιες γρήγορες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό
Και οπωσδήποτε μετέφερε τις εντυπώσεις σου εδώ και μοιράσου τες μαζί μας να ζηλέψουμε και εμείς λίγο
Καλή επιτυχία και καλές ακροάσεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.